Xiaomi Mi 6: Με οθόνη 5.1″ και Snapdragon 835 στο GFXBench

Smartphones · Xiaomi

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσής του μέσα στον μήνα, το Xiaomi Mi 6 πέρασε από το GFXBench και μας δίνει την πλήρη λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Στο GFXBench αναφέρεται ως “Xiaomi Sagit”, αλλά από τον επεξεργαστή καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για το Mi 6. Διαθέτει οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης 1080p και κάμερα 12 Megapixel με […]

xiaomi mi 6 renders

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσής του μέσα στον μήνα, το Xiaomi Mi 6 πέρασε από το GFXBench και μας δίνει την πλήρη λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Στο GFXBench αναφέρεται ως “Xiaomi Sagit”, αλλά από τον επεξεργαστή καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για το Mi 6. Διαθέτει οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης 1080p και κάμερα 12 Megapixel με 4K video recording. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel επίσης ικανή για εγγραφή 4K video.

Μέσα υπάρχει η ναυαρχίδα της Qualcomm, Snapdragon 835 με 4GB RAM ή 6GB RAM ενώ η ενσωματωμένη μνήμη είναι 64GB ή 128GB. Τρέχει Android 7.1.1 Nougat με MIUI.

Το Xiaomi Mi 6 θα είναι το τρίτο smartphone που θα ανακοινωθεί με Snapdragon 835, ενώ ονόματα όπως LG και HTC δεν πήγαν σε 835. Βέβαια το πιο σημαντικό είναι να δούμε πότε θα μπορέσει να γίνει διαθέσιμο το Mi 6. Το Sony Xperia XZ Premium ήταν το πρώτο που ανακοινώθηκε με Snapdragon 835, αλλά το Samsung Galaxy S8 θα κυκλοφορήσει πρώτο.

Η τιμή του Xiaomi Mi 6 λέγεται ότι θα ξεκινήσει από περίπου 289 δολάρια και θα φτάνει στα 391 για την έκδοση με 6GB RAM και χωρητικότητα 128GB.

xiaomi mi 6 benchmark

Πηγή

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

  1. tarif16 tarif16

    όποιος θέλει κινητό να πετάει,με κάποιους συμβιβασμούς,xiaomi μονόδρομος….και μην σας παρασύρει το τρυπάκι των συγκρίσεων,όταν με λίγα χρήματα παίρνεις περισσότερα απ ότι φαντάζεσαι.

  2. Ioannis Ioannis

    για την τιμη του οτι καλυτερο. προσωπικα δεν πιστευω να υπαρχει κατι ποιο γρηγορο ( μιας και αυτο θα το παρει καποιος για τον 835) τωρα απο θεμα οθονης ποιοτητας ηχου κλπ κλπ προφανως κανεις καποιες θυσιες οπως λεει και ο tarif16 δεν γινεται να δινεις 300 ευρω και να απαιτεις να κοντραρει το s8 + ας πουμε και που θα εχει τον 835 και (6gb ram!) στα 300 ευρω ειναι ενα θαυμα

  3. gianniklis gianniklis

    Ωραία όλα αυτά αλλά από κάμερα τι θα γίνει?φαντάζομαι ότι θα ανταγωνίζεται επάξια την ναυαρχίδα της samsung για το 2014 το galaxy s5.Από οθόνη?μία ips lcd έτσι για να κάνουμε οικονομία και γενικώς ποσότητα με το κιλό και ποιότητα μηδέν.Καλές αγορές σε όσους το πάρουν με ένα έτος εγγύησης και τιμή τουλάχιστον 100 ευρώ πάνω από τις προαναφερθέντες ..Καλύτερα περσυνή επώνυμη ναυαρχίδα παρά αυτό το κινέζικο σκουπίδι.Tσαόμι και ποιότητα δεν πάνε μαζί και ξέρω πολλούς που κλαίνε τα λεφτά τους με τέτοιες κινέζικες απομιμήσεις.

  4. Ioannis Ioannis

    @gianniklis καμια σχεση με samsung τι σύγκρινεις περα απο επεξεργαστη και ραμ στα αλλα ολα πιστευω με ενα s4 κανεις την ιδια δουλεια με ποιοτικοτερη οθονη. Αυτοι που θα το παρουν νομιζοντας οτι θα κοντραρουν s8 κλπ απλα γελαω …

  5. tarif16 tarif16

    @gianniklis
    δεν υπάρχει λογική εξήγηση στα γραφόμενα!!!….μάλλον χρήστης τσαόμι σε πείραξε άσχημα!!

