Xiaomi Mi 6: Με τιμή από 363 δολάρια

Xiaomi Mi 6 price and release, Xiaomi Mi 6: Με τιμή από 363 δολάρια

Εδώ και λίγες λίγες ώρες το πολυαναμενόμενο Xiaomi Mi 6 είναι επίσημο. Η νέα ναυαρχίδα έρχεται να αντικαταστήσει το Xiaomi Mi 5 φέρνοντας επεξεργαστή Snapdragon 835, διπλή κάμερα στην πλάτη, μνήμη RAM 6GB και έχει αφαιρεθεί η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών.

Το Xiaomi Mi 6 διαθέτει οθόνη 5.15 ιντσών ανάλυσης 1080p, ενσωματωμένη μνήμη 64GB ή 128GB, μπαταρία 3350mAh και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη. Η dual κάμερα στην πλάτη είναι 12 Megapixel wide angle με 4-axis OIS + 12 Megapixel telephoto.

Ωστόσο, εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αυτό που έχει μεγάλη σημασία για τους περισσότερους είναι η τιμή του Xiaomi Mi 6, η οποία είναι:

Xiaomi Mi 6 64GB – τιμή 363 δολάρια
Xiaomi Mi 6 128GB – τιμή 421 δολάρια

Η ειδική κεραμική έκδοση κοστίζει:
Xiaomi Mi 6 128GB – τιμή 436 δολάρια

Οι παραπάνω τιμές αφορούν στην αγορά της Κίνας, στην παγκόσμια αγορά αναμένεται να είναι 20-30% πιο ακριβό, η διαθεσιμότητα στην Κίνα ξεκινά από 28 Απριλίου και αργότερα θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές. Το Xiaomi Mi 6 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, μπλε και ασημί.

Τι λέτε;

Δείτε το video:

Xiaomi Mi 6 price and release, Xiaomi Mi 6: Με τιμή από 363 δολάρια

Xiaomi Mi 6 price and release, Xiaomi Mi 6: Με τιμή από 363 δολάρια

Xiaomi Mi 6 price and release, Xiaomi Mi 6: Με τιμή από 363 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χρηστος

Μαλιστα.. χωρις θυρα ακουστικων.και με μετρια καμερα, οπως ολα τα κινεζικα. Για την τιμη του δεν ειναι καθολου κακο αλλα οχι και ναυαρχιδα..

alex-22-gk

Όλοι βγάζουν bezels οι κινέζοι βάζουν, κάτι δεν πάει σωστά και στη Huawei και στην Xiaomi, που μετά το mi mix περίμενα ανάλογο mi6 με μικρά πλαίσια(όχι ίδια αλλά μια φάση g6), κρίμα με απογοήτευσε.

Ξέρει κανείς αν θα ανακοινωθεί Mi Max 2; Θα μ ενδιέφερε αλλά με καλύτερο design και ελαφρώς σουλουπωμένο αν και δε νομίζω.

alex-22-gk

+ ότι είπε και ο Χρήστος από πάνω

vasilis

Χρηστος μηπως εχεις να ανεβασεις μερικες φωτο για να δουμε και εμεις την ποιοτητα της καμερας ή ετσι το λες ?

thomas

Alex αν δε θες μπεζελ έχεις επιλογή το MI mix γιατί δηλαδή πρέπει να είναι όλα στο ίδιο σχέδιο δεν το καταλαβαίνω.

gt77

Αν η κάμερα είναι ικανοποιητική για τα λεφτά του θα το πάρω το plus

DimiT

thomas σωστός 1000%. Μετά γκρινιάζουν ότι όλα τα τηλέφωνα είναι ίδια. Αν δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο τηλέφωνο για οποιονδήποτε λόγο, πάρε κάποιο άλλο είτε της ίδιας είτε άλλης εταιρείας, που καλύπτει τις ανάγκες σου, επιλογές υπάρχουν πολλές. Νομίζω ότι κάποιοι σχολιάζουν για να σχολιάσουν και αυτό κάνει κακό στο σάιτ το ίδιο

alex-22-gk

Thomas δεν είπα να γίνει ίδιο αλλά και πάλι το συγκεκριμένο είναι πανάκριβο, εγώ είπα να κάνει μια πρόταση με βάση αυτό έστω στο μισό το μπέζελ, αλλά εντάξει γούστα είναι αυτά δεν είπα ότι δε θα πουλήσει μιας και έχει σούπερ τιμή σε σχέση με ανταγωνισμό.

