Xiaomi Mi 9S 5G: Εμφανίστηκε στην TENAA με τον Snapragon 855+

Xiaomi Mi 9S 5G, Xiaomi Mi 9S 5G: Εμφανίστηκε στην TENAA με τον Snapragon 855+

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την 5G έκδοση του Mi 9. Στην Κίνα η συσκευή θα ονομάζεται Xiaomi Mi 9S 5G και περιμένουμε ότι θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τη βασική έκδοση, αλλά θα ενσωματώνει 5G modem.

Στην ΤΕΝΑΑ εμφανίστηκε καταχώρηση του Xiaomi Mi 9S 5G με κωδικό μοντέλου M1908F1XE. Η συσκευή θα έχει 6,39 ίντσες AMOLED οθόνη και σύμφωνα με αναφορές η ανάλυση της θα είναι FHD+ και όχι 2K.

Η μεγαλύτερη διαφορά του 5G smartphone με τη LTE έκδοση θα είναι ο επεξεργαστής, ο οποίος θα είναι ο Snapdragon 855+ χρονισμένος στα 2,96GHz. Στην TENAA υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις με 6/8/12GB μνήμη RAM και 128/256/512GB αποθηκευτικό χώρο.

Οι κάμερες δεν φαίνεται ότι αλλάζουν. Η καταχώρηση αναφέρει 48MP κύρια, χωρίς ωστόσο να αναγράφει τις άλλες δύο κάμερες του module. Η selfie παραμένει η ίδια στα 20MP. Επίσης, η συσκευή θα έχει 2x οπτικό zoom, όπως και το LTE μοντέλο.

Το smartphone θα τρέχει Android 9 Pie, θα έχει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και 4.000mAh μπαταρία με υποστήριξη 45W ταχυφόρτισης, σύμφωνα με αναφορές.

Τέλος, η καταχώρηση αναφέρει ότι το Xiaomi Mi 9S 5G έχει πάχος 8,95 χιλιοστά, ζυγίζει 196 γραμμάρια και θα κυκλοφορήσει σε οκτώ χρώματα, Μαύρο, Κόκκινο, Μπλε, Ροζ, Άσπρο, Πράσινο, Μοβ και Γκρι. Η ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς και οι αγορές διάθεσης παραμένουν άγνωστα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baioss

Μετά κάποιοι λένε για την OnePlus, ότι ξενερώνουν επειδή βγάζει κάθε έξι μήνες νέα συσκευή. Εδώ η Xiaomi βγάζει κάθε έξι μήνες 5 διαφορετικές παραλλαγές της ίδιας συσκευής (τυχαία νούμερα) και δεν παραπονιέται κάνεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.