    @Ioannis
    με 835 και 4 η 6 ραμ κάνεις την ίδια δουλειά μ ένα σ4!!!!ποιο?…..απορώ αν γράφουμε σε techsite η στο συνταγούλη για σπανακόπιτα!! ειλικρινά κοίταξα στη κορυφή να δω που βρίσκομαι!!!!!!
    …και όσο για συγκριτικό,289 δολάρια με 800 ευρώ(που αφορά την έκδοση με 4 γίγα ραμ και το σ8 το μικρό) και ο πιο αδαής θα γέλαγε.ένας λίγο καταρτισμένος αγοραστής,ξέρει ότι δεν θα έχει την ίδια ποιότητα οθόνης και κάμερας,όμως θα έχει αν μη τι άλλο την τεράστια ταχύτητα κι εκτέλεση των τελευταίων επεξεργαστών.εκτός κι αν νομίζεις ότι η σαμ θα πάρει τον καλό 835 και η xiaomi 835 β΄ διαλογής…τότε πάω πάσο!!!!!,απέχω απ την άβυσσο του ανθρώπινου εγκεφάλου.

  6. Kos Kos

    Αναμφίβολα μία πολύ καλή συσκευή το ότι φορά τον 835sd φαίνεται δεν αρέσει σε μερικούς, είναι γεγονός ότι όσο πιο ακριβά τιμολογούν κάποιες εταιρείες τα προϊόντα τους τόσο καλύτερα αισθάνονται. Αλλά έχουν περάσει οι εποχές που η sumsung πουλούσε συσκευές με 1,5 ram σε τιμές που πλησίαζαν του Mi.

  7. Teo Teo

    @Ioannis
    οπως λεει κ ο tarif16 αυτα που γραφεις ειναι τελειως ακυρα. Πρωην χρηστης s4 (με τον snap800 οχι το απλο) κ νυν χρηστης Xiaomi Redmi Note 3 κ η διαφορα ειναι τεραστια υπερ του Xiaomi. O gianniklis λεει κ ξαναλεει για καμερα του s8 κ γενικα για καμερες high end τηλεφωνων οι οποιες οσο καλες κ να ειναι, απλα προοριζονται για χρηση σε social εφαρμογες κ τιποτα παραπανω. Δηλ να σκασεις 800+ ευρω για να βαζεις φωτο στο facebook ή στο instagram κ να χαιρεσαι εχοντας την ψευδαισθηση οτι με το κινητο σου εχεις βγαλει ποιοτικη φωτο…

  8. Chris Chris

    Κοντά σε αυτή την τιμή χωρίς κανένα συμβιβασμό σε οθόνη, ταχύτητα, ήχο, ποιότητα κατασκευής, μπαταρία, κάμερα κτλ. μόνο oneplus!!

  9. vasilis vasilis

    Το επομενο τηλεφωνο μου και οχι τα υπερτιμημενα της samsung

  10. Andr. Kar Andr. Kar

    Όταν θα ξυπνήσετε θα έχετε όλοι xiaomi… Εμείς πάντως σας προλάβαμε…

  11. JohnWave JohnWave

    Να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι άσχετος από Χiaomi:

    Aν θυμάμαι καλά, την εκάστοτε rom τη φτιάχνει μια κοινότητα από developers. Σωστά ; Αν ναι, έχει τύχει ποτέ σε κάποιο Xiaomi η πρώτη έκδοση να είναι εντελώς απροβλημάτιστη ή συμβαίνει ότι και με τις custom roms δηλ να βγαίνει η 1η με κάποια bugs, να βγαίνει η 2η που να διορθώνει κάποια, η 3η κάποια άλλα κτλ;

  12. Γιάννος Γιάννος

    Το μόνο σημείο που δε θα μπορεί να ανταγωνιστεί τις ναυαρχίδες της Samsung, Sony και Huawei είναι η κάμερα. Στα υπόλοιπα αν σκεφτεί κανείς πόσο οικονομικότερο είναι, ειδικά σε σχέση με S8, αξίζει να θυσιάσεις ένα σημείο για να πάρεις όλα τα υπόλοιπα σε τρομερά καλή τιμή.

