Xiaomi Mi 6 Plus: Πήρε πιστοποίηση και αναμένεται με οθόνη 5.7″

Xiaomi Mi 6 Plus certified, Xiaomi Mi 6 Plus: Πήρε πιστοποίηση και αναμένεται με οθόνη 5.7″

Πριν από περίπου ένα 24ωρο η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα τη ναυαρχίδα της Xiaomi Mi 6 με επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, διπλή κάμερα και οθόνη 5.15 ιντσών. Ωστόσο, στην εποχή που διανύουμε η οθόνη αυτή για κάποιους μπορεί να θεωρείται πολύ μικρή και γι αυτό αναμένουμε να δούμε σύντομα την Plus έκδοση.

Πριν γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Mi 6 είχαμε ακούσει και για το Xiaomi Mi 6 Plus, αλλά δεν ανακοινώθηκε εχθές. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.

Το κινητό φαίνεται πως πήρε πιστοποίηση στην Κίνα με ονομασία μοντέλου “MDE40”. Το έγγραφο της πιστοποίησης δεν μας δίνει πολλές πληροφορίες, αλλά ο γνωστός Κινέζος αναλυτής, Pan JiuTing, αναφέρει ότι η ανακοίνωσή του θα γίνει μέσα στους επόμενους δυο μήνες.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, από το Xiaomi Mi 6 Plus αναμένουμε οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης FullHD, επεξεργαστή Snapgradon 835, μνήμη RAM 6GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB/128GB.

Υποθέτουμε ότι στην πλάτη θα έχει την ίδια διπλή κάμερα 12 Megapixel ενώ η μπαταρία αναμένεται στα 4500mAh.

Xiaomi Mi 6 Plus certified, Xiaomi Mi 6 Plus: Πήρε πιστοποίηση και αναμένεται με οθόνη 5.7″

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gpolis

το δίνω το s7 edge μου για τέτοιο τέρας, μόνο η μη oled 1080p οθόνη με χαλαει αλλα μπροστα στο σύνολο δε πειράζει…η μπαταρια του ειναι 4500 mah και ολες οι αλλες ναυαρχιδιες ειναι στα 3000+

gianniklis

Απορώ γιατί δεν το παρουσίασε μαζί με το μικρό mi6.Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με αυτή την εταιρεία και μετα μου την λένε που λέω την αλήθεια.Εταιρεία που ανακοινώνει το ίδιο μοντέλο με διαφορετικό μέγεθος σε ξεχωριστά event μόνο ως σοβαρή δεν μπορεί να λογίζεται.Στα του κινητού ένα ακόμη μέτριο κινέζικο με μέτρια κάμερα και οθόνη.Μέχρι 300 ευρώ θα αξίζει.Για παραπάνω ούτε λόγος χωρίς εγχώρια εγγύηση και μονοετή κατά κίνα μεριά.

ster

Να μας πει ο φίλος γιαννικλης τι δεν του αρέσει αυτή τη φορά από ένα κινητό που έχει με τα πρώτα δεδομένα τον καλύτερο επεξεργαστη την μέγιστη ραμ τις ιδανικές ιντσες σε οθόνη και την καλύτερη μπαταρία .Η καμερα από κάτι βίντεο στο YouTube έχει γίνει καλύτερη και από του iPhone 7 .Και με την μισή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αυτό το “σκουπίδι”θα γράψει ιστορία ..

sakisq_87

giannikli ζουμε,το σχολιο σου για να δουμε!!

xiaomi

Ενα μεγαλο μπραβο στην εταιρια που μας προσφερει τοσο ωραιες συσκευες σε τοσο καλες τιμες

aptaliko

Μου αρέσουν οι στόχοι που έχουν κάποιοι στη ζωή τους.

KostasB

gianniklis τώρα να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Εξήγησέ μας λίγο το πραγματικό σου πρόβλημα με την συγκεκριμένη εταιρεία για να καταλάβουμε και μεις. Διότι δεν μπορεί να μιλάς για τόσο χάλια ποιότητα από την στιγμή που η πλειοψηφία των xiaomi smartphones είναι καλοφτιαγμένα με μεταλλική ή και γυάλινη κατασκευή. Δεν μπορεί να πιστεύεις πραγματικά ότι αυτή η εταιρεία ψωνίζει μόνο εξαρτήματα δεύτερης διαλογής. Στο μόνο που υστερούν από τα smartphones​ της αγαπημένης σου εταιρείας είναι οι οθόνες. Οπότε το κομμάτι της ποιότητας που σχολιάζεις κάθε φορά για εμένα δεν ευσταθεί. Και όσον αφορά το θέμα της εγγύησης μην αγχώνεσαι. Η xiaomi είναι νέα εταιρεία ακόμα και τώρα επεκτείνεται. Ήδη κάποια από τα κινητά της έρχονται και επίσημα στην Ελλάδα με κανονική 2ετή εγγύηση. Είναι θέμα χρόνου να φέρουν και τα flagships. Και κάτι ακόμα πολύ φιλικά. Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά ποια είναι η οικονομική σου κατάσταση και αν έχεις προπαραγγείλει το s8, όπως μας λες, αλλά δεν μπορείς να το συγκρίνεις με κινητά κατά πολύ φθηνότερα. Είναι γνωστό ότι η Samsung ανταγωνίζεται την Apple και μόνο. Και, όπως καταλαβαίνεις, δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση να αγοράζουν τόσο ακριβά κινητά και πηγαίνουν σε φθηνότερες λύσεις όπως αυτές της xiaomi. Οι… Συνέχεια »

