Το Realme GT 5G παρουσιάζεται επίσημα με Snapdragon 888
Πέμπτη, 04/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Realme GT εκτός από ένα 5G smartphone, είναι μία ναυαρχίδα εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 888.
Σάββατο, 27/01/2018 · Λαΐδα Λιμνιάτη
Δεν θα παρουσιάσει τελικά το Xiaomi Mi 7 η κινέζικη εταιρεία στο MWC 2018, σύμφωνα με δημοσίευμα του Android Headlines.
Όλοι το είχαν σχεδόν σίγουρο ότι η Xiaomi στο φετινό MWC 2018 θα επεδείκνυε τη ναυαρχίδα της το Xiaomi Mi 7, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Android Headlines, το οποίο επικαλείται αξιωματούχο της εταιρείας, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.
Για την ακρίβεια, ο αξιωματούχος τον οποίο επικαλείται το δημοσίευμα, ανέφερε ότι η εταιρεία δεν σχεδιάζει να κάνει κάποια σπουδαία ανακοίνωση στο MWC 2018, οπότε το Xiaomi Mi 7 αποκλείεται καθώς κι άλλες ναυαρχίδες όπως το Xiaomi Mi Max 3.
Αν κάτι τέτοιο όντως ισχύσει, η Xiaomi θα προστεθεί στην ίδια λίστα με τις HTC και LG, οι οποίες λέγεται ότι δεν θα επιδείξουν τα HTC U12 και LG G7 στη Βαρκελώνη. Έτσι, πιθανότατα θα δούμε τις παραπάνω συσκευές σε ξεχωριστές εκδηλώσεις τον Μάρτιο ή Απρίλιο.
Φαίνεται ότι οι εταιρείες προσπαθούν να αποφύγουν να επισκιαστούν από τη Samsung, η οποία θα επιδείξει τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus στις 25 Φεβρουαρίου. Από την άλλη, η Sony επίσης έχει παρουσίαση την ίδια μέρα, ενώ και η Nokia έχει σηκώσει τον πήχη λέγοντας ότι θα επιδείξει κάτι απίθανο στο MWC 2018.
Απομένει να δούμε τι θα επιδείξει η Xiaomi με την επιστροφή της στο MWC.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Realme GT εκτός από ένα 5G smartphone, είναι μία ναυαρχίδα εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 888.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
H realme βραβεύτηκε από τον κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για το μοντέλο της, realme 7 Pro.
Τετάρτη, 03/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Το iPhone 13 θα έρθει με μια επιλογή αποθήκευσης 1TB, χώρος διπλάσιος από την τρέχουσα μέγιστη χωρητικότητα του iPhone 12 Pro, το οποίο διατίθεται σε χωρητικότητα 128 GB, 256 GB και 512 GB.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Oppo Find X3, η 5G ναυαρχίδα της εταιρείας, θα παρουσιαστεί στις 11 Μαρτίου, αλλά μαθαίνουμε από τώρα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Αυτό που το άρθρο τελειώνει με το απίθανο της Nokia με έκανε να πιστεύω πως αυτή η έκθεση θα είναι για γέλια. Nokia το 0, η σονυ που κοροϊδεύει και το σ8 2018
Λογικο ! Αν λαβεις υποψη την πτωτικη ταση της εταιριας τον τελευταιο καιρο. Κριμα και φανηκε καποια στιγμη να το προσπαθει. Τουλαχιστον ενα δυο μοντελα ηταν πολυ καλα
Καμια απώλεια. 100 τηλεφωνα με android κάθε χρονο βγαίνουν εξαλλου. Ούτε γάτα ουτε ζημιά
@Λαζος Κυριακος Ιωακερης ???? 🙄