Xiaomi Mi 9 SE: Τελικά θα κυκλοφορήσει 19 Μαρτίου γιατί δεν είχαν αρκετό απόθεμα

Xiaomi Mi 9 SE, Xiaomi Mi 9 SE: Τελικά θα κυκλοφορήσει 19 Μαρτίου γιατί δεν είχαν αρκετό απόθεμα

Xiaomi Mi 9 SE, Xiaomi Mi 9 SE: Τελικά θα κυκλοφορήσει 19 Μαρτίου γιατί δεν είχαν αρκετό απόθεμα

Το Xiaomi Mi 9 SE θα ήταν διαθέσιμο για αγορά την Πέμπτη 14 Μαρτίου. Ωστόσο, σύμφωνα με την εταιρεία η πώληση του πήρε αναβολή λόγω ανεπαρκούς αποθέματος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, ανακοίνωσε χθες ότι το Xiaomi Mi 9 SE θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 19 Μαρτίου. Το smartphone θα κυκλοφορήσει στην αγορά μαζί με το Xiaomi Mi 9, το οποίο έχει ήδη ένα μικρό αριθμό συσκευών προς πώληση. Όσον αφορά το Xiaomi Mi 9 Transparent Edition, δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει κι αν θα βγει σε όλες τις αγορές ταυτόχρονα.

Xiaomi Mi 9 SE, Xiaomi Mi 9 SE: Τελικά θα κυκλοφορήσει 19 Μαρτίου γιατί δεν είχαν αρκετό απόθεμα

Ο Lei Jun, αστειευόμενος είπε ότι θα πάει να βοηθήσει στη γραμμή παραγωγής αν δεν καταφέρουν να εκπληρώσουν τον στόχο του 1 εκατομμυρίου συσκευών της σειράς Xiaomi Mi 9 μέσα στον πρώτο μήνα.

Το Xiaomi Mi 9 SE είναι το φθηνότερο από τα τρία τηλέφωνα της σειράς Mi 9, και το λιγότερο ισχυρό. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι αρκετά αξιόλογα. Πρώτα από όλα, είναι το πρώτο smartphone που τροφοδοτείται από τον Snapdragon 712, ο οποίος είναι ο ισχυρότερος mid-range επεξεργαστής αυτή τη στιγμή.

Xiaomi Mi 9 SE, Xiaomi Mi 9 SE: Τελικά θα κυκλοφορήσει 19 Μαρτίου γιατί δεν είχαν αρκετό απόθεμα

Επιπλέον, το Xiaomi Mi 9 SE έχει AMOLED οθόνη, όπως το Mi 9, αλλά είναι 5,97 ιντσών. Είναι καλυμμένο με Gorilla Glass 5 και έχει dot drop notch. Στο εσωτερικό του θα βρούμε 6GB RAM με 64GB ή 128GB μη επεκτεινόμενο χώρο αποθήκευσης.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν τρεις κάμερες – ένας κύριος αισθητήρας 48MP, ένας αισθητήρας ultra-wide 13MP και ένας τηλεφακός 8MP. H selfie κάμερα είναι 20MP, διαθέτει in-display fingerprint scanner, μπαταρία στα 3070mAh και τρέχει Android 9 Pie. Η έκδοση των 64GB θα κοστίζει 260€ και η έκδοση των 128GB, 300€.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

Global edition άκουσα δε θα έχει αυτό καθώς προορίζεται για ασιατικές αγορές. Το ίδιο λένε και τα specs (gsmarena κτλ) που βρίσκω μέχρι τώρα.

Με άλλα λόγια αν είναι έτσι τα πράγματα ξεχάστε b20 στο 4g που ουσιαστικά είναι από μόνο του deal breaker για τους περισσότερους. Ενα άλλο “φάουλ” είναι η έλλειψη 3.5mm θύρας ακουστικών. κρίμα γιατί είναι σχετικά μαζεμένο σαν κινητό και δεν έμειναν πολλά τέτοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.