Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition: Τρίτη έκδοση με ειδικό AI χαμηλού φωτισμού για τις selfie

Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition, Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition: Τρίτη έκδοση με ειδικό AI χαμηλού φωτισμού για τις selfie

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Xiaomi στις 2 Ιουλίου θα παρουσιάσει μία νέα σειρά smartphones σε συνεργασία με την Meitu, τα Xiaomi Mi CC9. Ως τώρα γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσουν δύο συσκευές το Xiaomi Mi CC9 και CC9e.

Ωστόσο, η εταιρεία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Weibo επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει και μία τρίτη έκδοση με όνομα Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition.

Η Meitu είναι μια κατασκευάστρια smartphones που αναπτύσσει selfie εφαρμογές. Πέρυσι η εταιρεία έκλεισε συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης με τη Xiaomi και φέτος αποκάλυψαν τα πρώτα selfie-focused smartphones.

Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition, Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition: Τρίτη έκδοση με ειδικό AI χαμηλού φωτισμού για τις selfie

Σήμερα ο CEO της Xiaomi, Lei Jun δημοσίευσε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της τρίτης έκδοσης. Το Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition θα έχει 8GB μνήμης RAM και 2596GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Σύμφωνα με τον Jun, το Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition θα είναι εξοπλισμένο με τον αλγόριθμο φωτογραφίας της Meitu και θα κυκλοφορήσει σε μία απόχρωση που δεν θα έχουν τα άλλα δύο μοντέλα της σειράς.

Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition, Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition: Τρίτη έκδοση με ειδικό AI χαμηλού φωτισμού για τις selfie

Με σκοπό τη παρουσίαση των δυνατοτήτων της AI λειτουργίας χαμηλού φωτισμού πορτρέτο, η Meitu δημοσίευσε στο Weibo δύο φωτογραφίες. Στη μία βλέπουμε το απόλυτο κενό και στην άλλη υπάρχει η εικόνα ενός μοντέλου. Οι δύο φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στον ίδιο χώρο, η μία χωρίς κι η άλλη με ενεργό το AI.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες για το Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition και για το κατά πόσο θα διαφέρει με τη στάνταρ έκδοση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.