  13. Γιάννος Γιάννος

    @JohnWave

    Έτσι είναι όπως το λες, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία στο δικό μου Xiaomi, παρ όλα αυτά όμως κάθε βδομάδα παίρνω αναβάθμιση με υποτιθέμενες διορθώσεις, σε σημείο μάλιστα που έχω σκεφτεί μήπως η Xiaomi κοινότητα απλά θέλει να συλλέγει δεδομένα, ξέρεις να βλέπει την κίνηση του καθενός κάθε βδομάδα. Χαχαχαχα

  14. bossniakos11 bossniakos11

    Έχετε φαγωθεί με την οθόνη της samsung εντάξει είναι η καλύτερη αλλά και τα xiaomi μία χαρά οθόνες έχουν και σε γενικό σύνολο είναι το κινητό της Μεσαίας ταξης ρε φίλε όσοι τα έχουν ας πάρουν s8 αλλά αυτοί που δεν τα έχουν ρε φιλαράκια από κατω καλύτερα να δώσουν 200-300 ευρώ για xiaomi παρά για samsung που σε αυτά τα χρήματα σέρνονται!!!

  15. Danny Danny

    @Andr. Kar πόσο δίκιο έχεις!!Είναι πολύ μπροστά η Xiaomi…!!Και βλέπω να τα πηγαίνει ακόμη καλύτερα στο μέλλον

  16. gianniklis gianniklis

    Καλά, έστω οτι 400 θα κοστίζει στα παραμάγαζα το “μικρό”.. Αξίζει κατά τη γνώμη μου για 4/64, 835, UFS 2.0, Nougat..

    Όποιος θέλει την καλύτερη οθόνη και την καλύτερη κάμερα της αγορας επιπλέον στα προηγούμενα ας πάρει S8, κινητάρα κι αυτο.

  17. Panagiotis Panagiotis

    Κινητο για το απλο κοσμακι ειναι.Οσοι μπορουν να δωσουν 800-900 ευρω να παρουν iphone και samsung.Εχω το Mi5 μια χαρα φωτο βγαζει οσοι κραζουν και η οθονη οκ ειναι.Το μονο που του χρειαζεται ειναι να μπορεις να το χρησιμοποιησεις κατω απο νερο.

  18. Γιάννος Γιάννος

    @Panagiotis

    Σε φωτογραφία ημέρας ειμαι σίγουρος ότι τα πάει μια χαρά (ίσως λίγο χειρότερα από μια Samsung ναυαρχίδα) , αλλά σε φωτογραφία νυχτός με φλας τι γίνεται? Το δικό μου Xiaomi Redmi note 3 Pro σε βραδινές λήψεις τα πάει μέτρια. Οι φωτογραφίες έχουν θόρυβο. Επίσης αν κάποιος θέλει να δώσει πάνω από 800 € για κινητό πάει απευθείας σε Apple για μένα, όχι σε Android που είναι η σούπα του λαού.

  19. Γιάννος Γιάννος

    @gianniklis

    Σε ορισμένους όσο ποιοτική και αν είναι η οθόνη, δεν αρέσει το σχήμα που είναι μακρουλό. Περισσότερο για γκατζεντιά μου κάνει το νέο galaxy, παρα για κινητό που εξυπηρετεί για καθημερινή χρήση. Έκτος από μακρουλή που είναι η οθόνη, είναι και μεγάλη, επίσης η μπαταρία για αυτήν την ανάλυση οθόνης είναι επιεικώς μέτρια προς χάλια. Να δώσω 900 ευρω για Apple ναι, όχι για Android όμως που είναι η σούπα του λαού.
    Από Android η πιο ολοκληρωμένη πρόταση σε ναυαρχίδα που είδαμε φέτος, είναι αυτη της Sony για μένα. Ίσως μόνο η τιμή κι εδώ (ευτυχώς δεν είναι 900 ευρώ) θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Η προταση της Xiaomi είναι ακρως ενδιαφέρουσα πάντως, δεδομένης της τιμής που καμιά άλλη εταιρεία δε θέλει να προσφέρει σε αυτά τα specs, ακόμα και αν έχει λίγο χειρότερη κάμερα αξίζει να αγοραστεί. Για την σούπα του λαού που λέγεται Android, η top τιμή σε ναυαρχίδα θα έπρεπε να είναι 500 €, όχι παραπάνω.

  20. Αντώνης Αντώνης

    Άδικα κάνετε συγκρίσεις. Θα είναι απλά η καλύτερη πρόταση στα λεφτά του. Τα έχει όλα και καλά. Καμία κάμερα και καμία οθόνη σκουπίδι. Με αυτά τα λεφτά δεν μπορείς να βρείς κάτι καλύτερο. Τώρα για κάποιους που προτιμάνε να δώσουν 350 για να πάρουν samsung α5 απλά λυπάμαι που φοβούνται να δοκιμάσουν την εμπειρία της xiaomi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων