Xiaomi Mi 5: Πληροφορίες για Νοέμβριο με Snapdragon 820

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την Κίνα, η Xiaomi θα ανακοινώσει την επερχόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi Mi 5 τον Νοέμβριο και όχι νωρίτερα όπως θα ήταν το αναμενόμενο μιας και το Xiaomi Mi4 είχε αποκαλυφθεί τον Ιούλιο του 2014. Ο λόγος φαίνεται ότι είναι ο επεξεργαστής που θα φοράει.

Το Xiaomi Mi5 λέγεται ότι θα φοράει τον Snapdragon 820 της Qualcomm, μαζί με οθόνη 5.5 ιντσών Quad-HD, 4GB LPDDR4 RAM, κάμερα 16 ή 20 Megapixel, αισθητήρα αποτυπωμάτων, θύρα USB-C, και όλα αυτά σε πάχος μόλις 5.1 χιλιοστά.

Επιπλέον, ο Snapdragon 820 θα επιτρέψει στην Xiaomi να χρησιμοποιήσει το “ultrasonic fingerprint identification” σύστημα της Qualcomm το οποίο έχει το πλεονέκτημα να μην χρειάζεται capacitive αισθητήρα ή κουμπί για να λειτουργήσει.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η ανακοίνωση πήγε για Νοέμβριο λόγω του χρονοδιαγράμματος που θα τηρήσει η Qualcomm. Αρχικά η Xiaomi σχεδίαζε να κάνει την ανακοίνωση μέσα στο καλοκαίρι, αλλά τελικά αποφάσισε να περιμένει να βάλει το καλύτερο που θα κυκλοφορήσει η Qualcomm.

Render
Xiaomi Mi 5: Πληροφορίες για Νοέμβριο με Snapdragon 820, Xiaomi Mi 5: Πληροφορίες για Νοέμβριο με Snapdragon 820

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.