Xiaomi Mi 5: Το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας;

Έχουν περάσει 18 μήνες από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα η ναυαρχίδα Xiaomi Mi 4. Εδώ και πολλούς μήνες διαρρέουν πληροφορίες για την ανακοίνωση του διαδόχου Xiaomi Mi 5, αλλά ακόμη είμαστε στην αναμονή. Θεωρήθηκε ότι η Xiaomi καθυστέρησε την ανακοίνωση για να περιμένει τον Snapdragon 820 και η νέα πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης είναι τον Φεβρουάριο του 2016.

Μέσα στο λογαριασμό της εταιρείας στο κινέζικο Weibo εμφανίστηκε η εικόνα ενός νέου smartphone, το οποίο έχει πολύ λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη και θεωρείται ότι μπορεί να είναι το πρώτο teaser του Xiaomi Mi 5. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο CEO της Xiaomi Lei Jun, είχε πει ότι το κινητό αξίζει την αναμονή.

Από πληροφορίες που έχουν ακουστεί, το Xiaomi Mi 5 αναμένεται με τεχνολογία ClearForce της Synaptics, κάτι ανάλογο με το ForceTouch, οθόνη 5.2 ιντσών 1440×2560 pixels, Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB. Επιπλέον, μπορεί να δούμε κάμερα 21 Megapixel και δεύτερη κάμερα 8 Megapixel.

Πηγή

Σχόλια

  • Ω ρε φίλε!!!
    Μετά από 2 χρόνια με mi3 απροβλημάτιστα και με την υπέροχη ΜΙUi δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάω σε 'αλλη ROM-εταιρία. Τέλος,,,

  • πφφ θελω να περιμενω και εγω το κινητο αλλα εχθες μου επεσε το mi3 απο τον 2ο στον 1ο οροφο με την οθονη .....αλλα η πλακα ειναι οτι δεν εσπασε η οθονη αλλα κατι επαθε το chip του wifi επλιζω να βρω μια λυση

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.