Smartphones

Xiaomi Mi 11 Lite: Το πρώτο render και πληροφορίες για τα specs

Το Xiaomi Mi 11 περιμένουμε να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα μέσα στο Μάρτιο και μαζί ίσως δούμε και το μικρό του αδερφάκι το Mi 11 Lite. Ένα μοντέλο smartphone που ακόμα δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφορία για αυτό, λογικά όμως θα υπάρξει μια τέτοια Lite έκδοση όπως μας συνηθίζει η εταιρεία.

Στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Weibo που επισκέπτονται καθημερινά εκατομύρια Κινέζοι, αναρτήθηκε ένα render που Xiaomi Mi 11 Lite. Σύμφωνα με αυτή την εικόνα το μικρό θα κληρονομήσει την εμφάνιση του Mi 11 με την πλάτη του να είναι σχεδόν πανομοιότυπη.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά λέγεται ότι θα ενσωματώνει οθόνη τεχνολογίας LCD με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, Snapdragon 732G με μνήμη RAM 6GB και σε δύο εκδόσεις με 64GB και 128GB ενσωματωμένης μνήμης. Η κάμερα θα είναι 64 Megapixel + 8 Megapixel + 5 Megapixel και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4150 mAh με γρήγορη φόρτιση 33W.

Επεξεργάστηκε την 15 Φεβρουαρίου 2021 9:06

Σχόλια

  • Γιατί είναι υπέροχο δώρο φοβερό γρήγορο με φοβερή χωριτικοτητα και πολύ στυλατο....

  • Έχω το mi 9t. Δεν υπάρχει λόγος να πάω σε αυτό... Μάλλον σαν υποβάθμιση θα είναι. .Γιατί δεν βάζουν amoled οθόνη???

  • Eντελώς υποβάθμιση...Fail! Σε συνδυασμό με τον επερχόμενο αποκλεισμό από τα google services, όπως στη Huawei, αντίο Xiaomi....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.