Xiaomi Mi 11 vs iPhone 12 Pro Max: Κόντρα στην ταχύτητα! [βίντεο]


Το νέο Xiaomi Mi 11 με τον Snapdragon 888 τα βάζει με το iPhone 12 Pro Max και τον A14 Bionic στο πρώτο vs βίντεο των 5nm. Η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi καταφέρνει να τα βάλει στα ίσα με το flagship της Apple, όμως ο πανίσχυρος A14 Bionic δείχνει τα δόντια του για ακόμη μία φορά.

Στον πρώτο γύρο, το iPhone 12 Pro Max κάνει ταχύτερο boot, όμως το ξεκλείδωμα, τόσο με δαχτυλικό αποτύπωμα όσο και με αναγνώριση προσώπου, ήταν ταχύτερο στο Xiaomi Mi 11. Αυτό δείχνει πόσο καλή δουλειά έχει κάνει η κινεζική εταιρεία, ειδικά με το under-display fingerprint, καθώς ξεκλειδώνει αστραπιαία τη συσκευή κάθε φορά που προσπαθεί ο χρήστης στο βίντεο.

Εφαρμογές, παιχνίδια και Benchmarks

Στο δεύτερο γύρο βλέπουμε και τις δύο συσκευές να ανοίγουν πολύ γρήγορα τις εφαρμογές, άλλες φορές υπέρ του Xiaomi Mi 11 και άλλες υπέρ του iPhone 12 Pro Max. Το Adobe Premiere Rush άνοιξε γρηγορότερα και έκανε load πιο γρήγορα το βίντεο στο Mi 11, αλλά ο A14 για ακόμη μία φορά μας δείχνει ότι είναι “το αφεντικό” στο export των βίντεο.

Η διαφορά στα benchmarks φάνηκε και εδώ, με τα GeekBench και 3DMark να ολοκληρώνονται ταχύτερα και με μεγαλύτερο score στο iPhone 12 Pro Max, όμως σίγουρα ο Snapdragon 888 δείχνει το πόσο ισχυρό SoC είναι. Επίσης, στα παιχνίδια το Xiaomi Mi 11 κατάφερε να φτάσει τις επιδόσεις του Apple flagship, ενώ στο Among Us το ξεπέρασε, όμως έμεινε πίσω σε PUBG Mobile και στο Subway Surfers.

Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11 vs iPhone 12 Pro Max: Κόντρα στην ταχύτητα! [βίντεο]

Διαχείριση RAM και τελικός νικητής

Το iPhone 12 Pro Max κατάφερε να κρατήσει όλες τις εφαρμογές ανοιχτές, κάτι που δεν έκανε το Xiaomi Mi 11. Το περίεργο είναι πως, όπως μας αναφέρει στο βίντεο, ο δημιουργός έκλεισε το battery saving από τις 20 εφαρμογές που χρησιμοποίησε, όμως και πάλι αρκετές εφαρμογές έκλεισαν.

Ο νικητής ήταν το iPhone 12 Pro Max, όμως είναι αρκετά εντυπωσιακό πόσο κοντά έφτασε το Xiaomi Mi 11. Επιπλέον, αυτό που σημειώνει ο δημιουργός του βίντεο είναι το πόσο ωραία οθόνη και ζωντανά χρώματα προσφέρει η ναυαρχίδα της Xiaomi, κάτι που μπορούμε να καταλάβουμε και εμείς απλά από το φόντο και τα εικονίδια.

Ποια συσκευή θα επιλέγατε από τις 2;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasmeg

Συγγνώμη ρε παιδιά, το επιμέρους σκορ 25-11!! το θεωρείτε ότι το xiaomi κόντραρε στα ίσια το iPhone? Το huawei mate 40 pro στο ίδιο τεστ είχε κοντράρει στα ίσια το 12pro max, ενώ και το galaxy note 20 ultra με τον 865+ τα είχε πάει πολύ καλά! Αντί να αναφέρετε τα προβλήματα optimisation στο emui, μένετε έκπληκτοι από το πόσο καλά τα πήγε και μάλιστα με ολοκαίνουργιο επεξεργαστή;

SUPS 👨‍⚖️

σωστος.

