Xiaomi Mi A1 Special Edition: Επίσημα και σε κόκκινο χρώμα

Xiaomi Mi A1 Special Edition red, Xiaomi Mi A1 Special Edition: Επίσημα και σε κόκκινο χρώμα

Όσον αφορά στα smartphones φέτος, έχουμε πει πολλές φορές “red is the new black”, καθώς πολλοί κατασκευαστές λανσάρουν κόκκινες εκδόσεις. Μετά τις Sony, Samsung, OnePlus έρχεται και η Xiaomi με το κόκκινο Xiaomi Mi A1 Special Edition.

Το Xiaomi Mi A1 Special Edition κυκλοφόρησε ήδη στην Ινδονησία με τιμή στα 215 δολάρια περίπου και εκτός από το κόκκινο χρώμα, δεν αλλάζει τίποτε άλλο.

Το Xiaomi Mi A1 είναι το πρώτο της εταιρείας με stock Android (κυκλοφορεί και Ελλάδα), διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 625, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB. Ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών Full HD LCD. Στην πλάτη είναι τοποθετημένη η διπλή κάμερα, 12 Megapixel με dual-tone LED flash. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι επίσης στην πλάτη, η μπαταρία του είναι 3080mAh και φορτίζει μέσω USB-C.

Αρχικά, το Xiaomi Mi A1 ανακοινώθηκε σε Black, Gold και Pink. Η τιμή του είναι στα INR14,999 στην Ινδία, που σημαίνει λίγο πιο κάτω από 200 ευρώ.

Δείτε επίσης: Xiaomi Mi A1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Xiaomi Mi A1 Special Edition red, Xiaomi Mi A1 Special Edition: Επίσημα και σε κόκκινο χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgosgek

Αμα ειχε λιγο καλυτερη καμερα , για video ειδικα και βραδυ , θα ηταν τοπ για την τιμη. Τωρα το παιρνεις μονο για bokeh και android one

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.