Το Xiaomi Mi 7 θα έρθει με ασύρματη φόρτιση

Xiaomi Mi 7 ασύρματη φόρτιση, Το Xiaomi Mi 7 θα έρθει με ασύρματη φόρτιση

Με ασύρματη φόρτιση θα έρχεται το Xiaomi Mi 7, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία στο επίσημο κανάλι της στο WeChat.

Η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα χρησιμοποιήσει τεχνολογία της Integrated Device Technology για την ασύρματη φόρτιση.

Παρόλο που η Xiaomi δεν ανέφερε ποιο μοντέλο ασύρματου φορτιστή θα χρησιμοποιήσει, βάσει των μοντέλων της IDC, το Xiaomi Mi 7 θα είναι συμβατό με το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi.

Στα υπόλοιπα, το Xiaomi Mi 7 αναμένεται με Qualcomm Snapdragon 845, RAM στα 6GB και οθόνη 6 ιντσών. Στην πλάτη του θα βρίσκεται διπλή κάμερα με αισθητήρες 16 MP. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος αναμένεται στην πλάτη. Επίσης, ακούγεται ότι η εταιρεία θέλει να ενσωματώσει και αναγνώριση προσώπου με 3D mapping. To Xiaomi Mi 7 αναμένεται με μπαταρία χωρητικότητας 3.350mAh. Η τιμή του λέγεται ότι θα είναι περίπου 400 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kos

Πολυ θετικό θα είναι, αν είναι αλήθεια το ότι θα έχει δακτυλικό αποτύπωμα μαζί με αναγνώριση προσώπου. Όσο περισσότερες επιλογές έχει ο χρήστης τόσο καλύτερα. Πράγμα που δεν το κάνουν πάντα και όχι όλοι.

johny

Η σαομι πάντα κοιτάει τι ενδιαφέρει το κοινό της και το κάνει πραγματικότητα.εγω έχω το redmi not4x 64 με 4ρομ (snapdragon) και ούτε καν ζεσταίνεται σε πολύ βαριά χρήση.μπαταρια 4100 και σου βγάζει άνετα ολόκληρη την ημέρα και περισσότερο.η κάμερα δεν είναι κάτι καλό αλλά είναι γρήγορο με miui9 και αναβάθμιση σε android nougat.α και χωρίς λαγκ.αν κάποιος θέλει να το επιλέξει το προτείνω με κλειστά ματια.ομως μην κάνετε την χαζομάρα και πάρετε το 10ποιρηνο της μιντιατεκ γιατί υπερζεσταινεται και δεν έχει και καλή διαχείριση της μπαταρίας.προσφατα έμαθα ότι θα πάρει και το ορεο αφού πήρε και το nougat.οσο για το mi 7 όπως και το mi mix 3 θα είναι τουμπαναρες και σε σωστή τιμή με βάση όλων των ναυαρχιδων εκεί έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.