Xiaomi Mi 6: Ξεπέρασε τις επιδόσεις του Galaxy S8 στο Geekbench

Xiaomi Mi 6 geekbench, Xiaomi Mi 6: Ξεπέρασε τις επιδόσεις του Galaxy S8 στο Geekbench

Η επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi 6 θα γίνει στις 19 Απριλίου και όταν βγει στην αγορά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε διάφορες συγκρίσεις για το πως μπορεί να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό. Ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό έχουμε ακόμη μέρες μπροστά μας και τα πρώτα δείγματα μας τα δίνουν τα benchmark tests.

Το κινητό φαίνεται να πέρασε από το Geekbench με Snapdragon 835, οκταπύρηνη CPU 1.90GHz (για το test), Adreno 540 GPU, μνήμη RAM 6GB και Android 7.1.1.

Στο single-core test το Xiaomi Mi 6 κατάφερε να δώσει σκορ 2006 πόντων ενώ ανέβηκε σε 6438 πόντους στο multi-core. Και στις δυο περιπτώσεις το Mi 6 ξεπερνά τις επιδόσεις του Samsung Galaxy S8, που είχε δώσει σκορ 1916 και 6011 πόντων, αντίστοιχα. Ξεπέρασε επίσης το Samsung Galaxy S8+, του οποίου τα αποτελέσματα ήταν 1929 και 6084 πόντοι σε single-core και multi-core. Φυσικά να πούμε ότι S8 και S8 Plus έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά εκτός από το μέγεθος της οθόνης και της μπαταρίας.

Tο Xiaomi Mi 6 αναμένεται με οθόνη 5.15 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 (FHD), κάμερα 19 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 3200mAh, MIUI 8 και Android Nougat.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

53 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaggos

και στο fiat punto αν του βαλεις Τούρμπινα IHI VL3 είναι πιο γρήγορο απο μια bmw 325 εκκινήσεις, αυτο δεν σημαίνει οτι και καλύτερο!!

Σταύρος Χρι

Αναμενόμενο ! Ποτέ τα τελευταία Samsung δεν είχαν flagship επιδώσεις όπως των υπόλοιπων εταιριών ! Αυτό δεν συμβαίνει μόνο με την xiaomi αλλά οποιοδήποτε άλλο κινητό βγει φέτος με τον SD 835 θα είναι δυνατότερο του s8. Τα ίδια είχαμε και πέρσι με το s7 και το SD 820 !

Chris_BMW

Με FHD ανάλυση και 6 GB RAM λογικό !

Χρονια πολλα ,καλη Ανάσταση κ καλο Πάσχα σε όλους !

vasilis

Καλες οι δικαιολογιες οπως μας συμφερει οταν μας συμφερει

Gianniklis

Και τι λέει αυτό; σάμπως θα έχει καλύτερη κάμερα; μπα… Σάμπως θα έχει καλύτερη οθόνη; μπα. Σάμπως θα έχει καλύτερη κατασκευή; μπα. Ποσότητα με το κιλό με μηδενική ποιότητα αυτής. Όπως όλες οι προηγούμενες ναυαρχίδες της θα είναι σκουπίδι. Και τιμή πάνω από 400 στα γνωστά κινεζομαγαζα. Καλύτερα περσυνη ναυαρχίδα παρά κινέζικα σκουπίδια.

bezilys

@Gianniklis καλά το ξέρουμε ότι σε πονάει που σε πέρασε ένα “κινέζικο σκουπίδι” χαχαχα

Georgiklis

Φίλε Γιαννικλή, μπράβο σου, τα λες πολύ σωστά.
Συνέχισε τον ιερό πόλεμό σου.
Μόνο μια παράκληση: μην ξεχνάς στα σχόλιά σου να γράφεις τη λέξη ‘τσαόμι’.
Μας πεθαίνεις….

haris

Gianniklis
Πιο γραφικός και από ηλιοβασίλεμα είσαι ρε φίλε κάνε μας την χάρη και βρές καμιά γκόμενα να ξεχαρμανιάσεις λέμε άντε όπου δείς άρθρο για xiaomi αμέσως να την πείς.
Σε όσους δεν αρέσει πάρτε iphone samsung lg κλπ.ΕΥΤΥΧΩΣ όμως που υπάρχουν και εταιρίες σαν και αυτές και μπορούμε και εμείς που δεν τα έχουμε να παίρνουμε κανά τηλέφωνο της προκοπής.