τακησ

ενα huawei honor 8 ειναι .

Costas

Και τσάμπα να το δώσουν χωρίς θύρα ακουστικών έχει φάει άκυρο! Προσωπικά το θεωρώ κόκκινη γραμμή την θύρα ακουστικών για επιλογή κινητού. Και ας λένε μερικοί άσχετοι για Bluetooth και αηδίες, που κάθε 3 και λίγο θέλουν φόρτιση. ΜΑΚΡΙΆ!!

nikosar

Κάτι άσχετο … κάποτε γκρινιάζαμε για το ράδιο..τώρα για την θύρα ακουστικών , μπαταρία μη αποσπώμενη κλπ

GS

Xiaomi με απογοήτευσες. Ένω δείχνει ωραίο τηλέφωνο σε ωραίο design με δυνατά χαρακτηριστικά βλέπω σχεδίαση άλλα Honor 8 και χωρίς θύρα ακουστικών.Για μένα αυτά είναι foul. Τώρα για την κάμερα δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη θα είναι αλλά μάλλον θα είναι σε καλά επίπεδα.Αν υπήρχε η υποδοχή ακουστικών θα το τσίμπαγα.Τέλος πάντων πολύ όμορφο.

Υ.Γ Ακόμα δεν έχω δει κανένα κομπλεξικό σχόλιο του giannikli.Περίεργο.Ανησυχώ λιγάκι.Που είναι να βγάλει το κόμπλεξ του για τη Xiaomi?

GS

Επίσης ρε Xiaomi Full-HD και σε αυτό το τηλέφωνο.Οι μεγάλοι βγάζουν 2Κ οθόνες και συ μένεις σε Full-HD.Απλά γιατί?

Vasilist

Θα συμφωνήσω πως η ιστορία έχει δείξει πως η κάμερα των xiaomi είναι γενικά χάλια μέτρια σε όλα τα μοντέλα , για τα bezels και το ότι μοιάζει με honor 8 ακόμα και με την αφαίρεση ακουστικών….
Το ότι έχει 1080p δεν με ανησυχεί καθόλου ποτέ δεν πίστεψα ότι το QHD χρειάζεται αυτά τηλέφωνα με τόσο μικρή οθόνη και το βλέπω από το G5 μου, το ίδιο μου φαίνετε με οθόνες 1080p.
Άρα έχουμε έναν επεξεργαστή στα 370 δολάρια… Δεδομένου τα παραπάνω είναι πολλά μόνο για να λες ότι έχεις καλό SOC.

Vasilist

Α ξέχασα να πω πως θετικό είναι πως η xiaomi φέρνει από τα καλύτερα soc στην αγορά σε προσιτή τιμή στους χρήστες που είναι διαθέσιμοι να θυσιάσουν όλα τα παραπάνω.
Γιατί υπάρχουν και χρήστες που θέλουν μόνο ταχύτητα και δεν τους νοιάζει η κάμερα κτλ κτλ

Vai

https://www.youtube.com/watch?v=WxIkGPnNTjI&feature=youtu.be δειτε σε αυτο το βιντεο την καμερα του σε συγκριση με iphone 7 Plus και βγαλτε συμπερασματα. Το βιντεο εχει και αγγλικους υποτιτλους.
Επισης ενα συν ειναι οτι εφυγαν και τα εσωτερικα “μη φυσικα” απο οτι φαινεται bezels της οθονης.

VasiliS7edge

Αυτό το υβριδιο είναι κάτι μεταξύ iPhone και Sony XZ.

George

Η απουσία της θύρας των ακουστικών δεν μου αρέσει άσχετα με το θέμα σαν θέμα που αφορά το συγκεκριμένο τηλέφωνο.
Ένταξη έχουμε φθάσει αρκετά μπροστά στην ευκολία αλλά πλέον όταν η ευκολία σε εισαγωγικά σε στέλνει στίς μπριζες κάθε λίγο κ λιγάκι παύει να είναι ευκολία.ενα καλώδιο δε μας χάλασε κ πότε.

