Xiaomi Mi 6: Τα χαρακτηριστικά των 3 εκδόσεων – Snapdragon 835 & Helio X30

H Xiaomi ετοιμάζει τον διάδοχο του πετυχημένου Xiaomi Mi 5 και οι πληροφορίες τη θέλουν να κυκλοφορεί τρεις εκδόσεις. Οι εκδόσεις αυτές θα έρθουν με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ονόματα και φυσικά διαφορετικές τιμές.

Πρώτο είναι το Xiaomi Mi 6 Youth, ως entry-level επιλογή. Φορά δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio X30, που θεωρείται μια εναλλακτική και οικονομική επιλογή έναντι του Snapdragon 835, και είναι κατασκευασμένος με τη διαδικασία των 10nm. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από PowerVR 7XT series γραφικά. Το Mi 6 Youth θα ενσωματώνει μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Ο Helio X30 δεν είναι Snapdragon 835, αλλά θα επιτρέψει στην Χiaomi να διαθέσει τη ναυαρχίδα σε όσο πιο οικονομική τιμή γίνεται. Η τιμή του στην Κίνα λέγεται ότι θα είναι στα 290 δολάρια.

Ακολουθεί το Xiaomi Mi6 Standard με Quad-HD OLED οθόνη, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 128GB. Στην πλάτη θα μπει διπλή κάμερα και η τιμή του αναμένεται στα 360 δολάρια.

Τέλος, το Xiaomi Mi 6 Premier αναμένεται με Dual Edge curved OLED οθόνη και κεραμική κατασκευή. Η μνήμη RAM ανεβαίνει στα 6GB και η χωρητικότητα 256GB. Η τιμή για την premium έκδοση θα είναι στα 434 δολάρια περίπου.

Η Xiaomi είναι πιθανό να ανακοινώσει το Xiaomi Mi 6 στην MWC 2017 τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, ούτε τα χαρακτηριστικά, ούτε η ανακοίνωση είναι επιβεβαιωμένα. Επομένως, κρατάμε αρκετές επιφυλάξεις για το τι ισχύει.

Xiaomi Mi 5

xiaomi mi 6 specs, Xiaomi Mi 6: Τα χαρακτηριστικά των 3 εκδόσεων – Snapdragon 835 & Helio X30

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Πρέπει επιτελους να καταλάβουμε ότι η ποσότητα και οι ξεροί αριθμοί δεν λένε τίποτα από μόνοι τους.Ό,τι αισθητήρα και να δώσει θα είναι μία από τα ίδια.Μέτρια στην καλύτερη.Ακόμη και oled να βάλει θα είναι από τις δεύτερες που δίνει η samsung(αν και θα την πάρουνε από κινεζό κατασκευαστή ίδιο με αυτόν που έδωσε την οθόνη στο redmi pro).Eν ολίγοις θα είναι μία από τα ίδια.Πολύ ποσότητα με μέτρια ποιότητα αυτής.Και όπως πάντα θα πάνε να μας το βγάλουνε καλύτερο του s8/g6/p10 μιας και θα έχει μικρότερη τιμή.Σκουπίδι από τα λίγα.

panossss

@gianniklis το λιγοτερο εισαι ασχετος για να μη πω κατι αλλο και μου κανουν ban…

ChristosT

Όλες οι συσκευές είμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Η τιμή είναι το πρόβλημα και οι κινέζοι γίνανε samsung και apple.
Κάποτε το 500ρικο ήταν ταβάνι τώρα είναι η ελάχιστη τιμή σιγά σιγά με τα 1200 να μοιάζουν premium…δεν πάμε καλά. Καθόλου καλά.
Και όλα αυτά για τεχνολογία που ξεθάβονται απο τα κιτάπια τους.
Απλά πληρώνουμε αέρα κοπανιστό.
Χάσαμε την μπάλα χαλαρά…και γι’αυτό ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ που μαλώνουμε μεταξύ μας για το ποιός αξίζει να του στάξουμε το χιλιάρικο σαν καλά προβατάκια.(μέσα και εγώ).

