Xiaomi Mi 5: Render δείχνει design που θυμίζει Galaxy Note 5

Μετά το πέρας της IFA 2015 (μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις ανακοινώσεις και hands-on videos) και το press evet της Apple στις 9 Σεπτεμβρίου, σειρά παίρνουν οι Κινέζοι να βρεθούν στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην Xiaomi που φημολογείται ότι θα ανακοινώσει το Xiaomi Mi 5 στις 24 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα διέρρευσε render το οποίο φέρεται να απεικονίζει το μη ανακοινωμένο Xiaomi Mi 5. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι θυμίζει το Samsung Galaxy Note 5. Βλέπουμε την πίσω πλευρά με στρογγυλεμένες γωνίες και μάλλον κατασκευή από γυαλί, υπάρχει μεταλλικό frame και εγκοπές για ηχεία στην κάτω πλευρά μαζί με θύρα USB.

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι η Xiaomi θα βάλει επεξεργαστή Snapdragon 820, αλλά αν ισχύει αυτό, τότε δεν θα το δούμε πριν από τις αρχές του 2016 καθώς η Qualcomm θα δώσει το νέο chipset στους κατασκευαστές από τέλη του 2015. Η εναλλακτική είναι να φορά Snapdragon 810 που θα συνοδεύεται από μνήμη RAM 3GB αν και δεν αποκλείονται τα 4GB, οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης Quad HD και κάμερα 16 Megapixel.

Προς το παρόν αυτές είναι οι πληροφορίες που υπάρχουν, για τις οποίες κρατάμε επιφυλάξεις και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi5.

Xiaomi Mi 5: Render δείχνει design που θυμίζει Galaxy Note 5, Xiaomi Mi 5: Render δείχνει design που θυμίζει Galaxy Note 5

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kokomplokos

εμενα μου κανει για υβριδικο νοτε 5 αιφον 6 το συγκεκριμενο ρεντερ. ειναι που δεν αντιγραφουν κανεναν εκει στη σιαομι.

nikos note3

Αν εινσι γυαλι κ με ελλειψεις (sd,removable bat)κοβεται οως το note 5 Σαν τα καθρεφτακια π χαριζαν στους ινδιανους τα εκαναν τα κινητα.

myrto

Αυτο ειναι ομορφο ομως.

Costas

Αυτό είναι παρόμοιο αν όχι ίδιο με το XIAOMI MI NOTE που κυκλοφόρησε πριν τον Ιανουάριο.
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note-6944.php τι μας λέει το techblog ότι μοιάζει το note 5!

leo06

δηλαδή θυμίζει note 5 που βγήκε πριν απο μερικές ημέρες και όχι το mi note pro που βγήκε πριν απο μήνες,τι άλλο θα διαβάσουμε

Costas

Άστα leo06 σε λίγο θα γράψουν ότι μοιάζει και το iPhone 7

kostikas00

ακόμη και με άλλο προϊόν πάλη η samsung διαφημίζεται,….έλεος πια….μόνο διαφήμιση και λόγια είναι αυτή η samy και όλα πρέπει να τα συγκρίνουμε με αυτή…λες και αξίζει πραγματικά κάποιο τηλέφωνο της…δεν έχει καμία σχέση η φώτο με το note 5 σαν το note pro ναι και λογικό…..τι να πω απλά βαρέθηκα να βλέπω όλα τα site να μιλάνε για την samsung μια εταιρία πατέντα από μόνη της!!

giannis

Ποιό note 5 ρε παιδιά μάλλον δεν βλέπεται καλά. Το note5 είναι σαν το xiaomi note pro να λέμε τα πράγματα οπως έχει όχι παπαριες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.