Xiaomi Mi CC9e: Εμφανίστηκε στο Geekbench με 6GB μνήμη RAM

Mi CC9e, Xiaomi Mi CC9e: Εμφανίστηκε στο Geekbench με 6GB μνήμη RAM

Εν όψη της κυκλοφορίας της Mi CC9 σειράς, αύριο Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, το Mi CC9e της Xiaomi, εμφανίστηκε στο Geekbench με 6GB μνήμη RAM. Η φωτογραφία από το Geekbench αποκαλύπτει το smartphone με 6GB RAM, Android 9 Pie και έναν οχταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.8GHz.

Σε single-core το τηλέφωνο πέτυχε 1323 πόντους ενώ σε multi-core έφτασε τους 4905 πόντους και αν κρίνουμε από αυτά τα νούμερα αναμένεται εσωτερικά να δούμε τον Snapdragon 710 ή τον 632.

Το τηλέφωνο της Xiaomi που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Meitu ίσως κυκλοφορήσει και με 4GB μνήμη RAM ενώ ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος θα είναι 64 ή 128GB. Το Mi CC9e θα έχει οθόνη 6.08 ιντσών σε αντίθεση με το CC9 το οποίο θα έχει οθόνη 6.39 ιντσών.

Η κύρια κάμερα της συσκευής στο πίσω μέρος θα έχει τριπλή διάταξη όπως ακριβώς και στο μεγάλο αδερφάκι του, οι κάμερες των δύο τηλεφώνων βέβαια θα διαφέρουν στα χαρακτηριστικά, ενώ η μπροστινή θα είναι 32MP. Όσον αφορά την τιμή το τηλέφωνο αναμένεται να ξεκινάει από τα 200 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Flip: Με μεγάλη εξωτερική οθόνη και μπαταρία 4.780 mAh

Η Xiaomi μπαίνει στην αγορά των αναδιπλούμενων flip-style με το Mix Flip που έχει μεγάλη εξωτερική οθόνη και τεράστια μπαταρία.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Με πιο λεπτό και ελαφρύ σώμα, SD 8 Gen 3 και κάμερα περισκοπίου 5x

Τα αναδιπλούμενα στην Κίνα εξελίσσονται πολύ γρήγορα αδυνατίζοντας σε μέγεθος και προσφέροντας πιο ισχυρά chipset, κάμερες και μεγαλύτερες μπαταρίες.

Gear Redmi Xiaomi

Το Redmi Pad SE 4G έρχεται στις 29 Ιουλίου

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE τον περασμένο Αύγουστο με μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi.