Xiaomi Mi 5: Διαρροή από την επίσημη ανακοίνωση αποκαλύπτει τα πάντα [update]

H νέα ναυαρχίδα της Xiaomi θα έρθει περίπου ενάμιση χρόνο μετά τον προκάτοχό της Xiaomi Mi 4 και πρωταγωνιστεί πολλούς μήνες στα leaks. Αυτή τη φορά μάλλον έχουμε τη μεγαλύτερη διαρροή, η οποία δείχνει τα slides της επίσημης ανακοίνωσης.

Το Xiaomi Mi 5 θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, κάτι που κάνουν πλέον σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα. Και οι δύο θα έχουν οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820. Η διαφορά τους θα είναι ως προς την ενσωματωμένη μνήμη RAM, με το ένα έχει 3GB RAM και χωρητικότητα 32GB και το άλλο έρχεται με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα του Κινέζου θα φέρει USB Type-C, Quick Charge 3.0, κάμερα 26 Megapixel με φακό F/1.6 Dual LED flash. Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη NFC και το Wi-Fi ad standard. Από προηγούμενες διαρροές, περιμένουμε μπαταρία 3600mAh μη αποσπώμενη, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο home button.

Η επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi 5 αναμένεται να γίνει 24 Φεβρουαρίου.

Update: O Hugo Bara ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook το παρακάτω teaser video για το πόσο γρήγορο θα είναι το Xiaomi Mi 5.

xiaomi mi 5 slides leaked, Xiaomi Mi 5: Διαρροή από την επίσημη ανακοίνωση αποκαλύπτει τα πάντα [update]

xiaomi mi 5 slides leaked, Xiaomi Mi 5: Διαρροή από την επίσημη ανακοίνωση αποκαλύπτει τα πάντα [update]

xiaomi mi 5 slides leaked, Xiaomi Mi 5: Διαρροή από την επίσημη ανακοίνωση αποκαλύπτει τα πάντα [update]

xiaomi mi 5 slides leaked, Xiaomi Mi 5: Διαρροή από την επίσημη ανακοίνωση αποκαλύπτει τα πάντα [update]

xiaomi mi 5 slides leaked, Xiaomi Mi 5: Διαρροή από την επίσημη ανακοίνωση αποκαλύπτει τα πάντα [update]

xiaomi mi 5 slides leaked, Xiaomi Mi 5: Διαρροή από την επίσημη ανακοίνωση αποκαλύπτει τα πάντα [update]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Από χαρακτηριστικά είναι υπερπληρες! Και από τιμή θα είναι πολύ ανταγωνιστικο. Άσε μας εξηγήσει κάποιος που ξέρει τι ακριβώς είναι το WiFi AD standard

Vasilis

@ Panos
Το βρηκα σε ενα site…

A wireless LAN (WLAN) specification under development by the IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) that will serve as the successor to the 802.11ac specification, which is also currently under development. The 802.11ad standard is expected to be approved by the IEEE in 2014.

The 802.11ad specification operates in the 60GHz frequency band, as opposed to earlier 802.11 specifications such as 802.11ac, which operates in the 5 GHz range, and 802.11n, which operates in both the 5 GHz and 2.4 GHz ranges. It is also designed to offer much higher transfer rates than previous 802.11 specs, with a theoretical maximum transfer rate of up to 7Gbps (Gigabits per second).

Με λιγα λογια το συγκεκριμενο wireless να δουλεβει σε ποιο υψηλη συχνοτητα – δηλαδη πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες μεταφορας δεδομενων!!

panos

26 Megapixel me f 1.6? OMG

Geo

f 1.6??? => Τούμπανο κάμερα
Ανάλυση FHD με 820 και 3600mah battery?? => Τούμπανο επιδόσεις, τούμπανο αυτονομία
Type C θετικότατο
Κάρτα microsd για μένα και αδριαβροχοποίηση μαζί με τα παραπάνω (5.5 ίντσες εκεί γύρω) για να να θεωρηθεί κάποιο κινητό, απόλυτο!

lemodes

Η Ακρόπολη μας πρώτη μούρη….Όταν τα τεχνολογικά επιτεύγματα της εποχής μας θέλουν να διαφημίσουν την ισχύ τους, τότε συσχετίζονται με κλασικά επιτεύγματα της ανθρωπότητας…κάποτε ήμασταν πρωταγωνιστές Δυστυχώς 2500 χρόνια μετά είμαστε στην αφάνεια….τι να πει κανείς…
R.I.P Παντελιδη

manticore

έχουν διαρρεύσει κάποια slides από την υποτιθέμενη παρουσίαση.. έχουν διαψευστεί από τη Xiaomi αλλά δηλώθηκε πως ανταποκρίνονται εν μέρει στα χαρακτηριστικά της συσκευής. πάντως μακάρι να είναι έτσι.. να μου έλεγαν φτιάξε την ιδανική σου συσκευή, δε θα την έκανα αλλιώς.. 5.2 FHD, SD 820, 4 GB RAM, 3600 mAh, Dual-SIM, microSD, NFC, infrared, fingerprint scanner, MIUI πλήρως εξελληνισμενη από τα παιδιά εδώ.. @lemodesεδώ ο καλός κουλουράς, πάρτε ποτήρια..

Αλέξανδρος

Γνωρίζουμε αν θα δέχεται MicroSD;

JinTheGod

Αληθεια γτ επιμενετε με αυτην την MicroSD? Εαν η συσκευη εχει 64gb τι κανετε και την γεμιζετε?? ταινιες κρατατε μεσα??ΑΝ ισχυει για την καμερα και εχει μπαταρια 3600Mah (με τιμη που παντα χτυπαει τον ανταγωνισμο) τοτε ειναι τζαμενιο!!Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει περιπτωση να εχει Gorrila Glass? η παλι με τα tempered θα την βγαλουμε..?

Αλέξανδρος

@JinTheGod ειλικρινά δε μπορώ να σε καταλάβω. Ριμαξανε συνδρομητής Spotify και όπου σταθώ σκοτώνει μουσική. Έχω κατέβασμενα περίπου 50 γιγα τραγούδια. Για ποιο λόγο να έχω περιορισμό στην επέκταση μνήμης;

Αλέξανδρος

Ριμαξανε=Είμαι
Σκοτώνει=σταθώ

Panos

@Vasillis Ναι φίλε το ψάξα και εγώ μετά και κατάλαβα.. Πάντως το κινητό είναι τούμπανο. Ηρεμηστε παίδες για κινητά μιλάμε όχι για να λύσουμε το Κυπριακό.. Ο καθένας ότι του αρέσει..

MAGEIRONI

Παίδες ξέρει κανένας τι παίζει απο εγγύηση εδω στην Ελλάδα και απο τίμες SAR;;;

Πάντως το κίνητο απο οτι βλέπω σκοτώνει…

vasilist

Πολύ καλή πρόταση αλλά χωρίς SD δεν παίρνω κινητό ακόμα και ή Samsung
μετά την ήττα του s6 στο s7 βάζει sd ξανά.
Πέρα από τις προτιμήσεις μου ή xiaomi έχει πολύ καλά τηλέφωνα από mid μέχρι high αν είχε και SD με αποσπώμενη μπαταρία θα έσχιζε, φέτος μόνο LG g5 με βλέπω να κοιτάζω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.