Xiaomi Mi 6: Αύριο 11 Απριλίου η μεγάλη ανακοίνωση [update]

Xiaomi Mi 6 announcement, Xiaomi Mi 6: Αύριο 11 Απριλίου η μεγάλη ανακοίνωση [update]

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για την επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi 6 στις 11 ή 18 Απριλίου και τελικά τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν Αύριο Τρίτη. Η επιβεβαίωση έρχεται από την επίσημη σελίδα της Xiaomi στο κινέζικο Weibo.

Update 11/04/2017: Τελικά σήμερα δεν ανακοινώθηκε το κινητό, αλλά η ημερομηνία που θα γίνει επίσημο και είναι η 19η Απριλίου.

Η Xiaomi έγραψε πως έναν χρόνο μετά το Xiaomi Mi 5, ήρθε η ώρα να ανακοινώσει μια ακόμη ναυαρχίδα αύριο το απόγευμα (τοπική ώρα). Μπορεί να μην αναφέρεται ξεκάθαρα το Xiaomi Mi 6, όμως τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε;

To Xiaomi Mi 6 αναμένεται με επεξεργαστή Snapdragon 835, ενώ έχει ακουστεί και η έκδοση με Snapdragon 821. Στην πλάτη θα έχει διπλή κάμερα 12 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX386 και η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel με IMX 268. Θα διαθέτει δυο εκδόσεις μια με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB και μια με 6GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 128GB

Η οθόνη φημολογείται στις 5.2 ίντσες, επίσης μπορεί να δούμε δυο εκδόσεις μια με Quad HD ανάλυση και μια Full HD. Θα τρέχει Android 7.1.1 και υπάρχουν πληροφορίες για πιστοποίηση IP68, για αντοχή σε νερό και σκόνη.

Xiaomi Mi 6 announcement, Xiaomi Mi 6: Αύριο 11 Απριλίου η μεγάλη ανακοίνωση [update]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Gianniklis ;;

vasilis

Παπαροκας tiamat plus1000!

eleos

@ paparokas φιλε μου ο τυπος εσπαγε ολα τα ρεκορ . μαλλον τον γλυτωσαμε..

το κινητο φαινεται πολυ καλο ,αρκει να βγουν αληθινες οι προβλεψεις.
μακαρι να βγει και σε μεγαλυτερο ωστε να καλυφθουν και οι δυσκολοι.

Ανδρεας Κ

ακομη μια συσκευη που θα κανει παταγο.μας εχετε ζαλισει με την καραμελα δεν εχει καλη καμερα η Xiaomi… με 200 ευρο θες και καλη καμερα? οι ακριβες εκδοσεις που δεν ερχονται ελλαδα εχουν πολυ καλη καμερα… MI5s Plus ,Mi note 2 ,Mi mix.

Παπαροκας tiamat

Ε μα ρε παιδια καταντησε γραφικος… δε φταιμε μεις !

Γιώργος Παππας

Τερας απλα!! Η καμερα ειναι βεβαια το κομματι που την απομακρυνει λιγο απο την high end κατηγορια αλλα για ατομα που δεν τους ενδιαφερει το συγκεκριμενο κομματι ειναι οτι πρεπει. Ισως ειναι το επομενο κινητο μου!

Γιάννος

@Ανδρεας Κ.

Το Mi Mix δεν έχει, έχω δει πολλά reviews που το επιβεβαιώνουν. Πάντως αν σκεφτείς πόσο οικονομικότερο θα είναι σε σχέση με το καβαλημενο καλάμι που λέγεται Samsung, αλλά και σε σχέση με Sony, Huawei, HTC, αξίζει να πας σ αυτό και ας έχεις λίγο χειρότερη κάμερα.

