Xiaomi Mi 6 6GB/64GB σε super τιμή με 363.14 ευρώ

Xiaomi Mi 6 hands-on photos, Xiaomi Mi 6 6GB/64GB σε super τιμή με 363.14 ευρώ

Αυτό είναι το Xiaomi Mi6 στην έκδοση με τα 6GB μνήμη RAM και τα 64GB ενσωματωμένης μνήμης. Το Mi6 ενσωματώνει οθόνη αφής 5.15 ιντσών LCD IPS με ανάλυση Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 835 και διπλή κάμερα 12 Megapixel. Είναι δίκαρτο και έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 3350 mAh.

Διαθέτει Gorilla Glass 4, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπροστινή κάμερα 8 Megapixel και τρέχει Android 7.1 Nougat. Θα το βρείτε σε σπέσιαλ τιμή στο ηλεκτρονικό κατάτημα Gearbest χρησιμοποιώντας το κουπόνι που θα βρείτε παρακάτω, είτε για το “απλό” μοντέλο ή για αυτό με την κεραμική πλάτη με 128GB ενσωματωμένη μνήμη.

Xiaomi Mi 6 6GB RAM/ 64GB ROM μαύρο χρώμα
Τελική τιμή 363.14 ευρώ χρησιμοποιώντας το κουπόνι xiaomi6six
(συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς, επιλέξτε Priority Line – EU Express)

Xiaomi Mi 6 CERAMIC 6GB RAM/ 128GB ROM μαύρο
Τελική τιμή 397.16 ευρώ χρησιμοποιώντας το κουπόνι mi6sixcer
(συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς, επιλέξτε Priority Line – EU Express)

Η ενημέρωση που έχουμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest είναι ότι επιλέγοντας σαν τρόπο μεταφοράς “Priority Line – EU Express”, η αποστολή σας δεν επιβαρυνθεί με έξοδα εκτελωνισμού. Ρώτησα πολλές φορές για να είμαι εντάξει απέναντί σας και έλαβα την απάντηση από το Gearbest ότι δεν θα πληρώσετε τίποτα άλλο εκτός από την τιμή που αναφέρουμε πιο πάνω.

Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι η αποστολή θα χρειαστεί έως και 1 μήνα για να φτάσει στα χέρια σας.

Xiaomi Mi 6 hands-on photos, Xiaomi Mi 6 6GB/64GB σε super τιμή με 363.14 ευρώ

Xiaomi Mi 6 hands-on photos, Xiaomi Mi 6 6GB/64GB σε super τιμή με 363.14 ευρώ

Xiaomi Mi 6 hands-on photos, Xiaomi Mi 6 6GB/64GB σε super τιμή με 363.14 ευρώ

Xiaomi Mi 6 hands-on photos, Xiaomi Mi 6 6GB/64GB σε super τιμή με 363.14 ευρώ

Sponsored

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρυσόστομος Οικονομίδης

Θα κάνει παραπάνω από ένα μήνα λογικά όπως και ο ίδιος γράφεις.
Μέχρι τότε, θα έχει βγει το επόμενο xiaomi :p

Σταύρος Χρι

Πρώτον περιμένεις γιατί φτάνει ο καιρός που θα θέλουν να ξεστοκάρουν τα Mi6 και θα δεις πολύ μεγάλα pricedrop σε λίγο καιρό, και στην συνέχεια το πέρνεις από το banggood με priority direct mail που δεν πληρώνεις τελωνείο (μέχρι τώρα) και σου έρχετε σε περίπου 17 μέρες !

giannisanag

Η πιο χρήσιμη πληροφορία είναι ότι ο Βλαχακης έχει Mi6 άρα περιμένουμε hands on

Σταύρος Χρι

@giannisanag Χαχαχα συμφωνώ απόλυτα φιλε μου!!!!

bill

Παραγγελία ..όχι κινητό.. από Gearbset 3 Οκτωβρίου ήρθε 17 Οκτωβρίου αξίας 60 δολάρια περίπου χωρίς Priority line και χωρίς καμία εξτρά χρέωση….κάνουν πρόοδο οι Κινέζοι στις αποστολές! Άντε τσέκαρε το να μας πείς από φώτο τι κάνει….?

