Xiaomi Mi 11: Επίσημα στην Ελλάδα με τιμή 899 ευρώ και δώρο

, Xiaomi Mi 11: Επίσημα στην Ελλάδα με τιμή 899 ευρώ και δώρο

Η Xiaomi ανακοίνωσε την επίσημη διάθεση του Xiaomi Mi 11 στην ελληνική αγορά. Το Xiaomi Mi 11 διατίθεται στην Ελλάδα στην έκδοση 8GB / 256GB στα χρώματα γκρι και μπλε και προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 899,9 ευρώ. Η αγορά του Mi 11 από τα επίσημα κανάλια πώλησης της Xiaomi θα συνοδεύεται από προσφορά δωρεάν υπηρεσίας επισκευής σπασμένης οθόνης, η οποία θα ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς. Η προσφορά αυτή ισχύει για αγορές έως και 15 μήνες μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα, δηλαδή από τις 11 Μαρτίου 2021 μέχρι και 10 Ιουνίου 2022. Επίσης, όσοι προμηθευτούν πρώτοι το νέο Xiaomi Mi 11 θα λάβουν ως δώρο και το Mi Watch, αξίας 129 ευρώ. Η προσφορά αυτή ισχύει για περιορισμένα τεμάχια.

Το Mi 11, είναι μια premium συσκευή, με εντυπωσιακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως το τσίπσετ Snapdragon 888, τριπλή πίσω κάμερα 108MP με οπτικό σταθεροποιητή OIS, και ασύρματη φόρτιση 50W. Χάρη στην τριπλή πίσω κάμερα, την κύρια κάμερα με αισθητήρα φακού ευρείας γωνίας και την υψηλότερη ανάλυση παγκοσμίως, (108MP), το Mi 11 αποτυπώνει πεντακάθαρες φωτογραφίες και βίντεο με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, ενώ προσφέρει θεαματικές λήψεις τοπίων και ακριβείς λήψεις για τις περιοχές εκτός εστίασης (bokeh). Στο μπροστινό μέρος, η κάμερα τύπου punch-hole 20MP, ελαχιστοποιεί τη στεφάνη της οθόνης, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα βέλτιστης εικόνα όταν βγάζουν selfie ή συνομιλούν μέσω βίντεο. Επιπλέον, η λειτουργία βίντεο τελευταίας τεχνολογίας του Mi 11 επαναπροσδιορίζει πλήρως τα πρότυπα του κλάδου, με μείωση θορύβου σε επίπεδο RAW για πιο εντυπωσιακές νυχτερινές λήψεις. Οι πραγματικοί λάτρεις των ταινιών θα εκτιμήσουν επίσης τη λειτουργία Magic Zoom, η οποία δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι η κάμερα κάνει ταυτόχρονα zoom-in και zoom-out- τεχνική που διαδόθηκε αρχικά μέσω των θρίλερ.

Ο επαναπροσδιορισμός των προτύπων του κλάδου από το Mi 11 περιλαμβάνει επίσης έλεγχο της λήψης σε επίπεδο επαγγελματικού στούντιο με την εγγραφή HDR10+ και τη νέα λειτουργία Pro, η οποία μπορεί να ρυθμίζει την ταχύτητα του κλείστρου, το ISO, το διάφραγμα και το EV, δίνοντας τη δυνατότητα διαχείρισης ακόμη και των πιο δύσκολων συνθηκών φωτισμού. Ο επαγγελματικού τύπου έλεγχος επεκτείνεται και στην επεξεργασία με προηγμένες λειτουργίες AI, όπως το AI Erase 2.0 που επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν ανεπιθύμητα αντικείμενα ή γραμμές από φωτογραφίες με ένα απλό κλικ.

