Xiaomi Mi 10T Lite: Η οικονομική πρόταση με 120Hz και Snapdragon 750G

Xiaomi Mi 10T Lite, Xiaomi Mi 10T Lite: Η οικονομική πρόταση με 120Hz και Snapdragon 750G

Η Xiaomi παρουσίασε τις νέες ναυαρχίδες της, Xiaomi Mi 10T και Mi 10T Pro, οι οποίες προσφέρουν προσαρμοστικό refresh rate έως και 144Hz. Μαζί, η εταιρεία παρουσίασε και μία ακόμα πρόταση στη σειρά Mi 10T, με το οικονομικότερο μοντέλο να έρχεται και αυτό με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το Xiaomi Mi 10T Lite έρχεται με οθόνη 6,67 ιντσών τεχνολογίας LCD, με ανάλυση FHD+ και υποστήριξη περιεχομένου HDR10. Ο ρυθμός ανανέωσης της συσκευής είναι προσαρμοστικός, φτάνοντας το μέγιστο των 120Hz και το ελάχιστο των 30Hz. Η φωτεινότητα της οθόνης φτάνει τα 450 nits, ενώ υποστηρίζει το 84% της χρωματικής γκάμας NTSC.

Το Xiaomi Mi 10T Lite είναι το πρώτο smartphone που ενσωματώνει τον επεξεργαστή Snapdragon 750G, ο οποίος έρχεται με ενσωματωμένο το X52 modem για υποστήριξη δικτύων 5G. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει μόνο με 6GB RAM, ενώ για αποθηκευτικό χώρο οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 64GB και 128GB. Η μπαταρία του Xiaomi Mi 10T Lite ανέρχεται στα 4.820mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως 33W.

Όπως και το Xiaomi Mi 10T, έτσι και το Mi 10T Lite έρχεται με τον ίδιο κύριο αισθητήρα των 64MP, ενώ το τετραπλό σύστημα κάμερας συμπληρώνουν ο ultra-wide αισθητήρας των 8MP με οπτικό πεδίο 120 μοιρών, 2MP αισθητήρα βάθους και 2MP αισθητήρα για macro λήψεις. Μπροστά βρίσκουμε την κάμερα των 16MP, σε μία μικρή οπή στο κέντρο της οθόνης.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, το Xiaomi Mi 10T Lite έρχεται με θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, ενώ προσφέρει stereo ήχο με πιστοποίηση High-Res Audio. Η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass 5, αν και δε γνωρίζουμε το υλικό της πλάτης ή του frame προς το παρόν. Ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται ενσωματωμένος στο power button.

Xiaomi Mi 10T Lite, Xiaomi Mi 10T Lite: Η οικονομική πρόταση με 120Hz και Snapdragon 750G

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Xiaomi Mi 10T Lite θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: μαύρο, μπλε και ένα ιριδίζων σιέλ-πορτολαλί. Η συσκευή θα ξεκινήσει να πωλείται στις 13 Οκτωβρίου μέσω του Amazon και της ιστοσελίδας Mi.com με τιμή 249 ευρώ για όσους προλάβουν το flash sale. Μετά, η τιμή της έκδοσης με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου θα επιστρέψει στην κανονική της τιμή, δηλαδή 279 ευρώ, ενώ η έκδοση με 128GB ROM θα κοστίζει 329 ευρώ.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Να.sos.

Poco x3 nfc εσύ;
Αααααα όχι, εσύ έχεις άλλη μπαταρία…

Να.sos.

Και άλλο επεξεργαστή

Vladimiros

Γενικα καλυτερη συσκευη απο το Poco x3,επισης και καλυτερη κατασκευη…οποιος εχει υπομονη μεχρι 13 οκτωβρη παιρνει αυτο ειναι στην ιδια τιμη περιπου με το Poco x3,γενικα πολλες συσκευες απο Xiaomi εχουμε χασει το μετρημα

Last edited 3 years πριν by Vladimiros
Να.sos.

Σωστός

Nikos

Γιατί αυτό θα μου πει κάποιος; mi 10lite 250 best price KAI note 10lite 260euro best price. Και τα 2 καλύτερη οθόνη, το 10lite και καλύτερο επεξεργαστή και το note ίδια κάμερα. Θα δώσω 100ευρω πάνω γιατί ακριβώς; δωρεά;

elen

Υποστηρίζει κανονικά και δίκτυο 4G?

Κώστας Βλαχάκης

Ναι, τουλάχιστον όσα πωλούνται από τον επίσημο διανομέα Infoquest. Δεν ξέρω αν έχει προκύψει κάτι γενικά και γιαυτό ρωτάτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.