Dim777

Κάπου στη γη αυτή τη στιγμή ο gianniklis κανει χαρακίρι…. Χεχε

Solon

@bill
Το όχι κινητό φίλε παίζει μεγάλο ρόλο.
Τα κινητά τα κυνηγούν γιατί είναι πολύ εύκολο να τα εκτιμήσουν και να τους βάλουν το φόρο
και επιπλέον έχουν πάντοτε κέρδος.
Τα υπόλοιπα άμα είναι κάτι εξειδικευμένο άντε να καταλάβει η κυρά Κατίνα με το απολυτήριο πτυχίου με βαθμό 11 που προσλήφθηκε με πολιτικό μέσο τι είναι και να το εκτιμήσει.
Τα παρατάνε και τα περνάνε έτσι.

Christz

Όταν στην ίδια τιμή παίζει το OnePlus 5 με καλύτερη κάμερα και χαρακτηριστικά, δεν νομίζω Xiaomi…

Στεφανος

Κώστα με κουπόνι βγενει 330€. Παλι από Gearbest εννοώ.

takis

Christz καλυτερη καμερα το one plus χωρις OIS πρωτη φορα ακουω…

Babisppp

@Christz που βρήκες το One Plus 5 Me 330 h 360 εύρος??

Kostakispar

Παιδια εγω εχω στην κατοχη μου το mi6 ceramic edition και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ολα κομπλε και η καμερα του μου αρεσει και εχω βγαλει παρα πολυ ωραιες φωτο γενικα η Σαομι εχει κανει πολυ καλη δουλεια στο κινητο αυτο

mech.al.

σημερα χαλασε το νεξους 5χ που ειχα… στα 320 ευρω αγορασμενο στο εξωτερικο που μενω… κανω τωρα τις ρυθμισεις και αυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα με το “μιαου μιαου 6” 🙂

Christz

Babisppp είμαι κάτοχος oneplus απο τον Αύγουστο, το είχα πάρει από gearbest στα 390 τον περασμενο μηνα είχε πέσει μέχρι τα 340 για λίγες μέρες.. Καλό το mi6 (πρωιν κάτοχος redmi pro) αλλά το oneplus είναι ποιό καλό. Το είχα ψάξει πρίν το πάρω:)

Christz

Takis θέλεις να πείς δλδ πως το mi6 έχει καλύτερη κάμερα από OnePlus 5? Εδώ κοντραρει στα ισα κάμερες των gallaxy k iPhoneκαι εσύ μου λες για mi6.. Εγώ πρώτη φορά ακούω πως η μηχανική σταθεροποίηση είναι καλύτερη από την ηλεκτρονική τελευταίας γενιάς… Πριν γράψεις το σχόλιο σου Ψαξου λίγο. Δες συγκριτικά τέστ καμερας στο YouTube και όχι μόνο και τα ξαναλέμε…

mixalisnaf

Εγω παλι σαν πρωην κατοχος Oneplus και νυν Xiaomi,λεω πως δεν συγκρινονται οι 2 εταιριες.Απλα η 1η ειναι μπροστα σε ολα,πλην μεγεθους μπαταριων στις συσκευες.

Darth

στην ελλαδα παντος επισιμα στα 500 ευρω το εχουν

btw την camera που την δουλεψα λιγο σε highlight/shadows και νυχτα χανει παρα πολυ

Christz

mixalisnaf στο μόνο που εδώ δεί ότι είναι μπροστά είναι στο ελληνικό λεξικό που και σε 1-2 λεπτομέρειες όπως η λειτουργία του φακού.. Τώρα ποια είναι τα όλα που είναι μπροστά τα Xiaomi δεν καταλαβαίνω.. Σε ταχύτητα; οθόνη; κάμερα; 4k video; Ταχύτητα δακτυλίου αποτυπωματος; benchmark;
Darth και το mi6 350 έχει εδώ και στο skoutz μάλιστα..

mech.al.

