Xiaomi Mi Max 3: Με οθόνη 7 ιντσών και μπαταρία 5.500mAh;

Xiaomi Mi Max 3 οθόνη, Xiaomi Mi Max 3: Με οθόνη 7 ιντσών και μπαταρία 5.500mAh;

Φήμες σχετικά με το Xiaomi Mi Max 3 ήρθαν στη δημοσιότητα, οι οποίες αναφέρουν ότι το επερχόμενο smartphone θα έρχεται με οθόνη 7 ιντσών και τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 5.500mAh.

Τα παραπάνω αναφέρει το Android Headlines επικαλούμενο κινέζικο ιστότοπο.

Η φήμη αναφέρει ότι το νέο Mi Max θα είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, ο οποίος είχε οθόνη 6,44 ιντσών και θα έχει λεπτότερα bezels.

Επιπλέον, όπως ήδη αναφέρθηε, οι πληροφορίες το θέλουν με μη αποσπώμενη μπαταρία χωρητικότητας 5.500mAh με δυνατότητα Quick Charge 3.0. Να σημειωθεί ότι η τωρινή έκδοση έχει μπαταρία χωρητικότητας 5.300mAh.

Ακόμη, βάσει των πληροφοριών, η συσκευή θα έρχεται με δύο SoC. Η μία έκδοση θα φορά το Snapdragon 630 (με οχταπύρηνο ARM Cortex A53 και χρονισμό στα 2.2GHz) και η άλλη το Snapdragon 660 (με οχταπύρηνο Kryo 260 και χρονισμό στα 2.2GHz).

Το Android Headlines εκτιμά ότι το Xiaomi Mi Max 3 θα έρχεται με οθόνη fullHD+ (2160 x 1080) και πλήκτρα on-screen. Το Xiaomi Mi Max 3 αναμένεται στα μέσα του 2018.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
electtro

Φανταστικο! Το πριμενω πως και πως για να αντικαταστησω το Ζ
ULTRA μου!!!!

vegeta13

Δειχνει φανταστικο, (κατος max 1)!

Fanis

Αυτά είναι!

alxgiann

Δώστε ίντσες στον λαό,επιτέλους ένα αξιοπρεπές κινητό με μεγάλη οθόνη!

Giom

Έχοντας το mi max 2 για δεύτερο, κατέληξα να το χρησιμοποιώ με μανία για πρώτο. Τούμπανο και δεν κολλάει πουθενά. Απίστευτο και οικονομικό και 15 ώρες on screen… Η μπαταρία του. Περιμένω ανυπόμονα.

Γιωργαρας

Έχω βάλει στο μάτι ενα 12αρι ταblet 3g οποτε λέω να γίνει το επόμενο μου τηλέφωνο άκρως βολικό αρκεί να έχω μαζι μου η ενα σακ βουαγιαζ η μια τσάντα γραφείου απαραίτητα για να χωρέσει χαχαχαχα😁 ε ρε τρελα που σας δέρνει εσάς στην Κίνα

John

Επειδη προφανως δεν ξερεις η συγκεκριμενη σειρα (Mi Max) εχει κανει επιτυχια και στην Ελλαδα ακομη και αν δεν κυκλοφορει επισημα. Δες ενδεικτικα στο skroutz ποσες κριτικες εχει. Αλλωστε το νοημα των κινητων με μικρα bezels ειναι να χωραει σε παρομοιου μεγεθους συσκευη πολυ μεγαλυτερη οθονη πχ το S8 με 5.8″ αντικατεστησε το S7 με 5.1″.

Anonis

Το θέμα είναι να εχει την B20(800). Ο μόνος λόγος που δεν πήρα το 2. Ας ελπίσουμε να έχει το 3 μια global version που θα την περιλαμβάνει.

keysmith

Για ταμπλετ είναι μικρό ενώ για κινητό.. χμμ

..δεν είναι κινητό (είναι μικρό τάμπλετ) 😛

να τα βγάλουν 10” να μην μας κουράζουν κάθε χρόνο 0.5-1” αύξηση τη φορά. Αφού εκεί το πάνε να το πάρουμε και εμείς απόφαση.

Saša

Δωσε ιντσες ρε Xiaomi και παρε μας τα λεφτα! Παιζει μπαλα μονη της σ’αυτη τη κατηγορια, αλλα γιατι η ελειψη της Β20 να ειναι προβλημα? Θα παιζεις με Β3 και Β7 και λογω ελειψης Β20 δε θα σου πιανει μεσα στο μετρο πχ, κλαιν.

Χρυσόστομος Οικονομίδης

Δηλαδή ποιο κινητό σου έπιανε μέσα στο μετρό φίλε sasa;
Αλλά 7 ίντσες; Έχω το mi max 2 και είναι τεράστιο και άβολο στο κουβάλημα, το παρακάνουν νομίζω. Είναι οριακά παντοφλέ :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.