Xiaomi Mi 11 Ultra: Επιβεβαιώνεται ο αισθητήρας ISOCELL GN2

, Xiaomi Mi 11 Ultra: Επιβεβαιώνεται ο αισθητήρας ISOCELL GN2

Αληθινές αποδεικνύονται οι φήμες περί τοποθέτησης του αισθητήρα Samsung ISOCELL GN2 στην κάμερα του Xiaomi Mi 11 Ultra. Απέχουμε λίγες ημέρες από την επίσημη παρουσίαση, αλλά η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε νωρίτερα.

Μαζί με την είδηση ότι το Xiaomi Mi 11 Ultra θα είναι εκείνο που θα φέρει στο πίσω setup της κάμερας τον εξελιγμένο αισθητήρα ISOCELL GN2 της Samsung, επιβεβαιώθηκε ότι στο event της 29ης Μαρτίου θα δούμε να παρουσιάζεται και το Xiaomi Mi 11 Pro. Όλες οι πηγές θεωρούν δεδομένο ότι στο ίδιο event θα κάνει την εμφάνισή του και το Xiaomi Mi 11 Lite.

, Xiaomi Mi 11 Ultra: Επιβεβαιώνεται ο αισθητήρας ISOCELL GN2

Ο αισθητήρας ISOCELL της Samsung επιτρέπει την τεχνολογία 4 σε 1 pixels, με σύστημα Dual Pixel Pro για ταχεία εστίαση και υψηλή απόδοση κάτω από όλες τις συνθήκες φωτός. Θα έχει τη δυνατότητα να καταγράφει βίντεο σε ανάλυση 4K σε ταχύτητα 120 καρέ το δευτερόλεπτο. O αισθητήρας έχει μέγεθος pixel 1.4 μm και θα είναι στα 50 Megapixel.

To οπτικό zoom του Xiaomi Mi 11 Ultra αναμένεται να είναι 5x.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ironman mark 45 αισίως....

θυμάμαι το nokia 808 που είχα με 41 MP (38 MP effective), f/2.4, 1/1.2″ , AF Carl Zeiss optics, Xenon flash ,1080p@30fps, 4x lossless digital zoom… 1/1.12″ τώρα , ακόμα μεγαλύτερος αισθητήρας!!!!! για να δούμε!!!!

Να.sos.

Κ ι ν η τ ά ρ α
Τί να λέμε τώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.