Xiaomi Mi 10T Pro και Mi 10T με δώρο ρομποτική σκούπα Xiaomi Pop Essential

, Xiaomi Mi 10T Pro και Mi 10T με δώρο ρομποτική σκούπα Xiaomi Pop Essential

Τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα και εμείς εδώ στο Techblog έχουμε τις άκρες να τα μαθαίνουμε πρώτοι! Τα νέα σήμερα είναι ότι τα Xiaomi Mi 10T Pro και Xiaomi Mi 10T ξεκινάν να πωλούνται από αύριο Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και όσοι τα αποκτήσουν έως και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου θα πάρουν μαζί δώρο την ρομποτική σκούπα Xiaomi Mi Robot Vacuum Pop Essential.

Xiaomi Mi 10T Pro 8GB/256GB, τιμή 649 ευρώ
Xiaomi Mi 10T 8GB/128GB, τιμή 549 ευρώ

Τα νέα έρχονται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα You.gr και το poster που έφτασε στο inbox του Techblog σήμερα το πρωί. Γνωρίζαμε ότι αύριο θα ξεκινήσουν να πωλούνται στην Ελλάδα τα νέα Mi 10T, αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι το δώρο που θα συνοδεύει και τα δύο μοντέλα και το Pro και το απλό. Η τιμή της ρομποτικής σκούπας είναι περίπου 250 ευρώ. Θα τα τσιμπήσετε;

Xiaomi Mi 10T Pro

Το Mi 10T Pro διαθέτει κάμερα 108MP με βίντεο ανάλυσης 8K, ενώ τα Mi 10T και Mi 10T Lite διαθέτουν κύρια κάμερα 64MP. Τα Mi 10T Pro και Mi 10T διαθέτουν σύστημα τριπλής κάμερας AI και είναι εξοπλισμένα με φακούς ευρείας γωνίας 13MP και macro 5MP, ενώ το Mi 10T Lite έχει σύστημα τετραπλής κάμερας AI με φακούς ευρείας γωνίας 8MP και macro 2MP. Η σειρά Mi 10T προσφέρει επίσης νέα χαρακτηριστικά βίντεο όπως το Video Clones που καταγράφει “δύο εαυτούς” σας σε ένα βίντεο, το Dual Video που μπορεί να καταγράψει ταυτόχρονα από τις μπροστινές και τις πίσω κάμερες της συσκευής καθώς και τη δυνατότητα λήψης βίντεο time-lapse. Παράλληλα, διαθέτουν επίπεδες οθόνες, με ρυθμό ανανέωσης τα 144Hz για τα Mi 10T Pro και Mi 10T, και τα 120Hz για το Mi 10T Lite.

Xiaomi Mi 10T

Με την τεχνολογία Qualcomm Snapdragon 865 και 750G η σειρά Mi 10T, προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ισχύος, απόδοση και συνδεσιμότητα 5G. Τα Mi 10T Pro και Mi 10T χαρίζουν πολύ καλή εμπειρία gaming χάρη στη μονάδα επεξεργασίας γραφικών Qualcomm® Adreno ™ 650, ενώ πιστά ακολουθεί και τo Mi 10T Lite με τη μονάδα επεξεργασίας γραφικών Qualcomm® Adreno ™ 619. Επιπλέον, οι συσκευές παρουσιάζουν κορυφαίες ROM και RAM που υπάρχουν σε smartphone σήμερα. Τέλος, τα μοντέλα Mi 10T και Mi 10T Pro είναι εξοπλισμένα με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5.000mAh με ενσωματωμένη τεχνολογία βελτιστοποίησης ισχύος της μπαταρίας, ενώ το Mi 10T Lite φέρει μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 4.820mAh.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Σαν αξία το δώρο μια χαρά είναι, αλλά προσωπικά δε θα είχα τι να το κάνω και επίσης δεν έχω όρεξη να κάθομαι να ψάχνω αγοραστές για να το πουλήσω. Νομίζω καλύτερα θα ήταν να προσέφεραν το κινητό με καμιά έκπτωση 100 ευρώ για τις πρώτες μέρες ή με κανα συνδυασμό ασύρματα ακουστικά, ρολόι ή και καμιά τηλεόραση.

Γιώργος

Προ ημερών, (21/10), αναφέρετε σε δικό σας post https://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-10t-series-episima-stin-ellada-me-timi-apo-349-eyro/ την άφιξη των νέων Mi 10T στην Ελλάδα, με τιμή “…από 349€”

Δεν είναι και τόσο ακριβής ο χαρακτηρισμός “δώρο” η σκούπα Pop Essential.

Last edited 3 years πριν by Κώστας Βλαχάκης
Γιώργος

Έχετε απόλυτα δίκιο !!
Μόλις το παρατήρησα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.