Xiaomi Mi 6 με οθόνη FullHD αλλά και έκδοση QHD;

Το Xiaomi Mi 6 είναι μια από τις μεγάλες ανακοινώσεις που θα κάνει ο Κινέζος κατασκευαστής μέσα στο επόμενο διάστημα. Όπως είναι αναμενόμενο το κινητό έχει διαρρεύσει αρκετές φορές με τους leakers να προσπαθούν να μαντέψουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με post στο κινέζικο Weibo, το Xiaomi Mi 6 θα έχει δυο διαφορετικές εκδόσεις. Μια με μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 32GB και οθόνη FullHD και μια με χωρητικότητα 64GB, αλλά οθόνη QHD. Το να έχει διαφορετικές κεδόσεις όσον αφορά στην χωρητικότητα, είναι κάτι που δεν μας εκπλήσσει, αλλά η διαφορετική ανάλυση δεν είναι συνηθισμένη.

H Xiaomi είναι πιθανό να πάει σε Standard, Prime edition και Pro edition, αλλά αυτή τη φορά αντί για τη μνήμη RAM θα αλλάζει η ανάλυση. Οι ίδιες πηγές μιλούν για την κάμερα λέγοντας ότι, θα είναι 12 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX386, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel Sony IMX268 8MP, όπως στο Xiaomi Mi Note 2.

Όσον αφορά στην επίσημη ανακοίνωση, δεν έχει ακουστεί πότε θα γίνει. Η Xiaomi δεν θα παρευρεθεί στην MWC 2017, οπότε δεν περιμένουμε ανακοινώσεις εκεί.

xiaomi mi 6, Xiaomi Mi 6 με οθόνη FullHD αλλά και έκδοση QHD;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Το επερχόμενο κινητό της τσαόμι ,το mi6 θα είναι μία από τα ίδια.Άφθονη ποσότητα με μέτρια ποιότητα αυτής.Ό,τι και να βάλει η εταιρεία θα έχει μέτρια κάμερα και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορεί να κοντράρει τους κορυφαίους σε αυτό(s8,g6,p10,sony xz 2).Kαι amoled να βάλουν θα είναι 3 επίπεδα κάτω όπως συμβαίνει και με το mi note 2.Η τσαόμι πουλάει πολύ γιατί είναι φθηνή και στην χώρα μας οι μισοί είναι άνεργοι οπότε λογική η μανία και η τρέλα με την συγκεκριμένη εταιρεία.Σε καμία περίπτωση όμως επειδή πληρώσαμε ένα ποσό της τάξης των 150-200 ευρώ δεν συνεπάγεται ότι πήραμε κινητό ισάξιο ή παρόμοιο με των κορυφαίων εταιρειών.Άλλωστε παρά την φθηνή τιμή τους πολλά εξ αυτών έχουν βγάλει θέματα κατασκευαστικά και τρίζουν.Και μετά απορεί κανείς γιατί τα αποκαλούν σκουπίδια.Όπως και να χει σε αναμονή για την mwc2017 με δυνατά και σπουδαία ονόματα και ευτυχώς με αποχή της τσαόμι.

Teo

gianniklis αναρωτιεμαι ποιο ειναι το ζορι σου κ βγαζεις τετοια χολη

Christosk

@Teo συμφωνω, αν σε καποιους δεν τους αρεσει ας μην ασχολουνται. Γενικα βλεπω ελαχιστους fans των κινεζων να ασχολουνται με αλλες εταιριες ενω αντιθετα βλεπω παρα πολλους fans αλλων εταιριων να ασχολουνται με τους κινεζους (τυχαιο?), και οι δικαιολογιες τους ειναι οτι ακομα και με τα κορυφαια specs που μπορει να εχουν, ειναι πανακριβα ή τα specs δεν θα αποδωσουν οπως σε αλλες εταιριες γιατι ειναι “μη αναγνωρισμενοι κινεζοι”. Παιδια, αυτο οπως και πολλα αρθρα ειναι για να ενημερωσουν αυτους που τους ενδιαφερει, αν δεν σας νοιαζει μην το διαβαζετε και μην ριχνετε χολη.

Για τη συσκευη, νομιζω ειναι μια καλη αναβαθμιση του mi5, μενει να δουμε αν ειναι στην ιδια αντιστοιχη τιμη με το mi5 και mi5s ή θα βγει ακομα πιο φτηνο οπως λεγανε σε καποια πιο παλια αρθρα.

GS

@gianniklis Κούρασες άμα δεν σου αρέσει η τσαόμι που λες μην σχολιάζεις.Πήγαινε να ασχοληθείς με τίποτα άλλο.Ουστ!

