Smartphones

Xiaomi Mi 6: Ο CEO επιβεβαίωσε ανακοίνωση μέσα στον μήνα

Το Xiaomi Mi 6 είναι η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση που περιμένουμε από την εταιρεία πολύ σύντομα. Έχει εμφανιστεί σε αρκετές διαρροές με εικόνες και τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν γνωρίζαμε πότε ακριβώς θα γίνει επίσημο.

Τελικά ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, κατά την διάρκεια live stream που είχε με fans της Xiaomi, επιβεβαίωσε ότι το Xiaomi Mi 6 θα ανακοινωθεί μέσα στον μήνα που διανύουμε.

Ο ίδιος δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά οι μέχρι τώρα πληροφορίες έχουν κάνει λόγο για 11 ή 18 Απριλίου.

Από renders που έχουν διαρρεύσει, στο Xiaomi Mi 6 είναι πιθανό να δούμε διπλή κάμερα, ενώ και μια μεγαλύτερη έκδοση στις 5.7 ίντσες ονόματι Xiaomi Mi 6 Plus. Το μέγεθος της κανονικής έκδοσης αναμένεται στις 5.15 ίντσες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Απριλίου 2017 10:35

Σχόλια

  • Το νέο xiaomi mi6 θα είναι μία από τα ίδια.Μπόλικη ποσότητα με μέτρια ποιότητα αυτής.Οσα specs και να δώσουν δεν πρόκεται να φθάσει ποτέ την ποιότητα των κορυφαίων.Ό,τι αισθητήρα και αν δώσει στην κάμερα θα είναι στην καλύτερη συγκρίσιμη με ναυαρχίδες 2 χρόνων πίσω.Αν φθάσει το προπερσυνό πλέον s6 στο θέμα φωτογραφίας είναι ζήτημα και πολύ αμφιβάλω.Καλά για οθόνη δεν θα μιλήσω καν.Μια απλή fhd ips του κιλού και τίποτα παραπάνω.Έπιασα στα χέρια μου προχθές το redmi note 4 αγορασμένο από κωτσόβολο μέσω ενός συναδέλφου.Απορω΄γιατί κάποιος να το προτιμήσει έναντι κάποιου samsung της σειράς a?κάμερα της πλάκας,οθόνη μέτρια και κατασκευή που τρίζει.Γενικώς ό,τι πληρώνεις παίρνεις και αυτό δεν πρόκεται να αλλάξει όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν για το αντίθετο.Πρσοωπικά έριξα προπαραγγελία για το s8 plus και ξέρω από τώρα ότι θα έχω το καλύτερο.Τώρα για κάποιους που θα πάρουν το επερχόμενο σκουπίδι της τσαόμι και θα νομίζουν ότι είναι καλύτερο του s8 ας το ξανασκεφτούν.Κάμερα,οθόνη 10 βήματα μπροστα.Στο mi8-mi9 ίσως φτάσει τα φετινά s8.Γενικώς αν προτιμάτε κινέζικα πάρτε huawei και όχι τις κινεζιές της τσαόμι που στα πάντα αντιγράφουν τους κορυφαίους και πουλάνε μηδενική ποιότητα.

  • @gianniklis Δεν καταλαβαίνω που το πας. Το s8 έχει 800€ ενώ το Mi6 όταν βγει θα έχει 300€. 500€ φθηνότερα από το σ8. Και τι περνεις? Πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά για αυτήν την τιμη

  • Συγχαρητήρια. Άδειασέ μας την γωνία τώρα και σχολίασε σε άρθρα για το S8 που παρήγγειλες.

  • Πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο και πραγματικά δεν ξέρω αν διαβάσατε προσεχτικά τι λέει.Σε πολλά θα συμφωνήσω μιας και έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλές συσκευές της xiaomi θα πώ ότι είναι value for money αλλά κάνοντας παραχώρηση σε οθόνη και κάμερα.Όλα είναι θέμα χρημάτων παιδιά.Εγώ πχ δουλεύω ως μάγειρας και τον μήνα παίρνω δεν παίρνω ένα 600άρι.Δεν θα πάω να τα σκάσω στην samsung οπότε xiaomi που είναι φθηνά,λειτουργικά και για χαμηλά πορτοφόλια.Όποιος έχει τα λεφτά καλή ώρα το παιδί καλά κάνει και παίρνει τα καλύτερα.