Γιάννος

@Vasilist

χάλια δεν είναι, είναι απλώς μέτρια σε σύγκριση με τα 700, 800 και 900 ευρώ που ζητούν οι υπόλοιποι, Samsung, Huawei, Apple, Sony, LG.
Αν την συγκρίνεις με τις κάμερες των mid-range συσκευών της Samsung και Sony είναι στα ίδια επίπεδα. Επίσης δεν είδα πουθενά να σχολιάζεις αρνητικά την μικρή μπαταρία για τα δεδομένα της οθόνης του S8. Θα τελειώνει σαν νεράκι, πράγμα όχι τόσο ευχάριστο. Η μπαταρία του νέου Xiaomi θα είναι σαφως καλύτερη, όπως παντα άλλωστε.

Γιάννος

@VasiliS7Edge

Ευτυχώς δεν έχουμε μυαλό υβριδικού ανθρώπου, να τρώμε κολλήματα αποκλειστικά με μια εταιρεια (βλέπε Samsung)

dark_master

ρε παιδιά τι λέτε? έχετε δει πολλά κινητά με 6GB ram και αυτή τη μπαταρία σε αυτη τη τιμή?
ακούω για ανάλυση οθόνης. Οκ και στο 1+3 ίδια είναι. δεν είδα παράπονα εκεί.
για το jack καλώς η κακώς το βγάλανε. σιγά σιγά θα το βγάλουν όλοι. όπως όλοι πάνε σε USB Type C. πόσοι χρησιμοποιούν αυτή τη θύρα για όταν φορτίζει? γιατί μόνο τότε δε μπορείς. να χρησιμοποιήσεις το φορτιστή.
οπότε μην υπερβάλλουμε.

Kos

Το ότι δεν έχει θύρα ακουστικών είναι ένα μείον αλλά σιγά σιγά να το συνηθίζουμε γιατί εκεί οδεύει η σχεδίαση των κινητών. Όσο για την κάμερα τα τεστ είναι αρκετά θετικά υπάρχει μεγάλη βελτίωση, και τα bezels θα μπορούσαν να είναι μικρότερα.Αλλα εκεί που τα σπάει είναι στο Antutu που πιάνει σκορ 184292 και μην ακούσω για περσινές ναυαρχίδες και s8 εδώ το έχω για τις ροζ μπομπονιέρες….. Οθόνες ήθελα να πω.

keysmith

@GS δεν έχει 2k ή 4k οθόνη γιατί απλά δεν χρειάζεται, γιατί απλά ΔΕΝ φαίνεται και κανένας δεν μπορεί δια γυμνού οφθαλμού να καταλάβει τι ανάλυση έχει ένα κινητό όταν αυτό ξεπερνάει τα 300dpi. Αρα γιατί να βάλει 2k; Για να δουλεύει ο επεξεργαστής άσκοπα (αφού δεν βλέπεις τα έξτρα πιξελ) το κινητό να ζωρίζεται (μέχρι και να lagάρει) και να τελειώνει η μπαταρία πιο γρήγορα;; Κανονικά και 720p (κοντά στα 300dpi) μια χαρά είναι για αυτή τη διάσταση και ακόμα πιο ξεκούραστο. Το 4κ ούτε σε τηλεοράσεις δεν έχει πολύ νόημα (πρέπει να είναι πολύ μεγάλη για να το βλέπεις από λογική απόσταση πχ πάνω από 1,5μ). Αν έχεις δει οθόνες 2κ και σου αρεσε περισσότερο από 1080 είναι για άλλους λόγους (ίσως κατασκευαστικά να είχε καλύτερο χρώμα ή αντίθεση) και όχι για τα εξτρα Pixel που είχε. Τώρα για VR και μεγεθυντικούς φακούς μπροστά εντάξει δεν αφορά (σχεδόν) κανέναν το θέμα ενώ η μπαταρία που θα ψόφαγε τους αφορά όλους. Αλλά είπαμε.. no phone jack. NO DEAL! Τιμορία τώρα (με μη αγορά) πριν ξεθαρέψουν και οι υπόλοιποι. Χάσαμε τις sd, χάσαμε το FM, χάσαμε τις αποσπώμενες μπαταρίες με χαζές δικαιολογίες και το ‘κατάπιαμε αμάσητο’. Στα ακουστικά πρέπει να… Συνέχεια »

Vasilist

@Γιάννος σωστά η μπαταρία όπως φαίνεται θα κρατάει περισσότερο από τα flagships εμένα το G5 με το ζόρι φτάνει 4 ώρες SOT και έχει 2800 μπαταρία.
Και ναι η κάμερα είναι μέτρια έγραψα χάλια στην αρχή γιατί το σύγκρινα με G5 και S7 αλλά σκέφτηκα σε σύνολο ότι είναι μέτρια και ξέχασα να σβήσω την λέξη χάλια.

vaggos

Και δε βαζω 40 ευρω ακομη να παρω το S7?