Sosimple

Τα ίδια γραφανε και για το xiomi mi note 2, σούπερ, κατω η σαμσουνγκ, ζητω οι κινεζοι κλπ.
Ανακοινωνανε και μια σχετικα καλη τιμη, μονο που δε σου λένε οτι ειναι τιμη κινας χωρις φορους κλπ. Κάθονται και το συγκρινανε με το s7edge στην 1η τιμη που ειχε οταν βγηκε 6 μηνες πριν, και οχι ποσο ειχε οταν και τα 2 βρισκονταν στην αγορα το ενα απέναντι απ το αλλο.
Παραπληροφορηση 100% δηλαδη, και κινεζομανια 200%.
Αποτέλεσμα : Στο skroutz σήμερα κανει 630ε οταν το s7 edge εχει 510.. Το ενα εχει την κορυφαία κάμερα που εχει μπει ποτε σε κινητο μεχρι σημερα, υποστήριξη, ονομα, ποιο ποιοτικη οθονη κλπ, και το αλλο μια καμερα κακη, ουτε καν μετρια δεν τη λες..
Για αυτο και δεν πουλάει τιποτα, ποιος τρελος θα προτιμησει το xiomi σε αυτη την τιμη.
Πανω κατω τα ιδια θα γινουν και εδω.. Τουλάχιστον η καμερα ειναι δεδομένο οτι θα ειναι αθλια.
Μακάρι να διεψευστω. Θα παω να το παρω και εγω, αλλά δεν το βλεπω..

panossss

@sosimple
τι συγκρινεις τωρα; οταν το κανει παραεισαγωγη ενα μαγαζι μονο στο skroutz ποσο θες να το πουλησει;
η xiaomi στην ευρωπη δεν εχει ακομα το δικτυο που εχουν samsung, lg κλπ…
και επισης την καλυτερη καμερα εχει το pixel one…ψαξτο λιγο…
τα κορυφαια xiaomi εχουν τον καλυτερο αισθητηρα (sony imx 398 Οπως και το pixel plus) απλα δεν εχουν ois και το σωστο software για να αποδωσει σωστα…
ψαξτε τα λιγο και μην λετε μεγαλα λογια…

Christosk

Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι τα fanboys παλι βλεπουν μια “κινεζικη” εταιρια να βγαζει κατι παρα πολυ καλο σε παρα πολυ καλη τιμή και ψαχνουν δικαιολογιες για να μην βγει η εταιρια τους “κακια”. Αφου ΔΕΝ σας αρεσει ΜΗΝ διαβαζετε το αρθρο και αφηστε το γι αυτους που τους ενδιαφερει. Δεν μιλαμε οτι οι πιο πολλοι δεν εχουν δουλεψει κινεζο, και οταν λεμε να δουλεψουν, οχι να το τρεξουν σε καποιο μαγαζι αλλα να το ζησουν, να τρεξουν bootloader και τα σχετικα.

Sosimple

@panoss συμφωνώ σε ολα οσα γραφεις ετσι ειναι ακριβώς. Η ουσια όμως ειναι οτι η πλειοψηφία δεν παιρνει απο κινα, αλλά απο σκρουτζομαγαζα. Και σε αυτη την περίπτωση ολα τα γιουπι που γράφονται πανε περίπατο γιατι οπως ειπα θες 630 σήμερα να το παρεις.
Κάτι ανάλογο αναμενεται και εδω. Ας φτιαξει η xiomi δίκτυο τυπου σαμσουνγκ, χουαγουει, και θα δούμε τι τιμές θα εχει και ποσα γιουπι θα ακούγονται.
Οποιος αγοράζει κατευθείαν απο κινα μπορεί να ισχύει το γιουπι, για τους υπόλοιπους, να γραφουμε και καμια αληθεια, δεν ισχύουν οι φθηνες τιμές.

panossss

@sosimple
600, 700+ κλπ δεν θα εδινα πλεον για κανενα κινητο ειτε λεγεται samsung, lg, apple ειτε xiaomi…
τα εχω αλλα τα θεωρω πεταμενα λεφτα ενω μπορω ανετα να κανω τη δουλεια μου στα 200-300 ευρω…
δεν ειναι οπως παλια χαοτικες οι διαφορες απο τα 300 στα 600 ευρω…στη ποιοτητα κινητου…
αυτοι που θελουν να δωσουν 600 ευρω σιγουρα δε θα παρουν xiaomi ακομη και καλυτερο να ειναι στα χαρτια και στην πραξη…
ειναι θεμα image (βλακωδως για μενα)…οπως συμβαινει και με τα αμαξια…(πχ bmw, mercedes…κλπ)
δεν ειμαι fanboy απλα διαπιστωνω οτι πλεον με λιγα χρηματα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου και αν δεν σου αρεσει τοσο πολυ το αλλαζεις ακομη και την επομενη χρονια…
πολυ λιγοι αλλαζουν συντομα ενα κινητο 600-700 ευρω…το οποιο την επομενη χρονια ηδη εχει μεινει πισω (τουλαχιστον σε specs)

