Xiaomi Mi 11 Pro: Θα προσφέρει ασύρματη φόρτιση 80W;

Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 11 Pro: Θα προσφέρει ασύρματη φόρτιση 80W;

Με την κυκλοφορία του Mi 11 Pro η Xiaomi φαίνεται πως θα φέρει μαζί τη μεγαλύτερη ασύρματη φόρτιση που έχουμε δει σε smartphone. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Weibo, το επερχόμενο flagship της Xiaomi θα προσφέρει ασύρματη φόρτιση στα 80W.

Σύμφωνα πάντα με την πηγή, η Xiaomi έχει ήδη αναπτύξει την τεχνολογία και είναι έτοιμη να την παρουσιάσει μαζί με το επερχόμενο Mi 11 Pro ή το Pro+ μοντέλο. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να πάρει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για μία τέτοια τεχνολογία και, αν οι νέες ναυαρχίδες κυκλοφορήσουν όντως το Φεβρουάριο, ίσως δεν προλάβει μέχρι τότε, κάτι που θα καθυστερήσει την ασύρματη φόρτιση των 80W.

Πέρα από την ασύρματη φόρτιση, το επερχόμενο Xiaomi Mi 11 Pro αναμένεται να είναι ένα… πραγματικό τέρας από χαρακτηριστικά. Το σύστημα κάμερας θα είναι αρκετά πιο προηγμένο από το απλό Mi 11 και θα προσφέρει 10x οπτικό zoom και 120x υβριδικό zoom. Επιπλέον, περιμένουμε αλλαγές και στο εσωτερικό, αν και η οθόνη αναμένεται να είναι η ίδια OLED με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.