Xiaomi Mi A1: Android One smartphone με σούπερ επιδόσεις σε τιμή έκπληξη

Android One Xiaomi Mi A1 TomTop, Xiaomi Mi A1: Android One smartphone με σούπερ επιδόσεις σε τιμή έκπληξη

Το Xiaomi Mi A1 αποτελεί μία οικονομική πρόταση από την Xiaomi, η οποία όμως συνδυάζει ταυτόχρονα και ισχυρές επιδόσεις. Αυτό το επιτυγχάνει καθώς διαθέτει την stock έκδοση του Android, το Android One.

Ξεκινώντας από τις προδιαγραφές, το Xiaomi Mi A1 διαθέτει IPS οθόνη 5.5 ιντσών, με ανάλυση 1920 x 1080 pixels, 2.5D κυρτό γυαλί και προστασία Gorilla Glass.
Οι επιδόσεις του ενισχύονται από τον οχταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 625 στα 2GHz. Η μνήμη RAM του έρχεται στα 4GB και ο αποθηκευτικός του χώρος είναι 64GB, κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να χρειαστεί να σβήσετε αρχεία, ενώ μπορεί να επεκταθεί και με MicroSD (με χωρητικότητα μέχρι 128GB).

Από την εξίσωση δεν θα μπορούσε να λείπει η διπλή κάμερα στην πλάτη, με δύο αισθητήρες ανάλυσης 12MP έκαστος, εκ των οποίων ο ένας είναι τηλεφακός κι ο άλλος ευρυγώνιος, ώστε να μην μείνει κανένας έξω από το πλάνο σας. Ο ευρυγώνιος φακός διαθέτει οπτικό ζουμ 2X για να μπορείτε να εστιάσετε άνετα στη λεπτομέρεια.

Η κάμερα δίνει και δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K στα 30 fps. Ο συνδυασμός και των δύο εγγυάται αξέχαστες φωτογραφίες. H κάμερα selfie έρχεται με αισθητήρα ανάλυσης στα 5MP και σας δίνει τη δυνατότητα λήψης βίντεο στα 1080p. Για τη χρήση της κάμερας η Xiaomi έχει διατηρήσει το λογισμικό της.

Android One Xiaomi Mi A1 TomTop, Xiaomi Mi A1: Android One smartphone με σούπερ επιδόσεις σε τιμή έκπληξη

Όπως ήδη αναφέρθηκε, το Xiaomi Mi A1 επιτυγχάνει την εξαιρετική απόδοση ποιότητας-τιμής καθώς έρχεται με το Android One, οπότε δεν ενσωματώνει το MIUI, αλλά τη Stock έκδοση του Android και συγκεκριμένα την Android 7.1.2 Nougat, η οποία θα δεχτεί αναβάθμιση Android Oreo και αργότερα Android P. Το ό,τι δεν διαθέτει έξτρα λογισμικό για την διεπιφάνεια δεν σημαίνει ότι χάνει σε λειτουργικότητα, αλλά απεναντίας, έρχεται χωρίς επιπλέον εφαρμογές που μπορεί να μην σας ενδιαφέρουν και το smartphone σας τρέχει άμεσα τις εφαρμογές χωρίς κωλύματα.

Σχεδιαστικά το Xiaomi Mi A1 ξεχωρίζει για την λεπτότητά του στα 7.3 χιλιοστά, ενώ η κατασκευή του είναι μεταλλική και δεν αφήνει λεκέδες από δαχτυλιές.
Στα υπόλοιπα, το Xiaomi Mi A1 διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη, είσοδο USB Type-C και είσοδο 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά. Ακόμη, διαθέτει dual SIM ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε δύο κάρτες, όπως για παράδειγμα το επαγγελματικό με το προσωπικό σας νούμερο. Επίσης, χάρη στο IR Blaster μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Xiaomi Mi A1 και σαν κοντρόλ για διάφορες συσκευές σας.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3080mAh και είναι μη αποσπώμενη. Οι διαστάσεις του είναι 155.4 x 75.8 x 7.3 χιλιοστά και το βάρος του 165 γραμμάρια.
Κάνοντας μια σύνοψη, έχουμε μια συσκευή με οθόνη 5,5 ιντσών, οχταπύρηνο SoC, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και Android 7.1.2 κι όλα αυτά σε τιμή κάτω των 200 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, μόνο για λίγες μέρες, το ηλεκτρονικό κατάστημα TomTop σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Xiaomi Mi A1 στην τιμή των 184.79 ευρώ και με δωρεάν αποστολή.

Android One Xiaomi Mi A1 TomTop, Xiaomi Mi A1: Android One smartphone με σούπερ επιδόσεις σε τιμή έκπληξη

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Σιγα τις super επιδόσεις – ακόμα Snapdragon 625 φοράει

Dimitrinho

Τι να έλεγε άραγε ο gianniklis;

vagman

Και το τελωνείο; από Κίνα δεν έρχεται;

Κώστας Βλαχάκης

vagman, το κατάστημα αναφέρει ότι ο πελάτης δεν θα πληρώσει τελωνείο. Αυτό αναφέρει το κατάστημα. Εμείς σαν Techblog δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε όχι μόνο με το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά με οποιοδήποτε. Υπάρχει περίπτωση κάποιος να πληρώσει τελεωνείο για λόγους που δεν γνωρίζουμε. Αυτό που έχουμε ακούσει κατά καιρούς ειναι ότι τυχαίνει κάποιοι να σταματάνε την παραγγελία του και να πληρώνουν τελωνείο.

Έχω ακούσει ότι οι περισσότεροι επιλέγουν σαν αποθήκη την Ευρώπη και έτσι δεν πληρώνουν.