Rizo

Μα καλά το Mi 5S έχει τον IMX378
και το Mi6 θα έχει τον IMX386?
IMX378: 12.2 MP, 1/2.3″ , 1.55 μm
IMX386: 12 MP, 1/2.9″ , 1.25 μm
Γιατί εμένα μου κάνει για χειρότερος?
Τελευταία ελπίδα τα οπτικά και ο οπτικός σταθεροποιητής που δεν έχει το Mi5s, αλλά έχει το Mi5…

Teo

Παιδιά έχω το Mi 5. Όντως όποιος θέλει την τρελή κάμερα αν μην το πάρει αλλά το κινητό είναι ένα πλήρες κινητό πολύ ποιοτικό και πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και το MIUI το έχουν αλλάξει πολύ που δουλεύει άψογα. Επίσης αυτό που με εκπλήσσει είναι το cloud της Xiaomi που είναι πραγματικά άψογο.

Kos

Πάντως οι επιδώσεις του 835 δεν εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα στο Antutu η συσκευή έγραψε 170000.

Σταύρος Χρι

Ποιότητα ταχύτητα εμφάνιση κτλ θα εχει σιγουρα high end. Αν εχει καλυτερη κάμερα οθόνη χωρίς το μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω και μεγαλύτερη οθόνη πανω απο 5,5 ιντσες θα το τσιμπήσουμε!

Lappasp28

Βρε παιδιά Αλήθεια τώρα δεν μοιάζει σε κανέναν η πλάτη με honor 8? Εγώ το είδα και σκαλωσα

gianniklis

Καλορίζικο σε όσους το πάρουν.Σε αυτά τα χρήματα καλύτερα περσυνή ναυαρχίδα των γνωστών εταιρειών παρά τέτοια σκουπίδια.Kινεζιά με το κιλό και είμαι 100% σίγουρος ότι η κάμερα του θα είναι μετριότατη.Μόνο σπεκς με το κιλό για να εντυπωσιάζεται ο άλλος και φυσικά χωρίς κάλυψη εδώ με μονοετή εγγύηση.

takis1

gianniklis Καλώς ηρθες παλικάρι μου

thomas

@Gianniklis να σε ρωτήσω σε έδερνε μικρό ο πατέρας σου; επίσης ξέχασες να πεις ” τα τσαομι ”. Εχω ρίξει άφθονο γέλιο μαζί σου συνέχισε.

Γιώργος Ζ.

Καλημερα σε ολους τους φιλους…Εγω εχω το mi5s και ειμαι σε ολα ευχαριστημενος… Γελαω με τον φιλο τον gianniklis που σε καθε ευκαιρια την κραζει…χαχαχαχα.. Πρεπει να εχει κανει copy paste τα λογια του δεν εξηγειτε αλλιως γιατι λεει τα ιδια και τα ιδια παντου… Ποσοτητα με το κιλο με μετρια ποιοτητα αυτης… χαχαχα Περαν την πλακα τωρα περιμενουμε με αγωνια την νεα ναυαρχιδα και πλεον οι εποχες που τα κινεζικα ηταν <> εχουν αλλαξει..!! Για να δουμε !!!

Rizo

Ο @gianniklis είναι σίγουρα υπερβολικός. Έχω τσακωθεί κι εγω μαζί του.
Όποιος ενδιαφέρεται για καλή ποιότητα κατασκευής και επιδόσεις η Xiaomi είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά (πάντα υπάρχει ένα αλλά) όποιος ενδιαφέρεται για κάμερα δεν θα ικανοποιηθεί το ίδιο.
Εξαρτάται απο τις απαιτήσεις του καθενός..
Υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά η γενική εικόνα πιστεύω είναι αυτή.
Δηλαδή έχω συγκρίνει κάμερες απο redmi pro και a5 2016. Απο ελλάδα τα βρίσκεις με τα ίδια χρήματα. Εντάξει, η κάμερα του Α5 είναι πολύ μπροστά. Αλλά βρίσκεις απο κίνα το mi5 με τα ίδια χρήματα. Εδώ δεν ξέρω γιατί δεν έχω βγάλει φωτό με τo mi5 να έχω άποψη σε πραγματικές συνθήκες. Αλλά απο αυτά που βλέπω σε reviews είναι η καλύτερη επιλογή στα 230€. Καλύτερη κάμερα απο Α5 λογικά. και gorilla, και 820 και φοβερή οθόνη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.