Νick

Φίλε το λιγότερο είσαι άσχετος με το τρόπο που μιλας μη πω τίποτε άλλο κ με στείλουν..
Πόσο χρονών είσαι άραγε;

Cheez

πωπω κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος.
Που σαι αδερφέ, πήρε τηλέφωνο ο captain obvious και μου είπε να σου πω πως είναι λογικό μία συσκευή σε αυτή την τιμή να μην έχει ότι καλύτερο υπάρχει, αλλά για αυτά τα λεφτά είναι μία τρομερή επιλογή. Μην τσούζεσαι που έδωσες τα ωραία σου λεφτάκια και πήρες την μούφα που έχεις και δεν κάνει τίποτα περισσότερο.

Sosimple

Πολυ κινεζολατρες εχετε γίνει ολοι. Τα περισσότερα που γραφει ειναι αλήθεια. Κανεις δεν σχολιασε τι γραφει, τον φαγατε ολοι. Οντως οι καμερες είναι μετριοτατες, οι amoled 3ης διαλογης κλπ και φυσικά και η τιμη ειναι αναλογη. Οτι πληρωνεις παιρνεις. Για τα λεφτα τους βεβαίως ειναι μια χαρα αρκει να μη σε νοιάζουν τα πλην.
Τα ακριβα κινητα δεν είναι μουφα. Έχουν διορθωσει τα παραπάνω και φυσικά ειναι ακριβότερα.
Οπως και τα κινεζικα με καλυτερη ποιότητα ειναι επισης πανακριβα παρολο οτι στις κάμερες παλι υστερούν. Εχουν ομως καλυτερες πχ απ τα φθηνά κινεζικα.
Οποτε καταληγουμε στο αυτονόητο, οτι πληρωνεις παιρνεις. Ολα τα αλλα ειναι για τα εκατέρωθεν φανμποι.

Kos

Και φυσικά ότι πληρώνω παίρνω….. όπως και όσο θέλω πληρώνω. Υπάρχουν και αυτοί Που δεν τους ενδιαφέρει να έχουν το ακριβότερο smartphone ξοδεύοντας ένα κάρο λεφτά για κάτι που μετά από λίγο καιρό θα είναι παρωχημένο σεβόμενοι τον κόπο τους.

Πan.Πan.Σ

Σα δε ντρέπεστε που δεν πληρώνετε ένα χιλιάρικο για iPhone Sony και Samsung….Δεν κοκκινιζετε που κάνετε τα ίδια με εμάς τους high με πολύ λιγότερα; Που είναι το status σας ; Ε;;;

Vai

Και αυτά τα λέει ο @gianniklis που έχει meizu και ZTE.
Καταλάβατε για τι troll πρόκειται?

fofakis

Καλησπέρα σε όλους.Να σας ενημερώσω ότι στην κατοχή μου έχω το s7 και το xiaomi mi mix 256gb.Εχω πάθει πλάκα με τη οθόνη του xiaomi.Και σε επιδόσεις πιστεύω ότι βάζει κάτω όλες τις ναυαρχίδες.Μονο το one plus 3t που είχα και το έδωσα για να πάρω αυτό μπορεί να κοντραριστει.Φιλικα πάντα.Κωστας.

Giannisanag

-Μαμα μαμα
-τι ναι Λαλακη παιδι μου?
-ειναι αδικο μαμααααααααα
-ποιο παιδί μου…
-τα άλλα παιζακια στο σχολείο, tweetαρουν googlaρουν, τηλεφωνουν και βγαζουν φωτογραφίες και τις ποσταρουν σε Facebook και Instagram με τηλεφωνα κινεεεεεζικα
-ε και?
-μας κοροιδοευουν μαμα γιατι το iphone μου και τι δικό σου και το S7 του μπαμπα κανουν τα τριπλα λεφταααα και γραφουν κι αυτα made in chinaaaaaa. Μας λενε κοροιδα μαμα
-ναι αλλα το iphone σου εχει καλυτερη κάμερα
-ναι μαμα αλλα ο κ. Ζουκερμπεργκ συμπιεζειτις φωτο και τα βιντεο στα ποσταρισματα και δεν φαίνεται η διαφοραααααα σνιιφ
-να τους πεις παιδί μου οτι τα δικα μας τα post έχουν υψηλοτερη κοινωνική αξία. Και αύριο θα ερθω στο σχολείο σου να μιλησω με το διευθυντή. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Giannisanag

