Xiaomi Mi 11: Βίντεο tear down το παρουσιάζει ότι είναι εύκολο να επισκευαστεί

Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11: Βίντεο tear down το παρουσιάζει ότι είναι εύκολο να επισκευαστεί

Η Xiaomi δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube το βίντεο αποσυναρμολόγησης της νέας ναυαρχίδας της στα smartphone, του Xiaomi Mi 11.

Η αίσθηση που έχουμε από το βίντεο των περίπου 2 λεπτών είναι ότι το Xiaomi Mi 11 αποσυναρμολογείται σχετικά εύκολα, με την μπαταρία των 4.600mAh να αφαιρείται χωρίς πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Επιπλέον στο βίντεο βλέπουμε πως το γυάλινο καπάκι του module της κάμερας είναι ενιαίο, ενώ μπορούμε να δούμε και το τριπλό σύστημα των πίσω καμερών αλλά και τον σταθεροποιητή που έχει η βασική κάμερα των 108 megapixels.

Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11: Βίντεο tear down το παρουσιάζει ότι είναι εύκολο να επισκευαστεί

Από ότι θα δείτε και η κυρτή οθόνη των 6.81 ιντσών, ανάλυσης WQHD με refresh rate 120Hz και με τεχνολογία προστασίας Corning Gorilla Glass Victus, φαίνεται να αφαιρείται χωρίς μεγάλη προσπάθεα.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι το νέο Xiaomi Mi 11 μάλλον θα είναι εύκολο στην επισκευή του κάτι που λογικά θα βοηθήσει στην γρήγορη αντικατάσταση οθόνης σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι τέτοιο ή αλλαγής της μπαταρίας.

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, δημιουργός και συντάκτης του PTTL.gr, όπου αρθρογραφεί για όλα τα θέματα που αφορούν την φωτογραφία, το βίντεο και το Imaging από το 2012. Παράλληλα είναι λάτρης όλων των νέων τεχνολογιών και ειδικά των smartphone και της ΑΙ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.