Xiaomi Mi 5: Πληροφορίες για δεύτερη έκδοση με Windows 10 Mobile

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, η Xiaomi μπορεί να κυκλοφορήσει και μια δεύτερη έκδοση της ναυαρχίδας της, Xiaomi Mi 5, η οποία αντί για Android θα τρέχει Windows 10 Mobile.

Δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλές high-end επιλογές με Windows 10 Mobile στην αγορά, αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα είναι πολύ θετικό τόσο για τη Microsoft όσο και για τους fans του mobile OS της. Η επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi 5 θα γίνει 24 Φεβρουαρίου, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε την W10 έκδοση στην MWC 2016.

Η ιδέα ενός Xiaomi Mi 5 με Windows 10 Mobile, ίσως να ακούγεται κάπως παρατραβηγμένη, όμως να θυμίσουμε ότι ήδη η Microsoft έχει λανσάρει Windows 10 Mobile ROM ειδικά για το Mi 4, οπότε δεν είναι απίθανη μια ακόμη μεγαλύτερη συνεργασία. Επιπλέον, και το Xiaomi Mi Pad 2 64GB κυκλοφόρησε σε έκδοση με Winows 10 (αν και είναι desktop OS και όχι mobile).

Το Xiaomi Mi 5 μεταξύ άλλων αναμένεται να έχει επεξεργαστή Snapdragon 820, είναι dual-SIM, θα έχει υποστήριξη NFC ενώ ο Liwan Jiang φέρεται να έχει επιβεβαιώσει ότι θα έχει οθόνη 1080p και όχι QHD.

xiaomi mi 5 windows 10 mobile, Xiaomi Mi 5: Πληροφορίες για δεύτερη έκδοση με Windows 10 Mobile

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Win10hrepia

άκλαφτο θα πάει !! 0 εφαρμογές και παχιά λόγια
τί να την κάνω την Πόρσε αν δεν έχω βενζίνα να βάλω ? τί να κάνω τα σπεκς άνευ δεν έχει τα αυτονόητα ? το βγάζει μπας και το πάρει κανένας πικραμένος φανατικός των παραθύρων !! και το παίζει μούρη…….
-κοίτα έχω Windows phone πάμε καμιά βόλτα ?
-έχεις fb? να σε κάνω αδδ ?
-κάτσε να μπω στον edge να σε βρω !!!
-έχεις μονάδες στο Vodafone ??
-εμ εμ δε έχει βγάλει απ ακόμα η μεγαλύτερη εταιρία και…..κάτσε να πάρω το 1252
-ισταγκραμ έχεις ?
-δεν υπάρχει ακόμα πλήρες γιατί……..
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΣΠΕΚΣΣΣΣΣΣΣ

κλαίω

mixtri

H vodafone μεγάλη εταιρεία; χαχαχα!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ. χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mary

Κανείς διαλόγους γενικά μόνος σου ή εδώ περα σε έπιασε;

Και βασικά δεν καταλαβαίνω αυτό το στυλ μερικών εδώ μέσα να ασχολείστε μονίμως με το τι κάνουν οι άλλοι… Αν κάποιος θέλει να το πάρει ας το πάρει, εσύ θα το πληρώσεις;
Να πάτε να κοιταχτειτε επειγόντως μερικοί…

Πέτρος Π

@Mary : Αυτό ακριβώς!! Δεν καταλαβαίνω το κόμπλεξ των περισσότερων εδώ… Αφού απεχθάνεστε τα windows phones γιατί μπαίνετε σε όλα τα σχετικά posts και κράζετε? Και ναι στο κάτω κάτω προσωπικά μαρέσει να έχω ένα πιο ψαχμένο λειτουργικό και όχι το android που το έχει και η κουτσή Μαρία… Δεν μπαίνω όμως στα posts για τα android να κράξω… Whatever…

Junkermann
nikmour

@Win10hrepia όλα αυτά που λες υπάρχουν. Μπορώ να κάνω search από facebook (επειδή δεν χρησιμοποιώ fb μπήκα πριν γράψω αυτές τις γραμμές για να βεβαιωθώ). Η vodafone έχει app (discover) kai instagram υπάρχει αλλά χρησιμοποιώ το 6tag (πριν το σβήσω γιατί το θεωρώ μ$##@$α). Αν έλεγες για το snapchat πάντως δεν θα είχα να σου απαντήσω (αλλά επειδή δεν απατάω την γυναίκα μου δεν το χρειάζομαι :))

nikmour

ΩΧ ποιος τον ακούει τώρα τον Win10hrepia https://wmpoweruser.com/vaio-to-announce-a-windows-10-phone-on-the-4th-february/

nikos

Ρε εσεις εδω μεσα ειστε πραγματικα αρρωστοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.