Xiaomi Mi 9: Πόσο καλή είναι η τριπλή κάμερα 48 MP; Κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα

Xiaomi Mi 9 48 Megapixel, Xiaomi Mi 9: Πόσο καλή είναι η τριπλή κάμερα 48 MP; Κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα

Εχθές έγινε γνωστή η ημερομηνία που η Xiaomi θα ανακοινώσει τα πάντα σχετικά με το Xiaomi Mi 9 και όλο το ίντερνετ δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με το επερχόμενο flagship της εταιρείας.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν χθες, γνωρίζουμε ήδη ότι το κινητό θα έχει τρεις πίσω κάμερες. Σήμερα ο συνιδρυτής και διευθυντής του Κινέζικου τμήματος της Xiaomi, Chuan Wang, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo μερικά δείγματα φωτογραφιών από την τριπλή κάμερα του Xiaomi Mi 9.

Xiaomi Mi 9 48 Megapixel, Xiaomi Mi 9: Πόσο καλή είναι η τριπλή κάμερα 48 MP; Κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα

Αρχικά, κοινοποίησε μια φωτογραφία με λουλούδια υπό χαμηλό φωτισμό και ύστερα δύο ακόμη φωτογραφίες, μια με αξιολάτρευτα σκυλιά και μια με ένα καβούρι. Οι δύο τελευταίες έχουν watermark κάτω αριστερά, το οποίο αποκαλύπτει ότι η κύρια κάμερα του Xiaomi Mi 9 θα είναι 48 MP όπως είχε διαρρεύσει.

Και οι τρεις φωτογραφίες έχουν εκπληκτικές λεπτομέρειες. Κάθε πέταλο των λουλουδιών έχει διαφορετικό φωτισμό και η κάμερα κατάφερε να τα αιχμαλωτίσει ένα προς ένα. Δυστυχώς τα metadata χάθηκαν αφότου η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Weibo, οπότε δεν ξέρουμε λεπτομέρειες όπως το ISO και το εστιακό μήκος.

Xiaomi Mi 9 48 Megapixel, Xiaomi Mi 9: Πόσο καλή είναι η τριπλή κάμερα 48 MP; Κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα

Η φωτογραφία των λαμπραντόρ έχει επίσης αρκετές λεπτομέρειες. Κάθε τρίχα των σκυλιών ξεχωρίζει και μπορούμε να δούμε διαφορές στις μύτες τους. Ακόμη, βλέπουμε μέχρι και την αντανάκλαση του Wang στα μάτια των σκυλιών. Φυσικά αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σε εξωτερικό χώρο, με καλό καιρό και φωτισμό οπότε προφανώς η ποιότητα της θα ήταν καλή.

Xiaomi Mi 9 48 Megapixel, Xiaomi Mi 9: Πόσο καλή είναι η τριπλή κάμερα 48 MP; Κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα

Η τρίτη φωτογραφία τραβήχτηκε μέσα σε ενυδρείο, και πέρα από το γεγονός ότι ο χώρος έγκλησης του καβουριού είναι πολύ μικρός, η φωτογραφία είναι εκπληκτική, αφού η κάμερα κατάφερε να καταγράψει αρκετές λεπτομέρειες.

Αν παρατηρήσουμε τις μπουρμπουλήθρες στην πάνω αριστερή πλευρά θα δούμε μερικά στοιβαγμένα pixel που σημαίνει ότι η κάμερα έλαβε περισσότερες πληροφορίες σε μια λήψη, οπότε αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε με Night Mode.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Αν το δώσει σε καλή τιμή και έχει και χαμηλό sar θα ειναι μια πολύ καλή επιλογή!!!

dimitriscrete

Δεν υπάρχει πρόβλημα και σταματήστε όλοι με το παραμύθι με τις συσκευές με τον κακό το SAR. Σε περίπτωση που θέλετε δείτε το τελευταίο βίντεο στο youtube του Άγγελου Κυρίτση απο το pc steps με τίτλο Ακτινοβολία Κινητών: Γιατί Η Αγορά Κινητού με τον Δείκτη SAR είναι ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!

Έτσι για να κατανοήσουμε όλοι τι διαβάζουμε και τί πιστεύουμε κάθε μέρα στο ίντερνετ.

ΚώσταςD.

@dimitriscrete ο άνθρωπος με τα πολλά πτυχία… Άσε μας φίλος…. Προσωπικά είχα στο στρατό ένα νοκια με σαρ στο 1.36 και μου έψηνε στο 5λεπτο το αυτί και με κινητά κάτω από σαρ 0.5 μιλάω και με τις ώρες… Οι ηλίθιοι δείτε τον όσο θέλετε…. 😂😂😂😂😂😂😂

Νίκος

Μάλλον σου έψησε και τον εγκέφαλο μαζί με το αυτι😂🤣😂🤣😂

giannis

Δεν διαφωνώ ότι είναι σημαντικό το SAR αλλά ασχέτως αυτού να κάνω και γω το σχόλιο μου.
Περιμένω να δώ βίντεο:” γιατί το pcsteps είναι για ηλίθιους”. Δυστυχώς κρίμα πως κατάντησε αυτή η σελίδα.

ΚώσταςD.

@giannis δεν είναι άσχημη ιδέα… Με γνώσεις βικιπαίδειας και φρικιπαιδειας και με ένα “πτυχίο” λυκείου άνετα σπας πλάκα…. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.