John

Αντικειμενικά έχει πολλά ψωμιά η κάθε Xiaomi , ZTE , Oppo κτλ. μέχρι να μπορεί να χτυπήσει την Samsung , εδώ κολοσσοι όπως η LG και η Huawei και δεν τα έχουν καταφέρει.
Άλλωστε και τα Iphone έχουν κορυφαίο επεξεργαστή αλλά από οθόνη και κάμερα λίγα πράγματα (άσε που σχεδιαστικά έχουν μείνει στο 2012).

The Phantom of the Opera

@John πιό samsung fanboy…πεθαίνεις.
*Άλλωστε και τα Iphone έχουν κορυφαίο επεξεργαστή αλλά από οθόνη και κάμερα λίγα πράγματα (άσε που σχεδιαστικά έχουν μείνει στο 2012).*
Η οθόνη του Iphone είναι απο τις καλύτερες που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Οι διαφορές με ότι κυκλοφορεί ελάχιστες. Άλλοτε μρποστά άλλοτε πίσω. Καμία οθόνη δεν συγκεντρώνει μόνο θετικά. Όταν παίρνεις Iphone ξέρεις οτι έχεις στα χέρια σου ένα ποιοτικότατο κινητό. Σχεδιαστικά το s8 είναι χάλια…πιό χάλια πεθαίνεις μάλιστα. Ένα κινητό που το ακουμπάς και βγάζεις επάνω του όλη την λαδίλα των χεριών σου και είσαι διαρκώς με ένα πανί στο χέρι, είναι αποτυχία.
Ο σχεδιασμός και συνεπώς η μορφή ενός κινητού είναι καθαρά θέμα γούστου.
Προσωπικά δεν τον αλλάζω με κανένα άλλο. Αυτό δεν σημαίνει οτι το γούστο μου είναι και ο κανόνας.

Andr. Kar

Καλά αυτό το ξέραμε ότι θα είναι πιο δυνατό.. Για νέο μας το λέτε?… Επειδή είναι προβατακια οι περισσότεροι και σκάνε 900 ευρο για κινητό.. Δεν σημαίνει ότι γνωρίζουν κιόλας… Ανοίξτε τα ματάκια σας.. Η xiaomi είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε καλή τιμή

TheoAlex

Εγώ περιμένω το MI 6 για να κρίνω αν και πιστεύω πως πλέον αξίζει σαν εταιρεία και είναι η ώρα να παρατήσω την σαμσουνγκ. Το κινητό φαίνεται θηρίο!!

Σταύρος Χρι

Ας εχει καλυτερη κάμερα και plus μοντέλο και take my money 😍

TheoAlex

Εγώ γελάω με κάτι haters σαν το gianokli, αυτό μου δείχνει από μόνο του τι άλμα έχει κάνει η χιαομι και η κάθε χιαομι. Κανε και κάτι άλλο εκτός από κράξιμο φίλε, να σκεφτείς ας πούμε

Andr. Kar

@theoalex θα στο επιβεβαίωσω εγώ… Κάτοχος Mi5s plus 6/128.δεν του λείπει τίποτα.. Σκέψου το mi6… Θέλουν δεν θέλουν έχει μπει γερά στο παιχνίδι…

The Phantom of the Opera

@Chris_BMW η ανάλυση δεν επηρεάζει πουθενά τις επιδόσεις σε Geekbench. Μετράει την cpu και όχι την gpu. Μην λέτε ασυναρτησίες.

Vasilist

Ο ένας γελάει με τον άλλον και έγινε το θέμα Samsung vs MI6.
Ένα είναι σίγουρο ότι όσοι πάρουν το MI6 θα έχουν σχεδόν ίδια απόδοση σε ταχύτητα με το s8 και iPhone 7 με τα μισά λεφτά Μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Και το άλλο σίγουρο είναι ότι όποιος πάρει το MI6 μαζί με την ταχύτητα θα πάρει χειρότερη κάμερα και κατασκευή μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Δεν είναι όλα ρόδινα, ναι θα είναι γρήγορο αλλά η κάμερες της xiaomi είναι γενικά ok αλλά χάλια σε σύγκριση με την samsung\iphone\LG και η κατασκευή είναι για γέλια απλά δείτε βίντεο πως σπάει το MI5, σαν κλαδάκι σπάει.

