Business

Amazon Cash: Online αγορές χωρίς χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Μέχρι τώρα για να κάνεις κάποια αγορά στο Amazon, ο τρόπος ήταν να έχεις χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω της οποίας θα κάνεις την πληρωμή. Αυτό αλλάζει πλέον και η εταιρεία έφερε την υπηρεσία Amazon Cash για όσους δεν έχουν ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τραπεζικές κάρτες.

Με το Amazon Cash, οι χρήστες θα μπορούν στα συνεργαζόμενα καταστήματα να βάζουν χρήματα στο Amazon account τους και να τα χρησιμοποιήσουν για αγορές. Η εναλλακτική της πιστωτικής ή της χρεωστικής ήταν οι δωροκάρτες ή προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες

Με το Amazon Cash, οι χρήστες μπορούν να πάνε στην ειδική σελίδα, όπου θα πάρουν ένα barcode, το οποίο είναι προσβάσιμο από το website, το mobile app, Android home screen ή iOS Wallet. Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε κινητό, θα μπορούν να εκτυπώσουν το barcode και να πάνε στα συνεργαζόμενα καταστήματα να βάλουν χρήματα.

Τα καταστήματα στα οποία μπορείς να βάλεις χρήματα στον λογαριασμό σου είναι CVS Pharmacy, Speedway, Sheetz, Kum & Go, D&W Fresh Market, Family Fare Supermarkets, και VG’s Grocery (σύντομα έρχονται περισσότερα). Το ποσό είναι από 15-500 δολάρια για να τα χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις.

Προς το παρόν η υπηρεσία θα διατεθεί στις ΗΠΑ, δεν γνωρίζουμε ακόμη για τις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.