Xiaomi Mi 6X/A2: Διαρροή δείχνει διπλή κάμερα και μεταλλική κατασκευή

Xiaomi Mi 6X/A2 κάμερα, Xiaomi Mi 6X/A2: Διαρροή δείχνει διπλή κάμερα και μεταλλική κατασκευή

Εικόνα που λέγεται ότι δείχνει το πίσω πάνελ του Xiaomi Mi 6X (Xiaomi Mi A2) διέρρευσε στο Weibo. Στη φωτογραφία το πίσω πάνελ διακρίνεται να είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ενώ υπάρχει εγκοπή για διπλή κάμερα.

Η εικόνα στο Weibo φαίνεται ότι είναι screenshot από βίντεο που πιθανότατα κατέγραψε κάποιος από την αλυσίδα προμήθειάς ή από τη γραμμή παραγωγής.

Στην φωτογραφία, το άτομο κρατά ένα πάνελ φτιαγμένο πιθανότατα από αλουμίνιο, μπροστά από πλήθος ίδιων πάνελ. Ο τρόπος κατασκευής του panel παραπέμπει σε unibody κι απ’ότι φαίνεται η μπαταρία δεν θα είναι αποσπώμενη.

Βάσει των μέχρι τώρα φημών, η συσκευή (που πιθανότατα σε εμάς θα λανσαριστεί Xiaomi Mi A2) αναμένεται με το SoC Surge S2, το οποίο ανήκει στην ίδια τη Xiaomi, θα συνοδεύεται από 4GB RAM κι ο αποθηκευτικός του χώρος θα είναι 64GB.

Η οθόνη του αναμένεται στις 5,7 ίντσες, ανάλυσης FHD+ και αναλογίας 18:9 (2:1). Η συσκευή πιθανότατα θα τρέχει Android 8.0 Oreo.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Ας ελπίσουμε να μην μας απογοητεύσει, όπως το mi 5c

Θοδωρής

Δεν νομίζω ότι απογοήτευσε το Mi 5c. Ήταν το πρώτο βήμα τις εταιρίας στους επεξεργαστές και κάποιες ατέλειες ήταν δεδομένο ότι θα υπάρχουν.

KostasB

Μου αρέσει που ακόμα κάνουμε λόγο για αποσπώμενη μπαταρία.. πάει να πει πως δεν εγκαταλείψαμε ακόμα τις ελπίδες μας γι’ αυτό το πράγμα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.