Το Mi 11 προσφέρει μια από τις καλύτερες οθόνες της αγοράς, η οποία έχει λάβει βαθμολογία A+, καθώς και βραβείο καλύτερης οθόνης από το DisplayMate, τον κορυφαίο επαγγελματικό θεσμό αξιολόγησης οθονών στον κόσμο. Πρόκειται για την AMOLED DotDisplay 120Hz 6.81”, την πιο προηγμένη οθόνη της Xiaomi. Έχοντας ρυθμό δειγματοληψίας αφής 480Hz και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, το Mi 11 επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν ομαλά και γρήγορα τη συσκευή τους χωρίς ενοχλητικές εγκοπές ή στεφάνες στην οθόνη. Η συσκευή διαθέτει επίσης τσίπσετ Qualcomm Snapdragon 888, εξασφαλίζοντας κορυφαία επίδοση με την πιο προηγμένη πλατφόρμα για κινητά στον κόσμο. Το Qualcomm Snapdragon 888 επαναπροσδιορίζει πλήρως τα premium πρότυπα επεξεργασίας με τη μονάδα επεξεργασίας γραφικών Adreno 660, το Qualcomm AI 6ης γενιάς και το μόντεμ X60 – συνδυάζοντας την τεχνολογία AI με την ταχύτατη συνδεσιμότητα 5G.

Με τεχνολογία αιχμής 5nm, το Mi 11 είναι ταχύτερο, πιο ισχυρό και αποδοτικό σε σύγκριση τον προκάτοχό του. Η συσκευή όχι μόνο υποστηρίζει gaming 2K/120fps/HDR, αλλά διαθέτει επίσης οκταπύρηνο σχεδιασμό και εξαιρετικά μεγάλο πυρήνα Arm Cortex-X1 που αυξάνει κατακόρυφα την απόδοση και μνήμη RAM LPDDR5. Ταυτόχρονα, η μπαταρία 4600mAh (typ) και ο εκπληκτικός τριπλός συνδυασμός ενσύρματης 55W, ασύρματης 50W και αντίστροφης φόρτισης 10W διασφαλίζει ότι το Mi 11 θα παραμένει φορτισμένο για να ακολουθεί τον χρήστη σε κάθε απολαυστική περιπέτεια.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apo208

Ωραία πρόταση και το Bundle με Mi Watch και εγγύηση οθόνης είναι τίμιο. Αλλά έχουν ξεφύγει οι τιμές, σε όλους τους κατασκευαστές.

Nickolas

Η αλήθεια είναι οτι είναι ένα πολύ ισχυρό κινητό. Από άποψη οθόνης ότι καλύτερο, επεξεργαστή επίσης, αρκετά μεγάλη μνήμη και RAM, η κάμερα είναι επίσης πολύ καλή απ’οτι έχω δει. Πολύ γρήγορη φόρτιση, μάλλον το μόνο που λείπει είναι η αδιαβροχοποίηση, αν και φαντάζομαι λόγω τρόπου κατασκευής θα έχει μια ελάχιστη προστασία από το νερό.
Τα 900 ευρώ για Xiaomi ίσως να μοιάζουν πολλά, αλλά με αυτά τα χαρακτηριστικά δε νομίζω οτι έχουμε και πολλές επιλογές εκεί έξω, με εξαίρεση τη Samsung και το S21+, το οποίο στο Skroutz έρχεται στην ίδια τιμή περίπου, αλλά αν θέλει κάποιος να το πάρει με δόσεις ανεβαίνει πολύ. Νομίζω όμως ο κύριος ανταγωνιστής του θα είναι το One Plus 9 Pro, αν καταφέρουν να το κρατήσουν κάτω από 1.000 ευρώ και η κάμερα είναι όντως καλή τότε μάλλον θα είναι καλύτερη επιλογή.

SUPS 👨‍⚖️

αμφιβαλλω οτι το oneplus 9 pro θα εχει 999…για 1100+ το κοβω…παρολ’αυτα το mi11 σε 2-3 μηνες θα εχει ριξει τη τιμη του και θα αποτελει μια καλη λυση…

Nb

Αχχααχαχαχααχαχα 900€ για να παρει καποιος ενα κινητο που κολαει που ανετα το ξεκλειδωνει καποιος το χακαρει το παρακολουθει που δεν εχει καμια φοβερη καμερα που που που…η xioami απο low budget brand εγινε brand με τιμες πολυτελείας αλλα τα προϊοντα της ειναι οτι χειροτερο.θα παρει τον πουλο και ευτη δε κιγα χρονακια

καποιος ρε περιεργε

Πατε καλα ρε?! Κοροΐδα ψαχνετε εκει στην αντιπροσωπεια? Ποιος θα δωσει 900€ οταν στην κινα κανει 600 και στην ευρωπη 750?