Σίμος.Κορ

Μου αρέσει που εκτός από τα sam fan boys,ανησύχησαν και τα αντίστοιχα του iphone.Ειναι δύσκολο να παραδεχεσαι οτι με μισα λεφτα καποιοι εχουν οσα και συ η και περισσοτερα.

Γιάννος

Μην ασχολείστε ρε παιδιά με τον Giannikli. Το άτομο είναι ένα βήμα πριν τον ζουρλομανδύα, δεν το βλέπετε?

Γιάννος

@Vasilist

Ενώ οι κατασκευές της Samsung είναι ανθεκτικές ας πούμε… Ψάξε στο YouTube, ένα σωρό βίντεο έχει που έχει γίνει ρόμπα επειδή τα κινητά της διαλύονται εύκολα. Από ποιότητα κατασκευής τα Xiaomi είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Μόνο για την κάμερα έχετε δίκιο να λέτε ότι θα είναι χειρότερη,τίποτε άλλο.
Επίσης ξέρω αρκετούς που δεν τους άρεσε σαν σχήμα το μακρουλό και δονητοειδές κινητό Galaxy S8.

manosz

Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα..έγραψες γιαννο..

Αλέξανδρος
Genesis

εχω πεθανει απο τα γελια μ μερικα samsung fan boys εδω 😄

δωσε πονο xiaomi

Teo

Όλο λέτε για την κατασκευή των xiaomi χωρίς να έχετε πιάσει ποτέ κανένα. Η κατασκευή είναι στιβαροτατη κ αν έτυχε σε ένα μοντέλο να βγει ευαίσθητο δεν ισχύει για το σύνολο των συσκευών. Δείτε τι έγινε με άλλους μεγάλους, με σκάνδαλα bend gate ή με τα κινητά βόμβες που δεν τα αφήνουν μέσα σε αεροπλάνο. Κ οι κάμερες κ οθόνη μια χαρά είναι. Ούτε ταινία θα κάτσω να δω σε κινητό για να κρίνω, ούτε σοβαρή φωτογράφιση θα κάνω. Έτσι κ αλλιώς δεν γίνεται. Έλεος δηλαδή ο καθένας το μακρύ του κ το κοντό του.

Στελιος Κ.

Απο xiaomi περιμένεις 4000 και 5000 μιλιαμπερόρια για μπαταρία, οχι αυτες τις παπατζες! Ελπιζω οταν μπουν για τα καλα στο παιχνιδι και συναγωνιζονται ανοιχτα με samsung και apple, να μην εχουν τις ιδιες ηλιθιες θεωρίες!

Πι. Ες. : Τωρα πεστε να με φατε οι samsung με τα 4k και οι iphone με τα (δεν εχω ιδεα τι)! Αλλα το βραδυ που θα πατε να παρετε το αγιο φως, παρτε και powerbank μαζι μην ξεμεινετε πανω στη σελφι απο μπαταρια…

TheoAlex

Το ότι γίνεται λόγος για το πως σπάει ένα κινητό με ξεπερνά. Σαν να αγοράζουμε ένα κινητό για να το λυγίζουμε…. Έλεος! Όσο για της κάμερες γενικά των χιαομι οφείλω να συμφωνήσω ότι είναι με τριών επιδόσεων, αλλά το μι6 θεωρείται flagship, οπότε περιμένω κάμερες ανάλογες σε επιδόσεις με τα σαμσουνγκ και μήλο φλαγκσιπς