Spiros

Το είδα στα media mark… 300€ είναι Πόλα. Η οθόνη τα χρωματα απαράδεκτα και η κάμερα δεννθα έλεγα και τα καλύτερα.
Αυτό που μου άρεσε είναι η πολύ καλη ποιότητα κατασκευής

Dimitris F.

Και στην Ελλάδα το πουλάνε 300€… Τραγικοί!

Νίκος

Δυνατό κινητό δε θα κολλάει πουθενά αν και θα ήθελα να έχει τον SD 660.
Από Κίνα λέει φεύγει και δεν υπάρχει επιλογή ευρωπαϊκής αποθήκης (δε θα ήταν και αυτή η τιμή εξάλλου) οπότε προσοχή για τελωνείο γιατί το καπέλο θαναι μεγάλο αν είσαι άτυχος. Καλη η διαφήμιση αλλά να τα αναφέρουμε τα βασικά για να προστατευτουν αυτοί που δε γνωρίζουν.

STELIOS

Το έχω εδώ και δύο μέρες πολύ ωραία κατασκευή, καλός ήχος βγάζει κακές φωτογραφίες που όμως το χαλάει η οθόνη που έχει πολύ άτονα χρώματα με καλή βέβαια φωτεινότητα για τα λεφτά στα 202 ευρώ 195 συν 22 ευρώ ήρθε γρήγορα με DHL μέσω Αγγλίας

STELIOS

Λάθος καλές φωτογραφίες

Γιώργος

Παιδιά σήμερα το είδα το κινητό live σε ένα επώνυμο κατάστημα πρώτον δεν έχει 4 gb ram αλλά 3,5 gb ram δεύτερον χωρίς καμία εφαρμογή ανοιχτή ήταν διαθέσιμα τα 1,8 μόλις άνοιξα ένα παιχνίδι το YouTube και άλλες δύο εφαρμογές που χρησιμοποιούμε καθημερινά η διαθέσιμη ram πήγε sto 1gb και το κινητό απίστευτο αλλά άρχισε να ψιλοκολαει και όταν φωναξα τον υπάλληλο λέει θα έχει κολησει κάποιο ιό η θα πάρει κάνα update και θα φτιάξει η διαχεριση της ram όσον αφορά τις κάμερες μέτρια πράγματα για διπλή κιόλας στα 300 όχι με τίποτα στα 200 το πολύ 230 ναι θα έλεγα ότι είναι καλή πρόταση

Kostas

Το Android One είναι budget επιλογή οποιαδήποτε τιμή πάνω από 200 είναι απαράδεκτη.
Επίσης, το να μην πληρώνουμε τελωνείο ή να ψάχνουμε τρόπο να το αποφύγουμε μας αφαιρεί το δικαίωμα να κράζουμε τα Ελληνικά καταστήματα που κάνουν τη δουλειά τους νόμιμα και πληρώνουν τα πάνα !
Σέβομαι την ανάγκη της σελίδας να έχει πόρους και γι αυτό δεν μπαίνω στην διαδικασία να κρίνω το μοντέλο ,που προσωπικά γίνετε τόσος βομβαρδισμός με το συγκεκριμένο brand που έβαλα addon για να αποφεύγω σελίδες που το αναφέρουν..

VasiliS7edge

J5 2017 με 200€ και έχεις τέλεια καμερα τέλεια selfie και τέλεια οθόνη. Όσο για τα κολλήματα το J5 2017 έχει μηδενικο lag. Από αυτό γράφω. Το μόνο lag είναι πάντα όταν χειριζομαι το κινητό την ώρα που κάνει αναβάθμιση από το play store (αυτό δεν το έχω καταλάβει) μέχρι και στο S7 το ίδιο είχα.

Sponsored

Βρε παιδιά τι δε γίνεται κατανοητό; Είναι ένα Sponsored Post, δηλαδή διαφήμιση, όπως αναφέρει κατα καιρούς ο Κώστας, το techblog δεν ειναι φιλανθρωπικό ίδρυμα!

Kostas

@Sponsored Φίλε μου αν έχει να κάνει με το δικό μου σχόλιο συμφωνώ και δεν το συζητώ καν , πρέπει να αμείβετε ο χρόνος των παιδιών, προσωπικά θα έκανα και donation αν υπήρχε τέτοια ανάγκη ή δυνατότητα και ας έχω αντίρρηση με την ασυλία στα troll.

Darth

το ειδα σημερα στον κοτσοβολο διπλα ακριβος με το ταπεινο p9……… μονο και μονο η οθονη ειναι αρκετα κατοτερη απο το 9 sta 300 euro για κανεναν λογο που το ζητανε

alxgiann

Mαζί σας σχετικά με το J5. Καλή και τίμια συσκευή. Αρκετά ακριβότερη όμως.
Αλλά και οι Ελληνικές τιμούλες δαγκώνουν..

Πέτρος Π

Αν δείτε την κριτική στο GSM Arena γράφει τα καλύτερα, και γενικά από άποψη specs και design είναι εξαιρετικό! Ο 625 είναι πολύ γρήγορος με πολύ χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας! Νομίζω ακόμα και στα 300 € που είναι η επίσημη τιμή στα καταστήματα εδώ είναι πολύ καλή περίπτωση..!

Επίσης δεν νομίζω ότι σε καμία περίπτωση μπορεί να βγάλει κάποιος συμπεράσματα αν δει μια συσκευή σε ένα κατάστημα για κάνα μισάωρο… Συνήθως οι συσκευές αυτές είναι για τα σκουπίδια, αφού περνάει ο καθένας και κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.