Xiaomi Mi 12: Φήμες το θέλουν να είναι φονέας γιγάντων

, Xiaomi Mi 12: Φήμες το θέλουν να είναι φονέας γιγάντων

Το επερχόμενο Xiaomi Mi 12 αναμένεται να έχει ζηλευτά χαρακτηριστικά που θα το κάνουν να χτυπά ακόμα και ναυαρχίδες. Οι αποκαλύψεις έρχονται από την Κίνα για το μοντέλο με κωδικό αριθμό 2112123AC που εκτιμάται ότι ανταποκρίνεται στο Xiaomi Mi 12.

Ένα από τα ατού του Xiaomi Mi 12 αναμένεται να είναι ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 895 στο εσωτερικό του, ο οποίος δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα επισήμως, αλλά εκτιμάται ότι το νέο μοντέλο της Xiaomi θα είναι ένα από τα πρώτα που θα τον φορούν και εννοείται ότι θα εκμεταλλεύεται την περισσότερη ισχύ που θα προσφέρει.

Το άλλο σημείο στο οποίο μπορούμε να σταθούμε είναι η κάμερα, καθώς οι φήμες θέλουν την Xiaomi να βάζει τον πήχη στα 200 Megapixel με την κύρια κάμερα στο πίσω μέρος του Mi 12. O αισθητήρας θα έχει μέγεθος μίας ίντσας, προσφέροντας μεγάλες φωτογραφικές δυνατότητες. Το Xiaomi Mi 12 αναμένεται ακόμα, να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση στα 100W και ενσύρματη στα 120W.

Τέλος, η οθόνη θα έχει τεχνολογία LTPO, η οποία θα της επιτρέπει να αλλάζει τη συχνότητα λειτουργίας της από το 1 έως και τα 120 Hz, ανάλογα με το τι προβάλλεται, για υψηλή απόδοση και ενεργειακή αποδοτικότητα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μανο

οταν θα στοιχιζει 1100 ευρα,,, σιγουρα,,, δεν ειναι φονεας πλεον ειναι σκετος γιγαντας

GrMac

φυσικά εάν κάνει 50 ευρώ. Το παιχνίδι λέγεται Κίνα vs Δύση και θα το καταλάβουμε όλοι. Για μένα το θέμα πάντα ήταν το software (εξού και το μοναδικό μου OnePlus One με Cyanogen και μετά τέλος όσο κράτησε δυό τρία χρόνια). Με τη Samsung να δίνει 4 χρόνια και 3 major και την Pixel να δίνει 5 χρόνια και με σιγουριά κάθε μήνα αν όχι και πιο σύντομα (εδώ με τη Samsung δεν το ξέρεις πόσο σύντομα θα σου δίνει αναβαθμίσεις στα 4 χρόνια ειδικά στο τέλος) μιλάμε για άλλο επίπεδο. Μέσω Play store από Γερμανία περιμένω τις νέες εκδόσεις όπως και υλοποιήσεις μεσαίας κατηγορίας με 5G και WiFi6 που σήμερα απουσιάζουν σχεδόν από όλα (πλην ένός μοντέλου της xiaomi αλλά είπαμε όχι μόνο καύκαλο μα και ψυχή στα κινητά).

Σωτήρης

όταν το mi 11 ultra είναι ακριβότερο από το iphone 12 pro max και το samsung s21 ultra, τότε είναι φονέας γιγάντων στην τιμή.

Alexandros

Ο φονιάς καλό θα είναι να κάνει ενημέρωση και αναβάθμιση που και που. Ενώ είναι γεμάτος διαφημίσεις. Με εγγύηση 1 ολόκληρο χρόνο… SAMSUNG. Το έχω 13 μήνες. Συνεχείς ενημερώσεις ασφαλείας και δύο αναβάθμισης ANDROID. Και φυσικά 2 χρόνια εγγύηση (Α30s)

SUPS 👨‍⚖️

τις περισσοτερες μπορεις να τις απeνεργοποιησεις, τα διαφορα και αρκετα bugs τ λογισμικου ειναι το θεμα που ΔΕΝ διορθωνονται μεσα απο τα οποια update…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.