christosk

Ολοι οσοι κρινουν τα κινητα απο τη καμερα προφανως δεν ξερουν τι θα πει φωτογραφια. Αν ειναι να τραβηξω μια jpg με μια συσκευη των 900 ευρω και να καθομαι να τη συμμαζεψω με προγραμματα τοτε αστα να πανε. Ακομα και οι ελαχιστες συσκευες που τραβανε σε Raw format δεν το εχουν βελτιωσει σε απλο επιπεδο μιας σωστης φωτογραφικης μηχανης. Αποδειξη η συγκριση της ιδιας φωτο σε raw με jpeg. Απο θεμα ποιοτητας τα xiaomi ειναι εδω και χρονια πολυ ποιοτικη. Για τη samsung να θυμισω οτι μεχρι και το s5 ηταν πλαστικουρες που ξεβαφαν τη πρωτη εβδομαδα ενω το πρωτο ποιοτικο το ειδαμε στο s6 edge+ με το 7000αρι αλουμινιο. Αυτο γιατι το αλουμινιο του s6 ηταν πολυ μαλακο (ηταν η ιδια εποχη που το iphone λυγιζε) και ηταν πολυ ευαισθητο. Μην μιλησουμε για ξεφλουδισματα που ειδαμε εδω στο techblog, στραβοκολλημενες οθονες, θηκες που γρατζουνουσαν το Gorilla 4 και αλλα πολλα. Ποιοτικη συσκευη (και παλι οχι 100%) ειδαμε για πρωτη φορα ενα χρονο πριν απο τη samsung, σε αντιθεση με ολες τις αλλες, κινεζικες, sony και apple που μας δωσαν premium συσκευες πολυ νωριτερα. Αν ισχυουν οι φημες, ακομα και αν το τηλεφωνο φτασει (λεω εγω) τα 500 ευρω,… Συνέχεια »

vaggos

Ήθελα να ξερα αν ειχαν την οικονομική δυνατότητα αυτοι που λένε για xiaomi, oppo, meizu κλπ θα τα έπαιρναν? ή θα παιρναν Samsung, iPhone , ολοι θελουμε Mercedes Audi Bmw αλλά παίρνουμε Citroën (λέμε τώρα ) δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερα Αυτη η νοοτροπία του Ελληναρα οτι εχει ειναι και καλύτερο με ξεπερνά

atix

@vaggos, εγώ πιστεύω ότι με το στραπάτσο που περνάμε τώρα, αρχίζουμε και έχουμε καταναλωτική συνείδηση και αγοράζουμε το καλύτερο με τα λεφτά που διαθέτουμε… ΌΤΑΝ οι εταιρίες αποφασίσουν να σεβαστούν το ελληνικό κοινό με μη προτεινόμενες τιμές και σωστές επιδοτήσεις τότε θα έχει και μια βάση αυτό που λες…

Vai

@vaggos, οχι δεν θα τα παιρναμε. Εγω προσωπικα ποτε δεν εδωσα πανω απο 500 ευρω για κινητο και ας τα ειχα/εχω. Μονο τις παλιες καλες εποχες της sony ericsson θυμαμαι να εδωσα καπου 520 ευρω για το k800. Θεωρω μεγαλη κοροιδια αυτο που συμβαινει.

Τα κινητα δεν ειναι ειδη πολυτελειας που τα κρατας για μια ζωη οπως ενα rolex ας πουμε που κραταει για παντα την τιμη του. Τα κινητα μεσα σε ενα εξαμηνο το πολυ εχουν χασει την οποια αξια τους. Ο δευτερος λογος που δε ναξιζει να δωσεις τετοια ποσα, ειναι γιατι καθε χρονο βγαινει το επομενο μοντελο, οποτε εσυ με το περσινο νιωθεις ριγμενος.

VasiliS7edge

Μπράβο ρε Xiaomi δώσε πόνο. Είσαι η καλύτερη. Αλλά με τα λεφτά που βγάζεις δεν πας πουθενά. 2 παίχτες υπάρχουν σε μια κουρασμένη αγορά Apple και Samsung. Αλλά η ελπίδα πεθάνει τελευταία.

Christos

Να ειστε λιγο πιο αντικειμενική δε βλάπτει. Ο καθένας αναλογα με τις αναγκες άλλα και τα φραγκα που εχει διαλέγει κινητο. Δε σημαίνει ουτε οτι ειναι χαζός οποιος παιρνει iphone και galaxy (αλλωστε οποιος μπορει ας το παρει, τα αλλα ειναι δικαιολογιες, στην αγορα οτι πληρωνεις παιρνεις) άλλα ουτε αυτος που παιρνει xiaomi η huawei (για τα συγκεκριμενα λεφτά ειναι πολυ καλα σε επιδοσεις άλλα μη γελιομαστε σε τιποτα δεν ειναι iphone η galaxy s ουτε σε design, οθόνη, κάμερα, αντοχή κ.λ.π) και αν θες και samsung οικονομικό με καλες επιδοσεις βρίσκεις άλλα άλλο galaxy s. Εγώ προσωπικά έχω samsung galaxy s και η γυναικα μου και η μάνα μου iphone και προσωπικά εγώ τους το πρότεινα. Η διαφορα ειναι οτι η apple αν θέλεις να ασχοληθεις με μουσικη και ευκολοχρησια, αυτονομία και μεταπώληση ειναι πρωτη άλλα επιδοσεις , ανοιχτό λογισμικό και περισσοτερη λειτουργικότητά γι αυτους που αγαπούν την τεχνολογία ειναι τα android. Εγώ μέχρι το iphone 4 ημουν εντάξει μετα με χάλασε το πενταρι γιατι πραγματικα η εικόνα του samsung δε συγκρίνεται με τιποτα αλλα επισης λογω bluetooth συνδεσιμοτητα με αλλες συσκευες και τα λοιπα, για αυτο και πήρα το s5 άλλα δυστυχώς μέχρι τοτε σα κατασκευή δεν έλεγε… Συνέχεια »

