Xiaomi Mi 9T Pro: Έρχεται Ευρώπη στις 20 Αυγούστου, Ελλάδα το Σεπτέμβριο

Mi 9T Pro Ελλάδα τιμή, Xiaomi Mi 9T Pro: Έρχεται Ευρώπη στις 20 Αυγούστου, Ελλάδα το Σεπτέμβριο

Το Xiaomi Mi 9T Pro, που είναι ίδιο με το Redmi K20 Pro το οποίο πρώτοι φέραμε στην Ελλάδα για να το παρουσιάσουμε στο Techblog. Ναι, εκείνο το full screen κινητό με την πανέμορφη οθόνη AMOLED και την pop-up selfie camera που ανάβουν κόκκινα τα ledάκια της όταν ξεπροβάλει αυτό λοιπόν έρχεται επίσημα στην ευρωπαϊκή αγορά στις 20 Αυγούστου όπως ανακοίνωσε σήμερα η κατασκευάστρια εταιρεία Xiaomi.

Ελλάδα δεν θα αργήσει πολύ η άφιξή του Xiaomi Mi 9T Pro, οι πληροφορίες μας λένε ότι θα πρέπει να το περιμένουμε τον Σεπτέμβριο. Θα είναι στα μέσα του μήνα, θα είναι προς το τέλος… αυτό δεν το γνωρίζουμε από σήμερα. Πάντως αναμένεται και Ελλάδα, σε τι τιμή; ούτε αυτό έχει γίνει ακόμα γνωστό. Ευχόμαστε, σε ανταγωνιστή τιμή.

Μέχρι τότε θυμηθείτε το hands-on video με το πολύ ενδιαφέρον Xiaomi Mi 9T Pro (Redmi K20 Pro), αλλά και το unboxing του.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Πρέπει να φέρει και το απλό μοντέλο ή info Quest

DimitrisD

Κώστα καλησπέρα, αν το φέρει κάποιος απο Ολλανδία θα έχει κάποιο θέμα στη λειτουργία; επίσης έχει πάρει κανείς τηλέφωνο από αγορά Benelux να μας πει αν έρχεται με bloatware;

DimitrisD

6/64 στα 429 απο Belsimpel. Λίγο τσιμπημένο σε σχέση με Κίνα αλλά και πάλι Value King.

DimitrisD

Υπάρχει και μικρή έκδοση στο pro και με βάση το androidauthority το “καπέλο” για να πας στην έκδοση 128 θα είναι 50 ευρώ.

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ,ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ XIAOMI REDMI K20 PRO ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ GLOBAL VERSION ΕΧΕΙ ΤΗΝ BAND 20 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ?!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.