Και ως κατοχοs iPhone, note 3, note 4, A5, galaxy tab note 10.1 2014 δικαιουμαι να πω το εξής. Ναι οτι πληρωσεις παιρνεις. Αλλα η αξια διδεται απο το τι το θες.
Τα μονα ακριβα τηλεφωνα που μπορούν να κανουν το κάτι παραπάνω είναι τα iphone και τα Samsung Note. Και οταν λεω κατι παραπανω εννοώ επαγγελματική χρηση. Θα προσθεσω το HP με τα W10 και αν υπηρχαν θα εβαζα και τα ΒΒ.
Αν κάποιος θελει να κανει ΔΟΥΛΕΙΑ δεν θα την κανει με Τσαομι αλλα ουτε και με A5 η ΧΑ.
Γι αυτο τωρα που έσπασε η οθονη στο note 4 (και η επισκευη κοστιζει 200 με γνησιο ανταλλακτικο) και επειδή δεν καίγομαι πλεον για επαγγελματική συσκευη εχω λοκαρει το τσαομι Mi Max. Το δουλεψα αρκετα ωστε να σοκαριστω.

Vai

Ο καθένας αγοράζει ότι θέλει με όσα λεφτά θέλει. Άλλος θέλει να κάνει την δουλειά του με 1000 ευρώ και άλλος την ίδια δουλειά με κινητό των 200-300 ευρώ. Δε θα κρίνω κανέναν που και πως σπαταλάει τα χρήματα του.
Όσο για τις κάμερες, ας πάρει μία επαγγελματική να κάνει καλύτερα την δουλειά του και πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε smartphone.

Όσο για τα troll, θα είναι πάντα troll. Οπότε αφήστε τους να παίξουν με τα δικά τους σκουπίδια…

gianniklis

Το επίπεδο στο techblog έχει πέσει πολύ δυστυχώς.Είπα την αλήθεια και πέσατε να με φάτε.Ο άλλος χωρις να ξέρει τι κινητό έχω μιλάει για zte,meizu και πράσινα άλογα.Εν πάση περιπτώσει.Είτε σας αρέσει είτε όχι τα τσαόμι εσωτερικά υστερούν πολύ σε σχέση με άλλες εταιρείες και αυτό αποτύπωνεται στην τιμή τους.Ό,τι πληρώνεις παίρνεις .Δίνεις πολλά?παίρνεις s7 edge ή κάποιο κορυφαίο κινητό άλλης εταιρείας.Δεν διαθέτεις χρήματα?παίρνεις ένα τσαόμι φθηνό και κάνεις την δουλειά σου και όσο αντέξει μιας και οι κατασκευές τους είναι για κλάματα.

Thastan

@gianniklis
Απορία το έχω!
Το σχολείο το έχεις.τελειώσει;
Ακόμη δεν έχεις πάρει χαμπάρι το ότι πληρώνεις πέρνεις έχει τελειώσει,μάλλον δεν ίσχυε ποτέ.
Εσύ είσαι στη φάση οτι σε ταΐζουν τρως αν είναι και ακριβό το κατεβάζεις
αμάσητο.
Πλήρωνε εσύ και άσε εμάς τα φτωχαδακια στα ξιαομι.
Έτσι και αλλιώς στην υγεία του ………..Λένε!

alexis touba

Απορω με ορησμενα πραματα που ακουω.Ειχα iphone5 galaxys5,lg g3 32gb , mate7,honor6 plus,xiaomi redmi note3,xiaomi note pro 4gb ram, και τωρα εχω xiaomi redmi pro.Τα κηνεζικα πολυ καλυτερα απο τις ναυαρχηδες που ειχα σε συνολο.Καλυτερη καμερα ειχε το galaxys5 σε μερα .Σε ολα τα αλα πολυ καλυτερα τα xiaomi σε συνδεσημοτητα σε μπαταρια σε gaming, σε διαχειρηση ενεργειας και θερμοτητας σε ηχο σε συμπεριφορα λαγκ η κοληματα σε ολα αυτα εκτος απο τη καμερα!!Οποτε τι να λεμε.Το iphone ηταν για κλαματα η μπαταρια του ουτε μιση μερα με κανονικη χρηση το galaxy λαγκαρε του θανατα το lg g3 μια απο τα ιδια ζεστενοτανε ερηχνε φωτηνοτητες λαγκαρε κτλπ.Συσκευες σαν της xiaomi σε τετοιες τιμες η σαμσουνκ και το μυλο ουτε σε χιλια χρονια δε θα μας τις δωσουνε.Α και το iphone5 με ειχε βγει 900 και ευρ με γραματεια κ τοκους το lg πανακριβο και το galaxys5 επισης .Επισης καλες συσκευες εχει και η huawei αλα ποιο ακριβες .,Αυτο που θελω να πω ειναι πως η xiaomi με λιγοτερα λεφτα δηνει καλυτερες συσκευες απο τις γνωστες samsung k apple.Μηλαω για την σειρα samsung a5 κτλπ που κανουν 450ευρ ενο τα xiaomi κανουν 240 και τα κοντραρουνε για πλακα τα σαμσουνκ ισως… Συνέχεια »