ZURA

Ακόμη δεν βγήκε το ΜΙ 6 και ο Gianniklis ήδη ξέρει την συσκευή. Εγώ αν πάμε σε θέμα Mid range η Xiaomi τσακίζει κάτι Samsung Mid range που βλέπεις κάποια κολλήματα. Gianniklis, πολύ γρήγορα συμπεράσματα βγάζεις πρώτου βγει μια συσκευή στην αγορά. Είναι σαν να λέμε από τώρα πως το Note 8 θα ξεκινά εκκρίσεις ενώ δεν έχει ανακοινωθεί καν.

thomas

Μην ασχολείστε με τον πρηξ@@δοκλη. Σε κάθε άρθρο της χιαομι μπαίνει γράφει το ποιηματάκι του και μετά μην τον είδατε. Στο θέμα μας τώρα όλοι εσείς που κράζετε χιαομι και υποστηρίζετε σαμσουνγκ κλπ έχετε μετοχές αυτών των εταιριών, σας πονάει που έχουμε κινητά με ανάλογα σπεκς με τα δικά σας στη μισή τιμή η απλά δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε στην ζωή σας; εκεί που γελάω περισσότερο όμως είναι αυτό που λέτε για ποιότητα. Μιλάνε οι σαμσουνγκ Φανμποϋδες ξεχνώντας το κεφάλαιο νοτε 7 με δύο ανακλήσεις, απαγορεύσεις εισόδου σε αεροπλάνα κλπ, να μην μιλήσω για την σειρά γκαλαξι που μέχρι το σ6 ήταν πλαστικουρες απ τα λιντλ. Καλά για Apple τι να πρωτοθυμηθω το 6 που λυγιζε στις τσέπες το 6ς που έπαιρνε φωτια ή το 7 που το ματ χρώμα γίνεται σαν γύφτικο από το ξεφλούδισμα χωρίς θήκη. Για lg Δεν μιλάω γτ την θεωρω εταιρία β κατηγορίας. Οποτε όλοι εσείς που κράζετε Αντε στο καλό και μη μας τα ζαλίζετε.

Mpidis

Σιγα την διαφορά. Μου έβαλε και καμπυλωτες άκρες να μοιάζει στις Samsung τα edge.

Demis

Για την ώρα το μόνο που μένει να γίνει στης ναυαρχιδες τους είναι η Camera η οποία ούτε καν το μέσο όρο δεν φτάνει σε όλα τα άλλα σιγά σιγά πλισιαζουν την κορυφή, εγώ δεν παίρνω xiaomi καθαρά και μόνο λόγο κάμερας άλλος με τα 1000

