Xiaomi Mi 11 Pro: Διαρροή poster επιβεβαιώνει το design και το 120x zoom

Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 11 Pro: Διαρροή poster επιβεβαιώνει το design και το 120x zoom

Ένα νέο poster του επερχόμενου flagship Xiaomi Mi 11 Pro διέρρευσε, δίνοντάς μας μία καλύτερη εικόνα για το design του. Η εικόνα ανέβηκε στην ιστοσελίδα Weibo και προς το παρόν δε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την εγκυρότητά της, όμως φαίνεται αρκετά κοντά στο design από το render που είχαμε δει.

Όπως βλέπουμε, το Xiaomi Mi 11 Pro θα έρθει με περισκοπικό αισθητήρα με max 120x zoom, δηλαδή ψηφιακό και οπτικό. Από την άλλη, το οπτικό του zoom θα φτάνει τα 10x zoom. Επιπλέον, ένας από τους τέσσερις αισθητήρες θα έρθει με ανάλυση 108MP, όπως είδαμε και στο απλό μοντέλο. Στο poster βλέπουμε τέσσερα χρώματα: μαύρο, μπλε, χρυσό και ασημί.

Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 11 Pro: Διαρροή poster επιβεβαιώνει το design και το 120x zoom

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, περιμένουμε οθόνη AMOLED 6,81 ιντσών ανάλυσης 1440p και με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, όπως επίσης και το Snapdragon 888 SoC. Επιπλέον, αναμένουμε 120W γρήγορης φόρτισης και 80W γρήγορης ασύρματης φόρτισης. Η ανακοίνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά τις 12 Φεβρουαρίου, χωρίς να γνωρίζουμε πότε ακριβώς.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Τέρμα τα γκάζια από χαομι!
Εξωπραγματικα χαρακτηριστικά!
120 watt, 120x zoom, 120 hz!

Γιωργος

Miui…….. Gcam…

Challenge143

Μπράβο στην xiaomi δώσε νούμερα στον λαό που τρώει κουτόχορτο. Πιστεύω πάντως με τα άπειρα bugs που έχει το λογισμικό μέχρι το 2030 κάτι να έχει φτιάξει. Ε δεν είναι Κ τυχαίο που σοβαρα μυαλά σε ηγετικές θέσεις ποτέ μα ποτέ δεν έχουν πάρει κάτι τέτοιο….

Σταύρος

Σοβαρά μυαλά σε ηγετικές θέσεις δεν αγοραζουν καν οι ίδιοι τα τηλεφωνά τους τους τα παίρνουν οι βοηθοί τους γιατί δεν έχουν χρόνο. Επίσης κόψτε αυτήν την στάση με τα νούμερα. Σκοπός των πιο ακριβών τηλεφώνων είναι να επιτύχουν ουσιαστικά μια θετική δημοσιότητα από την τεχνολογική πρόοδο. Έχεις δει τηλέφωνα με αυτά τα χαρακτηριστικά σε άλλες εταιρίες;
Και επιπλέον ναι έχουν πολλά bugs στο software αλλά σκέψου ότι αυτά δημιουργούνται επί το πλείστον για την κίνα.

Solon

H Xiaomi έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου σε όλους τους τομείς. Και στον τομέα του Software στις ναυαρχίδες της διορθώνει όλα τα bugs σταδιακά. Εδώ κυκλοφορούν με bugs οι ναυαρχίδες των 1.500 ευρώ από Apple και Samsung και εσύ περιμένεις να δεις χωρίς bugs μια συσκευή που στοιχίζει το ένα τρίτο από τις επώνυμες;
Το θέμα φίλε είναι ότι μέσα σε 6 μήνες η Xiaomi θα έχει διορθώσει κάθε σημαντικό bug και τότε θα έχεις μια συσκευή με τερματισμένα specs που θα αποδίδει το ίδιο και καλύτερα από τις επώνυμες ναυαρχίδες έχοντας πληρώσει τα μισά λεφτά ή και λιγότερα.

Sport in

Οκ από χαρακτηριστικά είναι super η xiaomi. Όμως για παράδειγμα οι οθόνες τους που είναι το πιο βασικό για ένα κινητό αν τις βάλεις δίπλα σε Samsung apple ακόμα και σε lg κινητά φαίνεται η διαφορά. Αν το φτιάξουν κι αυτό και οι τιμές παραμείνουν χαμηλές τότε οκ. Αλλά τώρα σε σχέση μ αυτό που αγοράζεις τελικά δεν είναι και τόσο φτηνά κινητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.