Xiaomi, λανσάρει το Mi4 22 Ιουλίου, teaser για μεταλλική κατασκευή

Δέκα μήνες πέρασαν από την κυκλοφορία του Xiaomi Mi3 του οποίου οι πωλήσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έφτασε 10 εκατ. και η εταιρεία ετοιμάζει ήδη τον διάδοχο. Έχουμε συνηθίσει να το αποκαλούμε Xiaomi Mi3S αλλά τελικά θα ονομάζεται Xiaomi Mi 4 (και προφέρεται shao-mee).

Η επερχόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi θα παρουσιαστεί σε press event στις 22 Ιουλίου και ο CEO ανέβασε μια φωτογραφία-teaser στο οποίο γράφει «The journey of a piece of steel metal» πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δούμε μεταλλικό σασί ή έστω μεταλλικά στοιχεία.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί περιμένουμε 5.5 ιντσών full HD οθόνη, Snapdragon 801 επεξεργαστή, 2GB RAM, Android 4.4 και MIUI OS.

Η τιμή αναμένεται να είναι εξίσου «επιθετική» όπως στο Mi 3 περίπου στα $330. Θα ξεκινήσει να διατίθεται πρώτα στην Κίνα και στη συνέχεια στις υπόλοιπες αγορές.
xiaomi mi3, Xiaomi, λανσάρει το Mi4 22 Ιουλίου, teaser για μεταλλική κατασκευή

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

@5.5 ιντσών πάρε ένα άκυρο κύρια xiaomi

Charis Stamiris

άμα θες 5αρα πάρε το mi3.

eddy

Ελλαδα θα ερθει;

kostas

οι πληροφοριες αναφερουν πως η shao-mee σας παταει ολους ακυρο και κανει οτι γουσταρει

Emmanuel

Με αυτά τα λεφτά και με αυτήν την ποιότητα, κάνε ο,τι γουστάρεις μάνα μου…εγώ μέσα είμαι!!!
Περιμένω το pre-order…

αλιάκμων

Λίγο φάουλ αν όντως το ονομάσει Mi4 με τέτοια specs. Δηλαδή οι μόνες διαφορές με το τριάρι είναι η μισή ίντσα στην οθόνη και ο 801; Όταν ο ανταγωνισμός δίνει 3GB RAM και τον 805; Περίμενα αυτό το κινητό αλλά μάλλον θα πάρω το Mi3. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να έπρεπε να έχει την παραπάνω RAM και τον 805 και να ονομαστεί 3S. Και να αφήσουν το τεσσάρι για τον 810. Αυτά ως καταναλωτής.

i love rihanna

@αλιάκμων καλα σιγουρα θα χει ανανεωθει και σε αλλους τομεις αλλα τι περιμενες σε τετοια τιμη η xiaomi δεν εχει πολλα περιθορια ηδη προσφερει το μέγιστο!

JohnWave

Ομοίως με Darth. Πάρε ένα άκυρο κι από μένα κυρία Xiaomi με το phablet σου. Την κοροϊδία που έκανε η Apple πέρυσι με τις 4 ίντσες την έχετε πάει στο άλλο άκρο φέτος. Μακάρι να αποτύχει αυτό το εγχείρημα.

thanoik

Και με το one plus που είναι 5.5 ίντσες γιατί γίνεται χαμός ρε παιδιά και κραζετε τη xiaomi

dark_master

@thanoik χαμός γίνεται λόγω διαθεσιμότητας. Όλο έρχεται κ όλο στο δρόμο είναι.

Darth

@thanoik γιατί όλοι μας αγοράζουμε xiaomi (όχι ότι το one δεν είναι καλό απλός πρέπει μέρα με φωτιά να ψάχνεις για να το βρεις) έτσι αφού πολύ από μας έχουν xiaomi μας στέρησε μελλοντική αγορά κάποιας συσκευής της (αφού λογικά από εδώ και πέρα όλες τις ναυαρχίδες της θα της έχει 5.5++)
και έτσι αναγκαστικά οποίος θέλει κινητό μέχρι 5′ πρέπει να πάρει μια συσκευή με χειρότερη camera (αυτό είναι νόμος καλή camera μόνο σε ναυαρχίδες) κλπ κλπ

αλιάκμων

@i love rihanna

καλά ναι, σίγουρα, θα περιμένω να δω και το τελικό προϊόν. αλλά σαν μια πρώτη αίσθηση μου κάνει πως δεν αξίζει η αναβάθμιση από το Mi3.