Christos

Μου αρέσει ρε giannikli που μπαινεις σε ένθετο του xiaomi να το κραξεις λες και εισαι μαζοχας για να τα ακουσεις. Αυριο μπες στη toyota, fiat και τα λοιπά και κραξτους με το να τους λες να παρουνε Πόρσε και οτι ολα ειναι κουβάδες. Πραγματικα πιστευεις οτι δε θα τα ακουσεις; Αντικειμενικά τωρα ουτε η xiaomi ειναι χάλια άλλα ουτε και η samsung κοροϊδία. Τωρα μη μου πείτε οτι θα καταλαβετε τους 200 ποντους του benchmark διαφορα η τα 6 γιγα ραμ που δεν έχω ουτε στον υπολογιστη μου γιατι τοτε ειστε υπερανθρωποι. Σίγουρα θα καταλαβεται την ανάλυσή της οθόνης, τις βραδυνές φωτογραφιες, τη μεγάλη οθονη, το design , και κάποια έξτρα περιτα για κάποιους αλλα πιο χρήσιμα απο το benchmark οπώς η ασφαλεια με την ιριδα του ματιου η προσωπου, η αντοχη και αδιαβροχοποιηση, η ευκολια λειτουργιας σε τοσο μεγαλες οθονες κ.λ.π. (αν ειναι πιο ευκολο και απο το samsung galaxy edge plus το οποιο εχω και ακομα και σημερα και συγκρινεται ανετα με πολλα καινουργια τηλεφωνα δε θα παιζεται. Για εμενα μονο που φτιάξανε ενα κινητο πιο μεγαλο απο αυτο, αδιάβροχο, να παιρνει sd αλλά και πιο ντιζαινατο με κερδίσανε γιατι το θεωρουσα ακόμα και τωρα κορυφη με… Συνέχεια »

Sint

Να κάνεις μόστρα με ωραία γυναίκα το καταλαβαίνω. Αλλά με iPhone και galaxy,ήμαρτον… Γραφικό το λες.

Panoslast

Αν έχει αξιόλογη κάμερα έχει καλώς αλλιώς με βλέπω για s7 edge

Peter Terk

Ακόμα κανένα άλλο κινητό δεν έχει 835 άρα μιλάμε για εργαστήριο. Δεύτερον το ουι της samy δεν υπάρχει πουθενά. Είναι λίγο πιο βαρύ από τα ξεβρακωτα των άλλων αλλά είναι άλλο πράγμα όπως και η ποιότητα, δεν υπάρχει σύγκριση.

Ιωάννης jb

S7 edge με σχεδόν 500 ευρώ ε??
Κ δε πάω να πάρω 3 mi4 (150 ευρω το ενα) που θα μου βγουν κ φθηνότερα!!!
Είμαστε για 10 μνημόνια τελικά..

Vasilist

@panoslast μάλλον για Samsung σε βλέπω η xiaomi ακόμα δεν έχει βγάλει κάμερα της προκοπής, εάν βγάλει και κάμερα με κατασκευή που να αντέχει τότε θα το πάρω και εγώ αλλά η ιστορία έχει δείξει το αντίθετο.
Αυτή που πραγματικά έχει ανεβάσει τον πήχη είναι η Huawei από τα κινέζικα μοντέλα αλλά ταυτόχρονα και τις τιμές της.
Ήμουν μάλλον από τους πρώτους που χαιρέτησαν την Huawei και xiaomi στην Ελλάδα φέρνοντας μοντέλα όπως honor 2 το 2012 και mi3 αν και τα mi3 είχαν πρόβλημα στο digitizer είχαν τρελή απόδοση στην ταχύτητα αλλά έμαθα πως οι πολύ καλές τιμές και ταχύτητες έρχονται με συμβιβασμούς όπως κάμερα και προβλήματα κατασκευής.
Εδώ είμαστε όμως και βλέπουμε και κρίνουμε μακάρι το mi6 να τα έχει όλα και να έχουμε οικονομική και καλή συσκευή για να την πάρουμε.
Αν και στην κάμερα το παίζω σιγουράκι διπλό δεν πιστεύω να φτάσει με την καμία LG και Samsung η και iPhone.

sdaoulas

s7 edge με 7.0
1944 και 5533

bezilys

@Ιωάννης jb που κολλάνε τα μνημόνια ότι Νάσαι ναι,ο καθένας αγοράζει ότι θέλει ανάλογα τα λεφτά που έχει άμα διαθέτει μέχρι 200 θα πάρει συσκευή έως 200 άμα διαθέτει για 500 θα πάρει μέχρι 500…

Paris

Παιδιά 2-3 σχόλια διάβασα και δεν χρειάστηκε να διαβάσω άλλο..
Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κινητά της εταιρίας αυτής τα αποκαλείτε “σκουπίδια”,
Μιλάμε για συσκευές οι οποίες ακόμη και στην mid κατηγορία έχουν απίστευτη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά της αγοράς..!
Καλό θα ήταν όποιος πραγματικά δεν ξέρει σχετικά με το κάθε θεμα που δημοσιοποιείται εδώ μέσα να μην λέει το μακρή και το κοντό του.. και εγώ δεν είμαι απο αυτούς που θα αγόραζαν ενα xiaomi για τους δικούς μου λόγους αλλά οφείλω όπως και όλοι μας να είμαι αντικειμενικός σε αυτά που λεω.
Λίγη αντικειμενικότητα δεν θα έβλαπτε….

