Xiaomi Mi Max 3: Επιβεβαιώνεται η οθόνη 6.9 ιντσών και η μπαταρία χωρητικότητας 5500 mAh

Xiaomi Mi Max 3, Xiaomi Mi Max 3: Επιβεβαιώνεται η οθόνη 6.9 ιντσών και η μπαταρία χωρητικότητας 5500 mAh

Μπορεί το Xiaomi Mi Max 3 να ανακοινώνεται επίσημα αυτήν την εβδομάδα, η εταιρεία ωστόσο αποφάσισε με ένα teaser poster να δώσει στη δημοσιότητα τα κορυφαία highlights του νέου phablet της επιβεβαιώνοντας τις διαρροές προηγούμενων ημερών.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν ιδιαίτερα στο Mi Max 3 δεν είναι άλλα από την πολύ μεγάλη σε διάσταση οθόνη του και την επίσης μεγάλη χωρητικότητας μπαταρίας του. Το νέο phablet, σύμφωνα με το teaser του κινέζου κατασκευαστή, θα ενσωματώνει 6.9 οθόνη Full HD+ ανάλυσης και αναλογίας 18:9, χωρίς notch με λεπτό πάνω bezel, όπως έχουμε ήδη γράψει. Η μπαταρία του επίσης θα αγγίζει σε χωρητικότητα τα 5500 mAh. Θυμίζουμε ότι ο προκάτοχος Mi Max 2 κυκλοφόρησε με μπαταρία 5300 mAh.

Τα υπόλοιπα ανεπιβεβαίωτα χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει από κινέζικα μέσα είναι το Snapdragon 636 SoC με οκτώ πυρήνες Kryo 260, χρονισμένους στα 1.8 GHz, οι επιλογές στη μνήμη RAM στα 3GB/4GB/6GB και η διπλή κύρια κάμερα, αντίστοιχη του Redmi Note 5, με τον κύριο αισθητήρα 12 MP να έχει pixel μεγέθους 1.4µm.

Επίσης, σύμφωνα με το mysmartprice έχει διαρρεύσει και υποτιθέμενη δεύτερη έκδοση του κινέζικου phablet με καλύτερη κάμερα με AI δυνατότητες, Snapdragon 710 SoC και επιλογή για 4GB και 6GB RAM τα οποία συνοδεύονται από 64GB και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Xiaomi.

Το Mi Max 3 αναμένεται με MIUI 9.5 out of the box βασισμένο στο Android 8.1 Oreo, ενώ περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα χρώματα, τη διαθεσιμότητα και την τιμή θα γνωρίζουμε στις 19 Ιουλίου όπου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της συσκευής.

Xiaomi Mi Max 3, Xiaomi Mi Max 3: Επιβεβαιώνεται η οθόνη 6.9 ιντσών και η μπαταρία χωρητικότητας 5500 mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vegeta13

Παμε γερα και μακαρι να κυκλοφορισει γρηγορα εδω!!!

apot345

Καιρός να αλλάξω το mi max (1) μου…
Μόνο μην μειώσει το πακέτο που έδινε, π.χ. IR, FM κλπ..

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ε ειναι αντι για τις 40 άρες τηλεόρασεις στις καφετέριες οπως δείχνει και το render του!

Saša

Που παει να πει οτι εσυ ακομα σπιτι σου πρεπει να χεις 24″ η καπου εκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.