  • Το κινητό το περιμένω πως και πως.. Ναι μεν ΘΑ ΕΧΕΙ υποδεέστερη κάμερα και οθόνη από το S8 (5.15, την οθόνη του Mi5/Mi5s θα έχει) αλλά για τα λεφτά του είναι λουκούμι.. Να μην αναφέρω για το MIUI που κάνει παπάδες..

  • Ανακρίβειες σε ένα άρθρο για την xiaomi από υποστηρικτές του τηλεκοντρόλ τώρα που το
    Samsung Galaxy S8+: θα στοιχίζει 1000 δολ.με 6GB RAM το λες και ευκαιρία .... Τώρα αν τρίζει το Redmi note 4 μπορείς να ρωτήσετε τον Κώστα που έκανε την δοκιμή.

  • Για τα λεφτά του πράγματι είναι καλό. Αρκεί να κάνεις συμβιβασμούς. Προσωπικά έχω άσχημη εμπειρία με το MIUI 8 stable global ROM του Mi5. Bugs στην κάμερα (υποτίθεται είναι ίδιος αισθητήρας με του Google Pixel αλλά ΟΚ καμία σχέση το τελικό αποτέλεσμα), πάρα πολύ επιθετική εξοικονόμιση μπαταρίας, σε επίπεδο να κόβει βασικά notification, σβήσιμο κωδικών εφαρμογών και cookies χωρίς λόγο και αιτία σε κάθε clean της συσκευής με το ενσωματωμένο app ακόμα και αν έχω ορίσει να μην τα πειράζει αυτά. Ναι, το miui σου επιτρέπει να πειράξεις τα πάντα και ενώ αρχικά με ενθουσίασε, αγανάκτησα τόσο πολύ που αποζητούσα την απλότητα του Oxygen OS του One Plus X. Σαν hardware και κατασκευή, είναι over the top για τα λεφτά που ζητάει αλλά το software μπάζει. Επιφυλάσομαι για τις developer ROM ή τις κινέζικες αλλά η Global έχει θέματα.

  • @baiosss
    Ο καθένας μπορεί να αγοράσει ότι συσκευή επιλέξει μερικοί αγοράζουμε ότι θέλουμε και όχι ότι μπορούμε προσωπικά μπορώ αν πάρω όποια συσκευή θέλω αλλά θεωρώ πολλά τα χρήματα που ζητάνε για τα τοπ μοντέλα οι εταιρείες τα οποία τα αντικαθιστούν με νέα. Νομίζω ότι η παρουσία των Κινέζων μόνο θετικά μπορούμε να την δούμε.

  • Η Xiaomi Θεωρειται πολυ καλη εταιρια για τα λεφτα που δινεις ειναι φοβερες συσκευες.Αλλα οποιος δωσει 800 ευρω για samsung επειδη αναφερθηκε αυτη η συσκευη πραγματικα δεν αξιζει πολλα λεφτα και σε 3 μηνες εχει χασει την αξια του.Για αυτο μονο Oneplus και ξερo ψωμι αξιοπιστια απιστευτα δυνατη συσκευη στην καλυτερη τιμη.Μιλωντας παντα σαν κατοχος στο παρελθον Xiaomi Μι5 Samsung galaxy s6 και Πλεον κατοχος OnePlus 3Τ.

  • Ειχα s7 edge μολις του εβαλα 28 γιγα εφαρμογες τα παιξε,κολαγε το σουταρα και πηρα mi 5 s plus 6-128 και δεν πιανετε πουθενα του εβαλα ολο το playstore για δοκιμη και δεν μασαει τιποτα αφηστε τα redminote μην τα σηγκρηνετε με s8 συγκρηνετε το mi note 2 το mi mix και τοτε τα λεμεεεε!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.