Xiaomi Mi 6 Plus: Με οθόνη 5.7″, διπλή κάμερα και Snapdragon 835;

xiaomi mi 6 plus specs, Xiaomi Mi 6 Plus: Με οθόνη 5.7″, διπλή κάμερα και Snapdragon 835;

Το Xiaomi Mi 6 έχει εμφανιστεί σε αρκετές διαρροές, όχι όμως και ο μεγαλύτερος αδερφός Xiaomi Mi 6 Plus. Πρόσφατα είδαμε τις εκδόσεις που αναμένεται να έρθουν τα δυο κινητά και τις πιθανές τιμές τους και σήμερα διέρρευσε λίστα που μας δίνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Plus.

Αν και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο, στη λίστα αναφέρεται ότι θα διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών αλλά με ανάλυση 1080p. Όλες οι εκδόσεις του Xiaomi Mi 6 Plus αναφέρεται ότι θα διαθέτουν μνήμη RAM 6GB, ενώ προηγούμενο leak είχε κάνει λόγο για 4GB, ακόμη και 8GB. Η χωρητικότητα θα είναι 64GB και 128GB UFS 2.0.

Μέσα υπάρχει επεξεργαστής Snapdragon 835, η διπλή κάμερα στην πλάτη είναι 12 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX 362, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Υπάρχει υποστήριξη Dual-SIM και μπαταρία 4500mAh (μη αποσπώμενη).

Στην ίδια λίστα εμφανίζονται και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi 6, με τις πληροφορίες να επιμένουν για οθόνη 5.15 ιντσών FullHD, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB/6GB και ενσωματωμένη μνήμη 32/64/128GB. Εδώ έχουμε μια μόνο κάμερα όπου εμφανίζεται στα 19 Megapixel με αισθητήρα IMX400 και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Η μπαταρία είναι 3200mAh

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι το Xiaomi Mi 6 Plus εμφανίζεται να τρέχει Αndroid Nougat με MIUI, ενώ το Mi 6, Marshmallow.

Η επίσημη ανακοίνωση φημολογείται ότι θα γίνει 11 Απριλίου. Μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για το τι ισχύει.

xiaomi mi 6 plus specs, Xiaomi Mi 6 Plus: Με οθόνη 5.7″, διπλή κάμερα και Snapdragon 835;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
techgeek

Τι να κάνει την διπλή κάμερα όταν με μονη κάμερα δεν έχει βγάλει ποτε της κορυφαία. Μια ζωή αυτή η εταιρία να κυνηγάει τα specs στα χαρτιά και να μην κάνει τίποτε για optimization και image quality.

sera65

Μπαταρία ναιιιιιιιιιιιιι
Αλλά το ένα με 6 android και το άλλο με 7, γιατί???

Vai

Αυτα ειναι φημες ακομη και το GSMarena δεν ειναι και απο τα πιο αξιοπιστα sites του χωρου.

alexis touba

Το mi5 και το mi5s βγαζουν καλυτερες φωτο απο iphone6s plus.Η καμερα του mi5s ειναι λιγο καλυτερη απο mi5 μιας και φοραει πιο καλο αισθητηρα αλα το mi5 ειναι απηστευτα σταθερο καθως εχει 4axis ois.Πιο σταθερο απο iphone7 galaxys7.Ας ψαξει οποιος θελει κ θα δει αν εχουνε καλη καμερα η οχι

Kos

Μένει να αποδειχθεί στην πράξη ιδιαίτερα η απόδοση των καμερών αλλά το μεγαλύτερο βάρος θα το σηκώσει η τιμολόγηση των συγκεκριμένων εκδόσεων. Εφόσον δεν είναι φήμες.

T. P

Τρομερά κινητά, δεν υπάρχει αμφιβολία.
Για μένα το θέμα είναι άλλο αν τι εκφράσω σωστα. Έψαχνα επί δύο μήνες να βρω το Mi note2 ιντερνετικα και επειδή καθυστερούσε, προσπάθησα και με flash sales και επιβεβαιωθηκε αυτό που ήταν γνωστό, ότι το σύστημα πωλήσεων της στα καλά της μοντέλα είναι και ο λόγος που πέφτει συνέχεια σε πωλήσεις. Κατέληξα στο mate9 που δεν το μετανιώνω με τίποτα αλλά και σε πολλές ακόμα περιπτώσεις, ο τρόπος πωλησης είναι αποτρεπτικός.