JohnWave

> Επεξεργαστική δύναμη : Super!
> Βezels : Στασιμότητα
> Μέγεθος οθόνης : Super!
> Aνάλυση οθόνης : Μια χαρά
> Τεχνολογία οθόνης : Κρίμα
> Κάμερα στα χαρτιά : Εξαιρετική
> Κάμερα στην πράξη : Άγνωστο
> Μπαταρία : Μια χαρά
> Θύρα ακουστικών : Κρίμα
> Τιμή : Καλή αλλά με αναγκαστικό extra κόστος αγοράς καλών ασύρματων ακουστικών.

Συμπέρασμα : Δυστυχώς το ότι δεν φορά oled οθόνη και το ότι δεν έχει θύρα ακουστικών προσωπικά με αποτρέπουν από το να το έχω υποψήφιο για αγορά. Ερωτηματικό και η κάμερα που όμως στα χαρτιά φαίνεται βελτιωμένη. Πάντως μπράβο στη Xiaomi για την εξαιρετική επεξεργαστική δύναμη που δίνει σε αυτή την τιμή, την καλή πιθανόν μπαταρία και το normal μέγεθος οθόνης.

ster

Εμενα με ενοχλει που ειναι μικρο σε οθονη και που εβγαλαν τη θυρα ακουστικων κατα τα αλλα ειναι μια πολυ δυνατη συσκευη με τον καλυτερο επεξεργαστη και την μεγιστη δυνατη ραμ. Η τιμη συντομα θα παει 300 οπότε ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.

οθονη 2κ 4κ ειναι αχρηστες σε 5 ιντσες οθονη δεν μπορει το ματι να διακρυνει διαφορες. Η φωτεινοτητα ειναι πολυ σημαντικη οταν εισαι εξω στον ηλιο.

Γιώργος Ζ.

Σίγουρα η οθόνη φτάνει μια χαρά που δεν είναι 2k. Όσο για τα ακουστικά είναι fail άσχετο που σαν σύνολο είναι όμορφο.. Σίγουρα πιστεύω από φθινόπωρο ίσως και προς Χριστούγεννα μεριά να δούμε και ένα Plus μοντέλο και γιατί όχι και ένα ακόμη xiaomi mi6s βελτιωμένο στα σημεία (βλέπε mi5s) και full μεταλλικό unibody!!!
ΥΓ. Μάλλον φίλε @GS ο gianiklis δουλεύει θα γράψει αργότερα για την τσαόμι δεν μπορεί δεν θα αντέξει κάτι θα του ξενίσει… Χαχα

Mανος

To οτι ειναι το μονο τηλεφωνο ναυαρχιδα που εχει ir blaster gia to 2017 δεν το ειπε κανεις που ειναι μεγαλο + για τα λεφτα του παταει κατω ολα τα samsung και το λεω εγω που ειχα παντα samsung

Λευτερης

Μαζι με την συσκευασια ερχεται και ανταπτορας usb-c type σε 3.5mm jack το οποιο απλα το εχεις παντα πανω στα ακουστικα σου. Για μενα το μεγαλυτερο μειον ειναι η μη δυνατοτητα επεκτασης μνημης. Γιατι μετα απο καιρο θα σου χρειαστει εκτος και αν παρεις την εκδοση με τα 128. Κατα τα αλλα φαινεται πολυ καλο και τα xiaomi ειναι αξιοπιστα

γιωργος

ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ με τα ολα της τιμη τελεια καμερα παρα πολυ καλη(δεν περνεις και ΝΙΚΟΝ αλλα την δουλεια της την κανει και με το παραπανω) ενα απο τα πιο γρηγορα δακτυλικα αποτιποματα και χρηστο στο πρωτο σχολιο εχεις πεσει φουλ εξω γτ μπορει να μν εχεις τζακ θυρα αλλα σου δινει ανταπτορα καμερα συγκρινεται με s7 kai 6s iphone τι αλλο θες? και αυτο που βγαζεται γνωμη απο καμερα και απο ελειψεις που σου δινει λυση η ιδια η συσκευασια τι να πω ντροπη σας (δεστε λιγο unboxcholicks και μετα πειτε μου για συσκευες απο κινα και συσκευες απο το αμερικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.