Xiaomi Mi CC9 Pro: Έρχεται 5 Νοεμβρίου με πενταπλή κάμερα 108MP και 5x οπτικό ζουμ

Xiaomi Mi CC9 Pro, Xiaomi Mi CC9 Pro: Έρχεται 5 Νοεμβρίου με πενταπλή κάμερα 108MP και 5x οπτικό ζουμ

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες και leaks για ένα νέο μοντέλο στη σειρά των selfie focused smartphones της Xiaomi. Αν και γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για το Xiaomi Mi CC9 Pro, όπως θα ονομάζεται το νέο smartphone, κανένα από τα χαρακτηριστικά του δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα από την εταιρεία, μέχρι σήμερα.

Η ημερομηνία παρουσίασης και τα χαρακτηριστικά

Η Xiaomi μέσω του Weibo ανακοίνωσε ότι το Xiaomi Mi CC9 Pro θα παρουσιαστεί στις 5 Νοεμβρίου και θα είναι το πρώτο smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά με κάμερα 108MP.

Μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας, η εταιρεία δημοσίευσε και μία αφίσα που αποκαλύπτει τις πίσω κάμερες του Mi CC9 Pro. Σύμφωνα με την εικόνα, το smartphone θα έχει πέντε πίσω κάμερες κάθετα τοποθετημένες στο αριστερό άκρο της πίσω όψης.

Οι τρεις από τις κάμερες είναι τοποθετημένες στο ίδιο module και από κάτω υπάρχουν δύο ακόμη αισθητήρες. Δίπλα από τις κάμερες υπάρχουν δύο dual-LED flash και μία ετικέτα που αναφέρει ότι υποστηρίζουν 5x οπτικό ζουμ.

Xiaomi Mi CC9 Pro, Xiaomi Mi CC9 Pro: Έρχεται 5 Νοεμβρίου με πενταπλή κάμερα 108MP και 5x οπτικό ζουμ

Πέρα από τον κύριο ISOCELL Bright HMX 108MP αισθητήρα, τον οποίο ανέπτυξε η Xiaomi σε συνεργασία με τη Samsung και έκανε το ντεμπούτο του με το Xiaomi Mi Alpha, δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες για τους υπόλοιπους αισθητήρες.

Από τη στιγμή που το Xiaomi Mi CC9 Pro είναι μία βελτιωμένη έκδοση του βασικού μοντέλου περιμένουμε να έχει και αντίστοιχα “ενισχυμένα” χαρακτηριστικά. Ωστόσο, όπως ήδη αναφέραμε η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται η Xiaomi να ανακοινώσει το Xiaomi Watch και τη Xiaomi Mi TV 5.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.