Γιωργος

@T.P copy paste το ίδιο πράγμα σε κάθε post για την xiaomi αρε xiaomara τι τους έχεις κάνει

Mpidis

Πηρα xiaomi smartphone για πρώτη φορά και συγκεκριμένα το redmi pro! Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημένος . 2 καμερες και καλά αλλά οι φωτος ειναι πολύ μα πολύ μετριες και αθλιες σε συνθηκες χαμηλου φωτισμού! Η οθόνη oled και όντως στο μαυρο χρώμα ειναι πισα μαυρο αλλά γενικά τα χρώμα θυμύζουν αυτα του s3 τα υπερκορεσμενα! Από τα 3gb ram ειναι διαθέσιμα τα 1.2gb! Και ο κυριος λόγος που το πηρα η μπαταρία λεει ότι ειναι 4050mah αλλά σε 24 ώρες βγάζει 3 ώρες οθόνη! Το κινητό πάει για πούλημα! Από την ναυαρχίδα της σειρας Redmi περίμενα πολλά περισσότερα! Τωρα αυτο το Xiaomi Mi 6 Plus θα κανει 500δολάρια ενώ την ίδια στιγμή παίζουν samsung lg sony apple htc και αλλες εταιρείες σαφώς ανώτερες!

Μιτς

Εγώ πάντως απογοητευτηκα από το mi5 και την κάμερα και τη μπαταρία. Αντίθετα το Mi max με την τεράστια οθόνη με βόλεψε. Γενικά όμως αυτά που λέει ο φίλος για τις πωλήσεις ισχύουν. Δε μπορεί να είσαι παγκόσμιος κολοσσός κ να μην ξέρεις να πουλήσεις η να στήσεις μια κανονική αντιπροσωπεία.

Ioannis

προσωπικη μου αποψη οταν πας σε κινεζικη ναυαρχιδα και δωσεις ας πουμε 400 ευρω 450 ισως και λιγο παραπανω αξιζει καλυτερα να βαλεις αλλα 100 με 200 και να πας σε επωνυμο γιατι περα απο cpu ram και ενα φαινονμενικα ποιοτικο ντιζαιν αντε και μεγεθος μπαταριας δεν προσφαιρουν τιποτα αλλο πχ οθονη πολυ βασικη, καμερα μετρια επιεικως αδιαβροχοποιηση γιοκ. Σε αυτες τις εταιριες αξιζει να πας στη μεση λυση σε κινητα μεχρι 250 – 280 μαξιμουμ.

Αντρεας Θέρμη

-Τρομερά μόνο σε specs και τιμή φίλε T. P .
-Κατά τα άλλα το κινητό που έψαχνες, μια αντιγραφή του s7 edge.
-Εκείνο που αξίζει ομως ιδιαίτερα είναι το Mi mix.
-Όσο για επίσημες πωλήσεις η σερβις φίλε Γιώργο, ένα πολύ ωραίο αστείο.

Γιάννος

@Mpidis

Πολύ στημένο σχόλιο. Για πες, για ποιον δουλεύεις?

Thodoris

Ρε Mpidis η αμάθεια δεν είναι πάντα καλή. Το Redmi pro δεν είναι ναυαρχίδα της Xiaomi αλλά mid range συσκευή. Από τη ραμ όντως τόσο μένει ελεύθερη και είναι υπεραρκετή για να τρέξει χωρίς κολλήματα οποιαδήποτε βαριά εφαρμογή και παιχνίδι. Οι κάμερες ως μόνο αρνητικό έχουν ότι δεν είναι τόσο καλές σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κατά τα άλλα είναι πολύ καλές οπότε δεν μας λες κάτι καινούργιο. Όσο για την μπαταρία , μάλλον έχεις ανεπίσημη ROM γιατί οι 3 ώρες SOT δεν είναι καθόλου φυσιολογικές. Μακάρι να είχα εγώ τωρα αυτό το κινητακι . Χαραμιζεται σε αχάριστα χέρια :ρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.