Ιωάννης jb

Παιδιά ας είμαστε λίγο ψύχραιμοι… Δε μπορεί ο κινέζος να γίνει apple που έχει λογισμικό έτη φωτός μπροστά σε θέμα ταχύτητας κ άλλα πολλά… Δε μπορεί να γίνει sony που είναι έτη φωτός μπροστά σε design, καλαίσθητο ui, δυνατότητες, κάμερα, ήχο κ πάνω απ όλα εγγύηση σ βγαζει χαλαρα 3ετια απροβληματιστα!!! Μη τρελαθουμε δλδ!!!!! Ο κινέζος ανέβηκε λόγο τις ίδιας τεραστιας αγοράς!!!! Φέτος θα πουληθούν περισσότερα από 600 εκατομμύρια smartphones στην κινα… Τα 500 θα είναι κινέζικα κ τα υπολοιπα apple κ samsung.. Μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς ότι μιλάμε για τρομακτικά νούμερα!!!! Είναι ικανά να δώσουν σε τέτοιες εταιρίες τεράστια ώθηση!!!! Τώρα για το κινητάκι όσο καλό κ αν είναι εγώ δεν.. Χθες τα λέγαμε… Κάποιοι το πήραν (mi5) 2 κατοσταρικα λέει κ χαιρόταν… Δεν είναι έτσι όμως!! Μαζί όλα βγαίνουν σίγουρα 250 για να μη πω κ παραπάνω… Μη βάλω τώρα κ την πιθανότατα να έχει κανένα θεματακι, εκεί θα το πληρωσεις ακριβά!! Ε κάτσε κ το περσινό lumia είναι ευκαιρία αυτή τη στιγμή με 270 το έχεις στα χέρια σου… Συσκευή με αστο μη πω τώρα… Πριν ένα μήνα στα 250 ήταν το x style… Γιατί να πάω στο κινέζο δεν υπάρχει λόγος!! Μετά από ένα μήνα… Συνέχεια »

Andreas

με λιγα λογια…ξυπνηστε. Η Xiaomi Θελετε δεν θελετε ειναι δυναμη…Αντε γτ μας ζαλησατε.. με τα μηλα σας.κοροιδα. “” Mi5s Plus”

Lezantas

@Ιωαννης

Αναφερεις το λογισμικο της apple ως ανωτερο, για δες βιντεο του everythingapplepro που περιγραφει google vs apple κινητα, και αναφερει δυνατοτητες των λογισμικων στις διαφορες εκδοσεις
Ενα ακομα αξιολογο βιντεο ειναι του androidauthority, με θεμα το optimization του android

Λες για τις καμερες τις sony οτι ειναι καλες, αμα το ψαξεις λιγο ομως θα δεις οτι βγαζουν χειροτερες φωτο απο τους ανταγωνιστες και ας εχουν καλυτερους αισθητηρες. Λογικα φταιει το λογισμικο, αλλα δεν ξερω σιγουρα.
Ανεφερες επιση για την αξιοπιστια τους.. μαζι με τα sony των φιλων μου, απο τα 6 κανενα δεν ηταν για πολλα πολλα μετα το πρωτο χρονο. Δεν ηταν ναυαρχιδες βεβαια, αλλα αμα πρεπει να σκαμε 500 γιουρια για να κρατησουμε κινητο πανω απο χρονο.. κλαφτα

Τα κινεζικα ειναι μια χαρα και τα προτεινω σε γνωστους και φιλους, εγω προσωπικα δεν τα προτιμαω λογο οτι δεν εχουν αντιπροσωπεια στην ελλαδα και δεν μ αρεσει το λογισμικο τους. ρε κινεζακια αμα ηθελα ios θα αγοραζα apple, παρτε βγαλτε κανα stock android να τη βρουμε, ή τουλαχιστο αφηστε με να το ξεκλειδωσω χωρις να μου καταργησετε την εγγυηση

Σοφια

επειδή μιλάτε πολύ για samsung θα σας πω ότι πήρα το s5 το πλήρωσα 400 και ήταν χαλασμένο . Παρασκευή το αγόρασα και Σάββατο το επέστρεψα όχι μόνο δεν μου το άλλαξε το μαγαζί και η samsung αλλα η εν λόγω εταιρεία μου απάντησε ότι δεν το αλλάζουμε αλλά μόνο το φτιάχνουμε .Άλλαξαν μπαταρία και πλακέτα αλλά σαν κινητό ακόμα δεν λειτουργεί αυτή είναι η ωραία σας εταιρεία .Samsung ποτέ ξανά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.