Stef

Πολυ σωστος φιλος εχουν κανει τοσο διαφησει για αυτο το xiaomi σιγα ενα νορμαλ κινητο ειναι σεν γινετε να υπαρχει συγκρισει τωρα με 500€ που εχει και με αλλα που ειναι πιο ακριβα και καλυτερα και Α14 Bionic με αυτο 888 πιο γρηγορος σε πολλα σαιτ που ειναι και εχεις δικιοε συγκρισει με huawai mate 40 για 1 μοναδα ασημαντη εχασε το iPhone οπως και να εχει to iPhone 12 pro max kai huawai ειναι τα καλυτερα πιστευω εχω 12 προ μαχ και φιλος μου
Mate 40 ειναι ομορφα και τα δυο πιο ποιοτητα τα ελαγα το iPhone και λειτουργια αλλα ειναι δυνατα σε ολα τους και τα 2 ..ολα τα αλλα ειναι πολυ πισω φιλε γνωμη ασε τι λενε μερικοι η τι θελουν να πουλησουν η να διαφημησουν για καποιο λογο ο καθενας οταν παρει στα χερια του μετα εχει αλλη γνωμη και το m 11 xiaomi ειναι μετριο

Ιωάννης jb

Δεν βλέπω καμία κόντρα!
Το χαομι δεν είναι σε θέση να κοντράρει το μήλο! 9 εφαρμογές δλδ τις μισές χρειάστηκε να τις ξαναφορτώσει το χαομι! Ενώ το μήλο απολύτως καμία!
Στους χρόνους ανοίγματος πάλι το χαομι υπολείπεται και αν είχε βάλει χρονόμετρο ο χρόνος θα το έδειχνε ξεκάθαρα!
Βέβαια δεν ξέρω αν το χαομι θα κρατούσε ανοιχτή την εφαρμογή του χρονομετρου! Μην έκλεινε κ αυτήν!!!
Χαχαχα
Υπάρχει άνθρωπος που θα επέλεγε το χαομι? Αλλά επειδή είναι φθηνότερο σίγουρα θα υπάρξουν αρκετοί!
Σε αυτήν την ο Θεός να την κάνει σύγκριση APPLE

George

Αρχικά είναι στα μισά λεφτά, επιπλέον τώρα βγήκε ο επεξεργαστής και το κινητό
Σε κάνα μήνα τα λέμε

SUPS 👨‍⚖️

ο τυπος μενει Κινα ..προφανως το θεμα εκει ειναι ενας κινεζος να μην διαλεξει να παρει το το iPhone και ν συνεχισει να στηριζει την Xiaomi.

George

Ο snapdragon 888 θέλει ακόμα optimize, νομίζω είναι νωρίς για να κρίνουμε

Petros273

Τι σημαινει ειναι νωρις ; η ταχυτητα του Α14 ειναι σταθερη απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του

djfapples

Αυτή η XIAOMI ακόμα να μάθει το multi-tasking κ να κρατάει τις εφαρμογές ανοιχτές τί τα θέλει τα 8 giga ram??? Κ από ταχύτητα τίποτα σπουδαίο μπορεί με μια αναβάθμιση στο μέλλον να βελτιωθεί βέβαια θα δούμε

djfapples

Επειδή το συγκεκριμένο κανάλι στο YouTube το παρακολουθώ αρκετούς μήνες είναι από τα αγαπημένα μου βάλτε να δείτε το XPERIA 1 MARK II κόντρα σε άλλα δυνατά κινητά τί πιστόλι είναι

Anon

Σας πονάει η xiaomi. Σκαστε τα διπλά λεφτά εσείς επειδή έχετε ένα μήλο στην πλάτη

Γιάννης

Ξεκάθαρος νικητης το mi11 , πολύ πιο όμορφο χωρίς άσχημο νοτς , μεγαλύτερη μπαταρία , 120 hz οθόνη και χαμηλότερη τιμή. Στα app και τα παιχνίδια λίγο πολύ δεν έχουν διαφορές στο άνοιγμα.