xiaomi

πες τα χρυσοστομε,καλυτερα δεν θα μπορουσα να τα πω.
ειχα 3 samsung στη σειρα και τωρα ειιμαι κατοχος του mix max ,και δεν το αλλαζω με τιποτα . Δεν λεω πως δεν εχει ψεγαδια πχ θορυβο στην καμερα ή χαμηλη ενταση ακουστικου ,αλλα με 200-250 ευρω ειναι πολυ τιμιο και πολυ καλυτερο απο τα αντιστοιχα τιμολογιακα των μεγαλων εταιρειων.

gianniklis

Έχω πιάσει στα χέρια μου από mi4,mi4c,mi max,redmi note 3,redmi note 4 μέχρι και mi5s plus.Ποσότητα με μέτριες προς κακές κάμερες,φθηνές οθόνες και μέτριες κατασκευές στις ναυαρχίδες της.Κατεμέ τα κινητά της συγκεκριμένης εταιρείας είναι κινέζικα σκουπίδια.Τέλος και δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου.

Αλέξανδρος

@Nikopoup +100000000000000000000000 ( τέλος πάντων, βάλε όσα μηδενικά γουστάρεις χαχαχαχα )
@gianniklis ρε μπαγάσα, πόσα σου δίνει η Sammy η άλλη εταιρεία για να μας τα κάνεις κουδούνια με την Xiaomi?????????
Γιατί αν δεν τα παίρνεις, υπάρχει πρόβλημα, χρειάζεσαι γυναίκα επειγόντως.

Kos

@kostaB θα συμφωνήσω μαζί σου για τον βαθμό ποιότητα των Xiaomi και να πώ ότι η εν λόγω εταιρεία έχει πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση όσο αναφορά το πώς αντιμετωπίζεται ο καταναλωτής. Όσο αναφορά για την Samsung πάντα έβγαζε υποδιεστερες​ συσκευές στην μεσαία κατηγορία με πολλά προβλήματα, όχι ότι λείπουν και από της ”ναυαρχίδες” της. Προσφάτως με της οθόνες του s8 πόσο σοβαρή μπορεί να θεωρηθεί μία εταιρεία που μετά από το μεγαλύτερο φιάσκο της κινητής τηλεφωνίας, βγάζει κινητό με προβλήμα και στέλεχος της εταιρείας σπεύδει να σχολιάσει: “Παρατηρητές της βιομηχανίας αναφέρουν πως δεν χρειάζεται απόσυρση των συσκευών, καθώς ο πρόβλημα με την οθόνη δεν είναι σοβαρό πρόβλημα που θέτει τον χρήστη σε κίνδυνο”. Μπορεί να μας απαντήσει κανείς? Πάντως τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι ετοιμάζει update για το πρόβλημα ίδωμεν. Επιστρέφοντας στην Xiaomi, το plus ανεβάζει κι αι άλλο τον πήχη καθώς μεγαλώνει κατά πολύ την μπαταρία
Αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό αυτό θα πει σοβαρότητα!

dimitrinho

Παιδια τι να προτιμησω huawei mate 9 η αυτο;

John

Η Huawei είναι μια κλάση πιο πάνω από την Xiaomi σαν ποιότητα κατασκευής και κάμερα χωρίς να σημαίνει ότι τα τελευταία είναι για πέταμα όπως κάτι UMI , Doοgee κτλ.

Panoslast

Παιδιά μην λέμε οτι θέμε το έχω ξαναπεί και σε άλλο άρθρο για κάποιο λόγο κοστίζει παραπάνω η κάθε ναυαρχίδα “γνωστής” εταιρείας προφανώς και δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ mi6 και s7-s8 πόσο μάλλον με iphone που λέει ο φίλος παραπάνω( που εκεί δεν φτάνει ακόμα ούτε η sammy και η κάθε εταιρεία ) για αρκετά χρόνια.

George

Έχω το redmi pro, αγορασμένο τον Οκτώβριο πέρσι. Είχα ένα LG, πριν από αυτό Samsung. Το xiaomi είναι πολύ πιο γρήγορο, δεν κολλάει, έχει φοβερή διπλή κάμερα, άριστο στερεοφωνικό ήχο, είναι αξιόπιστο, και με μεγάλη μπαταρία. Θα πρέπει οι 2 μεγάλοι, Apple και Samsung να καταλάβουν ότι το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς και όχι επίδειξης. Πρέπει να είναι προσιτό. Άλλωστε, όταν φτάσεις στην κορυφή, μετά υπάρχει η κατηφόρα.

vaggos

Οταν καποιοι συγκρινουν S7 edge, S8 και iPhone ειναι σκετη ιεροσυλία με xiaomi, αλλο hundai αλλο Ferrari

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.