Xiaomi Mi 7: Με οθόνη 6″ OLED από τη Samsung και τιμή 408 δολάρια;

Xiaomi Mi 7 specs, Xiaomi Mi 7: Με οθόνη 6″ OLED από τη Samsung και τιμή 408 δολάρια;

Οι περισσότερες ανακοινώσεις για το 2017 έχουν γίνει και τα βλέμματα στρέφονται στις ναυαρχίδες του 2018. Μια από αυτές θα είναι το Xiaomi Mi 7, για το οποίο έχουν ξεκινήσει ήδη οι φήμες και μας έρχονται αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Το Xiaomi Mi 7 λέγεται ότι θα έρθει με οθόνη 6.01 ιντσών OLED, την οποία η εταιρεία θα προμηθεύεται από τη Samsung, 18:9 aspect ratio, επεξεργαστή Snapdragon 845 και μνήμη RAM 6GB.

Κατασκευαστές όπως Apple, Samsung, OnePlus, Vivo έχουν ενσωματώσει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, αλλά η Xiaomi θεωρεί πως δεν είναι ακόμη τελειοποιημένη, κι έτσι δεν θα την βάλει στο Xiaomi Mi 7

Στην πλάτη φημολογείται ότι θα έχει διπλή κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7 και θα υποστηρίζει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Άρα, για την κατασκευή του λογικά θα δούμε έναν συνδυασμό γυαλιού και μετάλλου.

Τέλος, για την τιμή του, αυτή ακούγεται γύρω στα 408 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Καλα μου ακούγονται ολα αυτα αλλα το θέμα ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ – δεν ειναι δυνατόν ένα κινητό των ~70€ να έχει πιο καλή ποιότητα ηχογράφησης από ότι ενα Xiaomi των ~200€

Σταύρος Χρι

@KnightRider Αναφέρεστε στην ηχογράφηση στο βίντεο ;

giorgosgek

τι λετε ρε παιδια

KostasB

“Στην πλάτη φημολογείται ότι θα έχει διπλή κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7 και θα υποστηρίζει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Άρα, για την κατασκευή του λογικά θα δούμε έναν συνδυασμό γυαλιού και μετάλλου.”
Από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;

Ας ελπίσουμε εάν η Samsung κρατήσει πάλι τα αρχικά κομμάτια SD845 για την πάρτη της να είναι για σύντομο χρονικό διάστημα και να δούμε και άλλες συσκευές νωρίτερα με αυτόν τον επεξεργαστή και όχι όπως φέτος τέτοια ρεζιλίκια. Τι φοβάται πια μην χάσει τους πελάτες της; Αν είναι σωστή απέναντί τους δεν θα τους χάσει. Το θέμα είναι να υπάρχει και ανταγωνισμός. Και οι υπόλοιπες εταιρείες ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Κωστας

Το θεμα ειναι οτι η Samsung εχει γινει πλεον αδικαιολογητα ακριβή! Ακολουθεί την πολιτική της Apple και συντομα θα το χάσει το παιχνίδι!

Κορυφαίες συσκευές βγαίνουν πλεον απο ολες τις εταιρείες με πολυ ανταγωνιστικες τιμές και χαρακτηριστικά παραπλησια των “επωνυμων” ναυαρχιδων!

Ο ανταγωνισμός λειτουργεί παντα υπέρ του καταναλωτή 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.