bill

πότε ς θα καταλάβετε οτι αυτες η βλακιες δεν παιζουν ρολο στην πραγματικη χρηση του κινητου
ειναι απλα νουμερα για τους ασχετους?
ενα παραδειγμα είναι το σχολιο με το σ7 edge me android 7 kai 1944 και 5533
κ το 1+3 μ βγαζει 1700 και 4200 και ειναι 300 φορές πιο γρηγορο απτο σ7 edge κ ασ βγαζει λιγοτερα
ξυπνατε

Πάνος®

Όλα ωραία και καλά, τούμπανο το κινητάκι, αλλά αυτή η μπαταρία με χαλάει ρε φίλε. Μόνο 3200;;; Βάλε εκεί μια 4000άρα ή και παραπάνω….

Giorgosiraklio

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Ερώτηση λιγο άσχετη. Έχει το gearbest αυτή τη στιγμή one plus 3T με 389 ευρώ. Αν το παραγγείλω θα έρθει ή θα ψάχνομαι?

Ιωάννης jb

bezilys.. Σε ποιά χώρα ζεις??
Ποιός σοβαρός άνθρωπος θα έδινε 500 για κινητό??
Μόνο κάποιος που παίρνει 2+ χιλιάρικα το μήνα…
Κάποιος που βγάζει με τον ιδρώτα του 700 ευρώ δεν τα δίνει ετσι απλά! Εκτός κ αν δεν έχει υποχρεώσεις δλδ κανένα παιδάκι 20 χρονών ή κανένας που τα υπόλοιπα τα έχει έτοιμα… Δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί παρά τα μνημόνια.. Αν πάρω από το σκεπτικό σου μάλλον τα έχεις έτοιμα κ γι αυτό δε τα λογαριάζεις..

Εδώ δε φτάνουν τα λεφτα που βγαζουμε για να πάρουμε βασικά πράγματα κ εσύ.. εκτός πραγματικότητας!!
Ύστερα μας ενοχλούν τα είστε τεμπέληδες από την μερκελ..

Σταύρος Χρι

Δεν αξίζει να το πάρεις απο gearbest…. Η διαφορα δεν ειναι ένα 50ρικο, και γιατί να ρισκάρεις, άσε που αν το πάρεις απο την OnePlus θα το εχεις σε 7 με 8 μερες

vaggos

Ιωαννης jb @ Εχεις σκεφτει ποτέ οτι καποιοι σπουδασαν ή ειναι πιο ικανοι απο σένα και τους είναι ευκολο να παρουν οχι 500 αλλα 1000 ευρω κινητό, παρα να κακομοιριαζουν σαν εσένα?

bezilys

@Ιωάννης jb με κάλυψε πλήρως ο vaggos.και να ξέρεις ούτε και εγώ δεν διαθέτω 500 για ένα κινητό και ούτε μου τα προσφέρουν όλα έτοιμα αλλά δεν είναι όλοι σαν εμένα ή σαν εσένα

maxsimos

Καλημέρα σε ολους & χρόνια πολλά. Διαβαζω με μεγαλη προσοχή τα οσα αναφερονται. Εγω θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια εμπειρια απο την αγορα ενος κινεζικου huawei p8. Το εχω στην κατοχη μου περιπου 1 χρονο και ειναι εξαιρετικο. Δεν με εχεις δυσαρεστησει και ο μονος λογος που θα το αποχωριστώ θα ειναι η αγορα το πολυαναμενομενου Xiaomi 6. Συμφωνα με τα οσα διαρρεουν και μολις μια ημερα πριν την επισημη ανακοινωση του, πιστευω πως το κινητο αυτο δε θα υστερει στην καμερα οπως πολλοι αναφερουν. Θα ειναι ενα value 4 money τηλεφωνο που θα αφησει εποχη. Ηδη τα 1α bench μας προϊδεάζουν το τι θα επακολουθησει τις επόμενες ημερες. Λιγο υπομονη και σύνεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.