SUPS 👨‍⚖️

βγαλτε τα γυαλια του hater….ημαρτον πια…ακου εδω νικητης και ξεκαθαρος…

Aggelos

Καμία κόντρα δεν υπάρχει , το iphone έχει μεγάλο notch και φαίνεται παλιό. Επίσης το mi11 υπερέχει σε οθόνη , μπαταρία και κάμερα. Ακόμη και στο άνοιγμα των app είναι ουσιαστικά ισοπαλία ενώ οι εφαρμογές στην μνήμη δεν ενδιαφέρουν κανένα γιατί είναι πολύ δευτερεύον.

Vasmeg

Συμφωνώ για το notch και την εμφάνιση. Στη μπαταρία το ios έχει φοβερό efficiency τα έχουμε ξαναπεί. Εδώ έχουμε τεστ ταχύτητας όμως και το iphone βγαίνει παντού πρώτο, ο Α14 είναι κτήνος και σε συνδυασμό με το emui που έχει θέματα, κατακρεουργεί το xiaomi. Το αν έχει ανάγκη ο μέσος χρήστης τόση ισχύ, είναι άλλο θέμα. Το 14-9 στο άνοιγμα των apps δεν το λές “ουσιαστικά ισοπαλία” ούτε και το τελικό 25-11.

Aggelos

16-11 είναι σε apps και παιχνίδια με την διαφορά ότι το iphone έχει πάρει ήδη 2-3 update ενώ το Xiaomi όχι άρα έχει περιθώρια βελτίωσης.
Σε μπαταρία , σχεδιασμό το xiaomi δεν έχει αντίπαλο και από συγκριτικά που έχω δει υπερτερεί και σε κάμερα.

Vasmeg

Ξαναλεω οτι τιτλος του συγκριτικου ειναι ¨κοντρα στην ταχυτητα¨ και εκει χανει κατα κρατος το xiaomi. Τα reloads επισης για αρκετο κοσμο εχουν σημασια για τη συνολικη εμπειρια χρησης. Για την μπαταρια, καμερα κλπ δεν αναφερει καττοντο τεστ αυτο. Οπως και να το κανουμε, η επικρατηση 9-0 στη διαχειριση ram ενος κινητου με 2gb λιγοτερα, δειχνει οτι το emiui θελει βελτιωση αρκετη

SUPS 👨‍⚖️

πουθενα δεν υπερτερει αν εξαιρεσεις τον αυξημενο ρυθμο ανανεωσης οθονης…

SUPS 👨‍⚖️

βγαλτε τα γυαλια του hater….ημαρτον πια…δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα που λες…

SUPS 👨‍⚖️

https://www.youtube.com/watch?v=bW7x-4sPOug απο τον ιδιο youtuber
οταν εκλεισε το mi 11 το 12 pro max ειχε ακομα 24%!!!! και το τεστ εγινε στα 60HZ…!
24% !!!.
και εσβησε 1 λεπτο πιο γρηγορα απο το mate 40 pro!

Giannis

Καταρχήν ρε παιδιά συγκρίνει το iPhone 12 pro max με το xiaomi 11 το απλό όχι το Pro!

SUPS 👨‍⚖️

λογικο αφου ΔΕΝ εχει βγει καν Pro εκδοση…

Georgios

Σύγκριση μπορεί να γίνει μόνο με το OnePlus 9 όταν βγει που έχει ίσως το καλύτερο παραμετροποιησημο σε καθαρή μορφή Android.Το emui έχει τα θεματα του.

Στελις

Τιμή για το κάθε ενα

SUPS 👨‍⚖️

κυκλοφορει ΜΟΝΟ στη Κινα αυτη τη στγμη.

Trigger

Έπρεπε να κλείσει το game turbo από το xiaomi για να κρατήσει τις εφαρμογές στη μνήμη.

Jackson76

Πρώτα απ’ όλα το λειτουργικό λέγεται miui !!! emui είναι της Huawei! Και δεύτερον περιμένετε το miui 12.5 για να γίνει σύγκριση!

john

προτιμώ διπλάσια frames per second, διπλάσιο περιεχόμενο σε ότι κανείς άνετο διαβασμα πιο fluid animations κτλ παρά τρελά τεστ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.