Melsar

Ναι ειδαμε και μεις που πληρωσαμε το s7 700€ και τη μια κανει reboot μονο του,και εχει αυτο το απαραδεκτο για skin touchwiz που θελει 3 g ram στο ρελαντι λογω knox και καθε αλλης ανουσιας εφαρμογης..οποιος θελει ας με διαψευσει..Δε μιλαω για το γεγονος οτι μου πεσε ο ανταπτορας απ το φορτιστη απο υψος 20cm πανω στην οθονη και ραγισε το “τρομερα ανθεκτικο gorilla glass 4”..της κοπελας μου το redmi note 3 pro πιο flawless τρεχει..μονο η σειρα note αξιζει..κατα τ αλλα ποτε ξανα samsung..mono op,huawei,xiaomi !!

Melsar

S7 edge*

Π. Π. Σ

Έτσι έκανα κ εγώ. Ότι είχα νόμιζα είναι το καλύτερο. Ώσπου άρχισα να αλλάζω μάρκες. Δοκιμάστε τα πάντα και θα δείτε . ξεκολλάει το μυαλό από εταιρίες. Είχα 5s,s6,και τώρα mate 9. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πόσο κορόιδο ήμουν τόσα χρόνια. Και 200 ευρώ σχεδόν λιγότερα και ποιότητα και σε δύναμη ανώτερα. Αν δε δοκιμάσετε xiaomi, εκτίθεστε. Φυσανε.

ioannis

Πέσατε να το φάτε το παιδί ενώ δεν είπε κάτι που δεν ισχύει.Τα xiaomi είναι καλά,φθηνά και value for money αλλά μέχρι εκεί.Είτε τα ακριβά είτε τα φθηνά μοντέλα τους δεν μπορούν σε καμία των περιπτώσεων να συγκριθούν με τα κορυφαία σε οθόνη και κάμερα και αυτό ακριβώς πλήρώνεις και κοστίζει όσο τίποτα άλλο.Το πιο εύκολο είναι να βάζεις hardware με το κιλό.Το δύσκολο είναι να δώσεις κορυφαία οθόνη,κάμερα και ποιότητα στο κάθε επιμέρους τμήμα και ακριβώς για αυτό τα xiaomi είναι φθηνά.Είναι κινέζικα σκουπίδια σε σχέση με τα huawei,τα oppo,τα meizu και πολλά ακόμη.

Vai

Πόσα nickname αλλάζεις ρε gianniklis?

NikStav

Ο μόνος λόγος για να υποστιρίζει κάποιος με περίσσεια ζήλου κάποια εταιρεία χωρίς να είναι ικανοποιημένος από αυτήν είναι το να πληρώνεται…Είχα στην κατοχή μου μέχρι τώρα κινητά μόνο επώνυμων εταιρειών και από κανένα δεν απογοητεύτηκα είναι η αλήθεια. Λόγω οικονομικής κατάστασης αγόρασα κινέζικο κινητό (redmi 4prime) από κινέζικο ηλ.κατάστημα σε flash sale και σε εξαιρετική τιμή 147 ευρώ. Κατέληξα εκεί μετά από δοκιμή του Redmi note 3 γνωστού μου.
Ήμουν πολύ επιφυλακτικός μέχρι να έρθει και να το χρησιμοποιήσω γιατί ό,τι και να διαβάζεις ,όσα review και να δεις η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική.
Τελικό συμπέρασμα μετά από 2μιση μήνες; Όχι μόνο δεν απογοητεύτηκα,αλλά θεωρώ ότι με αυτά τα χρήματα στα γνωστά καταστήματα κινητής δεν υπάρχει κινητό με αυτά τα χαρακτηρηστικά….Δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από αρκετά ακριβότερες επώνυμες επιλογές…
Όλα αυτά περί κινέζικων σκουπιδιών τα ακούω βερεσε….Επιλογή μου το ρίσκο της αγοράς από κινεζοκατάστημα ,επιλογή μου και το ρίσκο της εγγύησης. Είμαι από τους τυχερούς που δεν τους έτυχε το παραμικρό? Ισως.
Ο καθένας πράττει όπως νομίζει ,αλλά γνώμη μου;; Kράξων μεν,,,,δοκίμασων δε….και συμπέρανε μόνος σου μετά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.