Γιαννης

Εδω ειναι ελλαδα ολοι με μισθους 3 χιλιαρικα γιαυτο και τα 900 ευρω.σαν δεν ντρεπονται αλλα περισσοτερο φταιμε εμεις οι καταναλωτες.

καποιος ρε περιεργε

1ον: Χαχαχα καλο 🤣🤣🤣 τρια χιλιαρικα
2ον: ναι ειναι γεγονος οτι ο περισσοτερος κοσμος, ειδικα στην Ελλαδα δεν εχει τη στοιχειωδη μορφωση και σωστα κριτηρια αγορας οσον αναφορα τα προιοντα τεχνολογιας. Φαντασου οι περισσοτεροι αγοραζουν με κριτηριο τα mp της καμερας, τους πυρηνες του επεξεργαστη και φυσικα τη μαρκα. Εεεεντελως ασχετοι! Μετα, βρισκουν οι εταιριες το δολωμα 😉

ironman mark 45 αισίως....

πραγματικά ένα δυνατό κινητό. Μια αξιόλογη πρόταση για τα “πάνω” πατώματα! όσο αφορά την σχέση τιμής/αξίας πραγματικά έχει καταντήσει κουραστικό και γραφικό επειδή είναι xiaomi. Δεν φταίει η xiaomi για την φορολογία των προιόντων. Εξάλου μια σύγκριση σε specs του mi 11 με το s21 που είναι στο ίδιο επίπεδο τιμών, δείχνει καθαρά πως ενώ έχουν την ίδια τιμή, το mi 11 είναι σαφώς καλύτερο. H xiaomi έχει πιά στην γκάμα της συσκευές για όλα τα βαλάντια. Μάλιστα όταν στην μεσαία κατηγορία δίνει amoled 120hz , γρήγορη φόρτιση κτλπ την κάνει ακόμα πιο “τίμια” σε αυτό τον τομέα. το miui 12 δεν έχει καμία σχέση με παλαιότερες εκδόσεις , είναι σύγχρονο και βολικό όπως κάθε άλλο σύγχρονο ui. Αλλωστε έτσι είναι το λογικό για μια εταιρεία νέα που εξελίσεται διαρκώς και έχει φθάσει στο σημείο να είναι ισάξια με τους άλλους κατασκευαστές. Τώρα καταλαβαίνω, μερικοί “ξεβολεύονται” αλλά τι να κάνουμε , οι καιροί αλλάζουν, όμως λίγο… “τακτ” , “καρφώνεστε” με αυτά που γράφετε στα σχόλια… κάποιο, θα ήταν καλό με αυτή τη χυδαία φρασεολογία να διαγραφεί…..

ironman mark 45 αισίως....

edit : να τονίσω ότι το mi 11 έχει την ίδια τιμή έναρξης με το περσινό mi 10, ενώ το mi 11 είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς. ΔΛΔ , ουσιαστικά η xiaomi κράτησε την ίδια τιμή ενώ έδωσε πολύ καλύτερη συσκευή…..

Stathis

Το επόμενο μοντέλο είναι καλύτερο του προηγούμενου? φοβερό… πρέπει να γίνεται ΠΡΩΤΗ φορά σε τεχνολογικά προϊόντα αυτό και ειδικά στα android κινητά.

Ironman mark 45 αισίως...

Τονίζω , το σχόλιο ήταν για την διατήρηση της τιμής στα ίδια επίπεδα. Οι ειρωνείες και οι “εξυπνάδες” να λείπουν.

Φωτης

Τουμπανο οταν πεσει η τιμη στα 600 ευρω θα ειναι ακομα πιο τουμπανο.. Για μενα αυτο αν θες το απολυτο προς το παρον Android κ μετα ο βασιλιας της μεσαιας κατηγοριας που θα λεγεται redmi note 10 pro!!!

Επειδη ακουω για τιμες.. Δηλαδη το απλο s21 που εχει κ πολυ κατωτερα χαρακτηρηστικα απο το m11 κ πλαστικη πλατη κ εχει ειχε 900 ειναι καλυτερα; Εδω γελανε κ τα κατσικια..

Rallou

Redmi Note 10 pro με 4g; Δε συγκρίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.