Xiaomi Mi 5X: Με διπλή κάμερα σε promo βίντεο

To Xiaomi Mi 5X έκανε την εμφάνισή του σε promo βίντεο με τη διπλή του κάμερα να “κλέβει” την παράσταση, λίγες μέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του στις 26 Ιουλίου.

Το βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Xiaomi στο Weibo και πρωταγωνιστής του είναι ο δημοφιλής κινέζος τραγουδιστής Kris Wu. Το promo βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων ξεκινά δείχνοντας από κοντά τη διπλή κάμερα και στη συνέχεια δείχνει τον τραγουδιστή να ποζάρει με το Xiaomi Mi 5X .

Εκτός από τη διπλή κάμερα, στο βίντεο μπορούμε να δούμε και τα χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμο το Mi 5X, δηλαδή χρυσό, μαύρο και ροζ.

Xiaomi Mi 5X κάμερα, Xiaomi Mi 5X: Με διπλή κάμερα σε promo βίντεο

Βλέπουμε ότι η διπλή κάμερα βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία της πλάτης του smartphone ενώ στο πίσω μέρος θα βρίσκεται και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.

Τα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Mi 5X θα πραγματοποιηθούν στις 26 Ιουλίου. Με το λανσάρισμα του Mi 5X, αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του το MIUI 9 OS.

Στα υπόλοιπα, το Mi 5X αναμένεται να έρθει με οθόνη 5,5 ιντσών fullHD, SoC Snapdragon 625 και RAM στα 4GB. Ο αποθηκευτικός του χώρος είναι άγνωστος μέχρι στιγμής.

Xiaomi Mi 5X κάμερα, Xiaomi Mi 5X: Με διπλή κάμερα σε promo βίντεο

Άλλες πηγές, θέλουν το Mi 5X να έρχεται με τον Snapdragon 660 και RAM στα 6GB. Η τιμή για την βασική τουλάχιστον έκδοση, όπως έχουμε δει από προηγούμενη αφίσα θα είναι στα 295 δολάρια.

Όσο για την κάμερα, ακούγεται ότι οι αισθητήρες της διπλής κάμερας θα είναι της OmniVision και της selfie κάμερας της Samsung.

Για λειτουργικό αναμένεται να φορά το Android 7.1.1 Nougat.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

κινεζια ολικης.

Stelios

Άντε ακόμα ένα στυλ iPhone

alxgiann

Γιαννάκη από την βιασύνη σου να σχολιάσεις πρώτος, ούτε να γράψεις σωστά δεν προλαβαίνεις. Μπράβο, τα κατάφερες πάντως. Άντε πάρε ένα παγωτό χωνάκι τώρα, να το γιορτάσεις.

Κατά τα άλλα, καλή πρόταση στα χρήματα αυτά αλλά εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα την έκδοση με τον 625, ο 660 είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο. Θα συμφωνήσω και με τον Στέλιο για τον σχεδιασμό. Αν και εκτός τις πιο έντονες καμπύλες στις γωνίες, είναι τυπικός xiaomi.

Keysmith

Ο omnivision έχει δώσει δυνατούς sensorες καλούς σε οξύτητα (λιγότερα artifacts) και καλά χρώματα σε σχέση με τους συνηθισμενους Sony. Προσωπικά σε δύο συσκευές που έχω τέτοιους είμαι ικανοποιημενος (action camera και Redmi 2) όχι όμως σε όλα τα στοιχεία τους. Περιμένω με ενδιαφέρον.

JD

Μετριότητα όπως όλα τα Xiaomi , το μόνο που σώζει αυτή την εταιρεία είναι ότι τα πουλάει στην Κίνα ψιλοτζάμπα αλλιώς δεν θα τα αγόραζε κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.