Στη μεση ανατολη κοστιζει μολις 320 ευρω στα lulu hypermarkets το mi6, οποιος εχει την ευκαιρια…

mixalisnaf

Christz φιλε μου δεν διαβασες καλα.Εγω ειπα οτι η Oneplus ειναι μπροστα,σε ολα,πλην μεγεθους μπαταριων.Αλλη φορα να διαβαζεις καλα,πριν τοποθετηθεις.

Christz

mixalisnaf λάθος μου δεν το πρόσεξα. Όταν ήταν να πάρω το OnePlus 5 (3300 mah) ήμουν διστακτικός λόγο μπαταρίας. Το redmi pro είχε 4050 mah και μου κρατούσε 1,5 μέρα και με μικρότερη μπαταρία μου κρατάει 2+ μέρες.. Μάλλον παίζει ρόλο ο επεξεργαστής MediaTek με Snapdragon και AMOLED οθόνη με led..

Παναγιώτης

Πάντως εγώ που το παρήγγειλα από geekbuying μου έστειλαν άδειο κουτί και αρνήθηκαν να μου στείλουν άλλο ή να με αποζημιώσουν

John

Από πότε είναι super τιμή τα 363 ευρώ για κινητό με οθόνη IPS FullHD και ξεπερασμένο σχεδιασμό που θυμίζει Samsung S6;

mech.al.

Απο ποτε το four-sided curved glass design ειναι ξεπερασμενο ντιζαϊν; όσο για το lcd, ειναι νεας τεχνολογιας (δεν θυμαμαι το ονομα της τεχνολογιας) και ειναι οτι ποιο κοντινο στα ολεντ… Μη ξεχναμε στα 360 δολαρια που διατίθεται παγκοσμιος προσφερει sd835, 6gb ram, 64gb rom…

mixalisnaf

Εγω για να πω την αμαρτια μου,καλο και χρυσο το redmi note 4 με 625,για τα 200 που εδωσα,αλλα αυτο το miui…τι να πω…δεν την παλευω με τιποτα.Θες κατι απλο για μια εφαρμογη?αδειες!θες να λειτουργει το led flash?αδειες!
Το Oxygen ειναι αλλου εντελώς!

Σταύρος Χρι

@mixalisnaf Δηλαδή θα ήταν καλύτερο να ήταν ένα ξέφραγο αμπέλι ; Όλες αυτές οι προστασίες μόνο στα θετικά του MIUI μπορούν να υπολογιστούν ! Ώστε να ξέρεις ακριβώς που τριπώνει κάθε εφαρμογή με έχει εκπλήξει πόσες άκυρες εφαρμογές (παιχνίδια, photo ediding app, κτλ) θέλουν να έχουν πρόσβαση στα μηνύματα και στις επαφές.. Το αστείο είναι ότι αν δεν τους δώσεις αυτά τα δικαιώματα παρόλλα αυτά συνεχίζουν να δουλεύουν.. Άρα πολύ καλύτερα έτσι !

Christz

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα ή όχι η τόση ασφάλεια, παίζει ρόλο το ποσό εξοικειωμένος ειναι ο χρήστης ή τι ζητάει, ίσως και η ηλικία. Παντός έχει επικριθεί αρκετά η Xiaomi στο κόσμο της τεχνολογίας για αυτά της τα “κολλήματα” . Άλλες εταιρείες παντός δημιουργούν πολύ περισσότερα πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα…

mixalisnaf

Δεν μπορω να δω με θετικο βλεμμα,ενα ui που δεν μου κανει την ζωη ευκολη.Αλλιως το κινητο για τα λεφτα που νπληρωσα,ειναι αξιοπρεπεστατο,δεν ειμαι προκατειλημενος,ουτε μετοχες εχω στην Oneplus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.