Xiaomi Mi 11 Pro: Τα πρώτα renders αποκαλύπτουν 120x zoom

Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 11 Pro: Τα πρώτα renders αποκαλύπτουν 120x zoom

Τα πρώτα renders του επερχόμενου Xiaomi Mi 11 Pro μας φανερώνουν το εντυπωσιακό zoom 120x που ετοιμάζει η εταιρεία. Ο tech YouTuber @KaroulSahil μας δίνει στο Twitter τα renders των δύο χρωματικών επιλογών, black και silver, του νέου flagship όμως αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η κάμερα.

Όπως βλέπουμε, το Xiaomi 11 Pro θα έρθει με τετραπλό σύστημα κάμερας, κάτι που είδαμε και από τις θήκες που είχαν διαρρεύσει. Όμως, οι αισθητήρες θα είναι σε οριζόντια διάταξη, με το camera bump να καλύπτει ένα μεγάλο κομμάτι του πάνω μέρους της πλάτης. Επιπλέον, αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ο περισκοπικός φακός, καθώς αναγράφει πως θα προσφέρει 120x zoom.

Μην ξεχνάμε ότι η Samsung είχε προσπαθήσει κάτι παρόμοιο με το 100x Space Zoom του Galaxy S20 Ultra, όμως τελικά το απέσυρε στο Galaxy Note 20 Ultra. Το κατά πόσο το Xiaomi Mi 11 Pro μπορεί να παρέχει καλύτερο αποτέλεσμα ή όχι θα φανεί στο αποτέλεσμα, αλλά η εταιρεία μας έχει συνηθίσει σε περίεργα πειράματα.

Το leak του Xiaomi Mi 11 Pro έρχεται λίγες ώρες μετά τις πρώτες real-life φωτογραφίες του Mi 11, το οποίο φαίνεται πως θα έχει ένα πιο συμβατικό camera bump. Βέβαια, καλή η ομορφιά, όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε τις δυνατότητες του νέου συστήματος κάμερας και τι μας ετοιμάζει η Xiaomi για το πρώτο flagship με Snapdragon 888 SoC.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AtiX

Μια φορά αποφάσισε να μην αντιγράψει και κοιτάξτε πόσο χάλια είναι η πίσω όψη…

Aggelos

Μια χαρά είναι εμένα μου αρέσει πολύ.

P@NOS

Δεν είναι κάτι νέο για την Xiaomi, και το MI 10 ultra είχε 120x

SUPS 👨‍⚖️

αδιανοητο πραγματικα να ειναι βασικο νεο χαρακτηριστικο το 120χ ζουμ σε ενα κινητο αντι να επικεντρωνεται στο οπτικο ή σε καποιο αλλο χαρακτηριστικο του κινητου….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.