Xiaomi Mi Max 3: Με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και Snapdragon 636;

Xiaomi Mi Max 3 specs, Xiaomi Mi Max 3: Με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και Snapdragon 636;

Με το Snapdragon 636, μπαταρία 5.500mAh και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης φαίνεται ότι θα έρχεται το Xiaomi Mi Max 3, σύμφωνα με αρχεία του firmware του. Το Xiaomi Mi Max 3 αποτελεί την τελευταία συσκευή της κινέζικης εταιρείας, χαρακτηριστικά της οποίας δημοσιοποιούνται μέσω του firmware της.

Προηγουμένως αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά των Xiaomi Mi 7 και Xiaomi Mi MIX 2S. Οι νέες πληροφορίες προέρχονται από το XDA Developers και επιβεβαιώνουν τις προηγούμενες φήμες του Δεκεμβρίου, ότι το Xiaomi Mi Max 3 θα διαθέτει οθόνη αναλογίας 18:9, μη αποσπώμενη μπαταρία χωρητικότητας 5.500mAh και πιθανότατα το Snapdragon 636 για SoC.

Να σημειωθεί ότι στο firmware αναφέρεται το Snapdragon 660 για SoC, με χρονισμό όμως στο 1,8GHz αντί για 2,2GHz που είναι ο χρονισμός του SD 660. Με δεδομένο ότι το Snapdragon 636 είναι ένα down-clocked 660, είναι πολύ πιθανότερο το Mi Max 3 να έρχεται με το 636. Αυτό ενισχύει και το γεγονός ότι το Xiaomi Redmi Note 5 Pro έρχεται με το Snapdragon 636, αλλά στα αρχεία του firmware αναφέρεται ως Snapdragon 660.

Προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι ενδεχομένως να υπάρχει και μια πιο οικονομική έκδοση με το Snapdragon 630, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από το firmware. Ακόμη, οι προηγούμενες φήμες ήθελαν την οθόνη στις 7 ίντσες, κάτι που δεν επιβεβαιώνει (αλλά ούτε αποκλείει η νέα διαρροή). Επιπλέον, τα αρχεία του firmware επιβεβαιώνουν ότι το Xiaomi Mi Max 3 θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

Ακόμη, το Xiaomi Mi Max 3 θα έρχεται είτε με αισθητήρα Sony IMX363 στην πλάτη είτε με συνδυασμό Samsung S5K217 και S5K5E8. Ο αισθητήρας της μπροστινής κάμερας θα είναι ο Samsung S5K4H7 και θα διαθέτει σάρωση ίριδας.

Τέλος, βάσει των αρχείων του firmware το Mi Max 3 θα έρχεται με προεγκατεστημένο Android 8.1 Oreo, δυνατότητα 2 καρτών SIM και IR blaster.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Τρομερό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.