το οποίο αν πέσει η τιμή του λιγάκι ακόμα λόγω του Mi4 θα είναι κορυφαία value for money επιλογή.

trialala

@Darth

Όσον αφορά τα κινητά πλέον όλοι πρέπει να κάνουμε κάποιες παραχωρήσεις. Εγώ κι εσύ π.χ που θέλουμε συσκευές στις 4.3-4.7 ίντσες πρέπει να κόψουμε από τα specs γιατί πλέον όλες οι ναυαρχίδες βγαίνουν πάνω από 5. Εξαίρεση τα Z compact της Sony αλλά εκεί πρέπει να κόψουμε την τσέπη μας.. 😮

Darth

@trialala και 5′ με βολεύουν δεν λέω τπτ κράτησα όμως στα χέρια μου το find και g3 και κατέλαβα ότι πλέον είναι όριο για το χέρι μου (και όχι δεν είμαι μικρός 1,92/93 κιλα)

και ας είναι κομμένα τα spec πχ αντί για snapdragon 805 να εχει εστο snapdragon 600 αντι για 3 gb ram να εχει 2 , όχι όμως να κανουν εκπτώσεις στην ποιότητα οθόνης (οχι ανάλυση) στην camera (που πλέων έγινε κανόνας αν θέλεις καλή camera μόνο πρόσφατη ναυαρχίδα………..) κλπ

και που λες για το z1 mini πρόσφατα το είχα…….. τπτ ιδιαίτερο δεν ειαι συσκευη (πέρα από εμφάνιση και hardware) σχετικά κακή camera (για αυτά που υπόσχεται με αρκετό θόρυβο μάλιστα……….. το software έχει αρκετά μικρά θέματα (αναγκαστικά ποιος δεν θέλει να παιδεύεται παει σε καποια cyanogen η miui η aokp/aosp_ (χάνοντας για πάντα την εγγύηση )

ευτυχώς βράκα το zte nubia z5s mini που λογικά θα με καλύψει για 2 χρονια (ο θεός φυλάξει να μην παίσει κάτω :p )

Γιάννης

Λογικά θα έχουμε πλέον σταθεροποίηση στο μέγεθος οθόνης για τις λεγόμενες ναυαρχίδες στις 5.3-5.5″ , το Note 3 με λίγη προσπάθεια το χειρίζομαι με το ένα χέρι (είμαι και τέρας 1.90 σαν τον Darth βέβαια) αλλά ανέβει και άλλο θα υπάρχει θέμα.

alxgiann

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά θα λανσάρει μια ειδική έκδοση του κινητού μόνο για την Ελλάδα με μια πρωτοποριακή πτυσσόμενη οθόνη για καλύψει τα διαφορετικά γούστα των Ελλήνων καταναλωτών.

undeletenikolaos

Η τάση που υπάρχει στα smartphones είναι να αυξηθεί το μέγεθος της οθόνης .
Αυτό το παρατηρούμε σε όλες τις εταιρίες . Προσωπικά νομίζω ότι είναι σωστή η τάση αλλά μέχρι ποιο όριο ;
Νομίζω ότι πολύ γρήγορα αγγίξαμε το όριο το οποίο για μένα είναι το 5,5 inches . Όσο για τη Xiaomi έχω να πω τα καλύτερα .
Είμαι κάτοχος του Redmi Note και μετά από 2 μήνες ειλικρινά το κινητό δεν παίζεται .

Nio

Κάνα render έχουμε να δούμε?

Vasilis

Το one έρχεται ήδη ειναι στο δρόμο μέσω φίλου από Ολλανδία και ήδη η δεύτερη πρόσκληση δόθηκε σε φίλο προς παραγγελία και έξτρα προσκλήσεις περιμένω οποίος πίστεψε απο την αρχή το έχει πάντως το mi4 με το τελευταίο screenshot απο gizchina θα ήθελα να μπει στην συλλογή μου
Καλή συνέχεια 😉

Βασίλης

@undeletenikolaos μπορείς να μου πεις από που πήρες το Redmi Note? ενδιαφέρομαι να το παραγγείλω και εγώ το έχω βρει σε 2-3 site άλλα δεν μπορώ να αποφασίσω από που να το πάρω.
ευχαριστώ

undeletenikolaos

Το πήρα απο to2c και απο εκεί έχουν πάρει και άλλοι που ξέρω , πολύ ευχαριστημένος . . .

Γιωργος

ο κινεζος λυνει και δενει κυριοι

Βασίλης

@undeletenikolaos μια τελευταία ερώτηση με τη τρόπο έβαλες να σου το στείλουν? με Singapore Post η με EMS – Express και πόσες μέρες έκανες να έρθει? ευχαριστώ

undeletenikolaos

Με singapore post και δεν σε προτείνω την άλλη επιλογή . Τώρα όσο για το άλλο , θα είσαι προετοιμασμένος να κάνεις υπομονή περιπου 22 ημέρες .

killsotos6

ΘΕΛΩ ΤΟ ΟΝΕ plus one 64 giga ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Κ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.