Xiaomi Mi 5: Η ceramic έκδοση βασανίζεται με πριόνι και τρυπάνι [video]

Το Xiaomi Mi 5 είναι ένα από τα πιο οικονομικά smartphones της αγοράς με επεξεργαστή Snapdragon 820, το οποίο εντυπωσίασε στην MWC 2016. Οι Κινέζοι έδωσαν μεγάλη βάση στο design και στα specs, όμως δεν άφησαν πίσω και την αντοχή.

Γυαλί και μέταλλο είναι σήμερα τα δυο υλικά που χρησιμοποιούνται στην premium κατηγορία, ενώ και το ceramic κάνει την εμφάνισή του.

Το Xiaomi Mi 5 έχει μια “higher-end” κεραμική έκδοση, η οποία βασανίστηκε με διάφορα εργαλεία όπως πριόνι και τρυπάνι και έδειξε ότι ανταμείβει όσους είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν κάτι παραπάνω. Μετά από διάφορα βασανιστήρια, η ναυαρχίδα της Xiaomi κατάφερε να αντέξει.

Ενώ οι φήμες λένε ότι η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει κεραμικό τελείωμα στο iPhone 7, η Xiaomi το έβαλε ήδη και δείχνει πόσο ανθεκτικό είναι. H τιμή του Xiaomi Mi 5 στην Κίνα ξεκινά από 306 δολ. για την πιο οικονομική έκδοση και φτάνει μέχρι τα 413 δολ.

Το Xiaomi Mi 5 έρχεται σε 3 εκδόσεις, η Standard edition με μνήμη RAM 3GB, Snapdragon 820 1.8GHz, η High edition με μνήμη RAM 3GB, Snapdragon 820 2.15GHz και η Ceramic exclusive με μνήμη RAM 4GB και Snapdragon 820 2.15GHz. Ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh και θύρα USB Type-C. Η κάμερα είναι 16 Megapixel με 4-axis OIS και 4K video, η εμπρόσθια κάμερα 4 Megapixel με 2.0-micron camera. Η χωρητικότητα στην Standard έκδοση είναι 32GB, στην High 64GB και στην Ceramic exclusive, 128GB.

Δείτε το video:

xiaomi mi 5 torture, Xiaomi Mi 5: Η ceramic έκδοση βασανίζεται με πριόνι και τρυπάνι [video]

xiaomi mi 5 torture, Xiaomi Mi 5: Η ceramic έκδοση βασανίζεται με πριόνι και τρυπάνι [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arg

Αυτά όλα είναι σε δέυτερη φάση, να μήν σπάει η οθόνη όταν πέσει κάτω γίνετε ?

Kostas

@arg εκει απλα κλαις 😀

giorgosgek

Ειναι τρελος ο Κινεζος…Χiaomαραααααα !!!

Dimitris

Δεν αμφιβάλω καθόλου με την ανθεκτηκότητα της συσκευής, αλλά το βίντεο εχει μια δόση μουφας, καθώς οι ήχοι αν προσέξετε οταν το τρίβει με τα διάφορα εργαλεία δεν συμβαδίζει με την εικόνα, και όλα τα εργαλεία βγάζουν ακριβώς τον ιδιο “ήχο τριβής”

@papaki

Έπρεπε να χρησιμοποιήσει αναπτήρα για να φανεί η ανθεκτικότητα από το ceramic υλικό που χρησιμοποιήθηκε στη συσκευή αυτή.

Darth

να γρατζουνιθει κεραμικό με επίστρωση αρκετά δύσκολο.. σε πτώση όμως…. θα γινει θρύψαλα

KostasB

Ομοίως και το κεραμικό OnePlus X απλά εκείνο είναι λιγάκι υπερεκτιμημένο ως προς την τιμή του.

s4_LTE-A

τι λες ρε φιλε πω τρελα ειλικρινα αν και γουσταρω σαμσουνγκ με επεισε αυτη η συσκευη να την παρω ειλικρινα εχω θεμα με τις γρατζουνιες κλπ. Βρικα το κινητο που μ ταιριαζει! βαλτε και μια super amoled ρε παλιοκινεζοι φτανουν οι τσιγκουνιες στις οθονες τωρα που επεσε η τιμη απο τις amoled δεν υπαρχει δικαιολογια!

s4_LTE-A

ελα ρε +Darth πρεπει να εισαι αναπυρος για να σου φυγει το κινητο απο τα χερια μονο σε τσεπη με τιποτα κερματα κλειδια η που το σερνεις στα τραπεζια απο τις καφετεριες αν το χεις χωρις θηκη κανεις καμια ελαφρια γρατσουνια πισω… οι οποιες φευγουν αν δεν ειναι πολυ βαθειες και εχεις αλοιφαδορο και χρησιμοποιησεις την αλοιφη που γυαλιζεις το αυτοκινητο σου ολα κομπλε.

vkrd

Εντυπωσιακό. Τι υλικό είναι αυτό που δεν παθαίνει τίποτα επιτέλους?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.