Xiaomi Mi Max και Mi Max Prime, δεν θα πάρουν άλλα updates

Mi Max, Xiaomi Mi Max και Mi Max Prime, δεν θα πάρουν άλλα updates

Η Xiaomi, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την υποστήριξη του λογισμικού στις συσκευές Mi Max και Mi Max Prime. Οι δύο συσκευές, έρχονται να προστεθούν σε μία λίστα μαζί με τα Mi 5 και Redmi Note 3, όπου βρίσκονται μοντέλα κινητών που δεν θα λάβουν άλλες αναβαθμίσεις λογισμικού.

Όπως έγινε γνωστό, η Xiaomi πρόκειται να σταματήσει την παραγωγή της MIUI ROM, προκειμένου να προχωρήσει σε τεχνολογία νέας γενιάς. Η τελευταία αναβάθμιση για το Mi Max και το Mi Max Prime ήταν η MIUI 9.2.28, ενώ τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει η τελευταία γενική αναβάθμιση MIUI 10.3 για τις δύο συσκευές.

Η Xiaomi, εξήγησε στο Forum της πως: “Λόγω πολλών παραγόντων όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας των συσκευών, η σταθερότητα της συσκευή και η αίσθηση που δίνει το λογισμικό, κυκλοφορεί την 1η Μαρτίου η τελευταία έκδοση MUI, η οποία είναι και η τελευταία development έκδοση για τα Xiaomi Max και Xiaomi Max Prime. Αυτές οι δύο συσκευές, δεν θα δεχθούν άλλες αναβαθμίσεις λογισμικού. Ωστόσο έχουμε ετοιμάσει μια σταθερή έκδοση η οποία θα γίνει διαθέσιμη, μέσω της αναβάθμισης MIUI 10.3, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Ο χρήστης θα μπορεί είτε να κάνει άμεσα την ενημέρωση αυτή είτε να την προγραμματίσει αργότερα”.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Mi Max Xiaomi Mi Max 3

Xiaomi Mi Max 3: Διέρρευσε νέο render του επερχόμενου τεράστιου phablet

Η Xiaomi διαθέτει από το 2016 μια σειρά phablets που αποτελούν τους πιο… κοντινούς συγγενείς των tables. Ο λόγος για τα Mi Max smartphones που είναι πραγματικά τεράστια και εκπροσωπούν τον κατασκευαστή στην mid-range κατηγορία.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones Xiaomi Mi Max

Το Xiaomi Mi Max 2 έρχεται Μάιο με οθόνη 6.44″ και 6GB RAM;

Το Xiaomi Mi Max ανακοινώθηκε πέρσι τον Μάιο στην αγορά της Κίνας με ταράστια οθόνη 6.44 ιντσών Full HD IPS 2.5D, επεξεργαστή Snapdragon 650 (εξαπύρηνο) / Snapdragon 652 (οκταπύρηνο) και μνήμη RAM 3GB/4GB, αντίστοιχα.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones Xiaomi Mi Max

Xiaomi Mi Max: Πούλησε 1.5 εκατ. κομμάτια σε δυο μήνες

Πριν από μερικές εβδομάδες η Xiaomi είχε ανακοινώσει ότι 8 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν δείξει το ενδιαφέρον τους για την αγορά του Xiaomi Mi Max για το πρώτο flash sale που θα γινόταν στην Κίνα. Τι γίνεται όμως με τους πραγματικούς αριθμούς πωλήσεων;

Smartphones Xiaomi Xiaomi Mi Max Xiaomi smartphones

Xiaomi Mi Max: Έκδοση με 2GB RAM, χωρητικότητα 16GB και τιμή 179 δολ.

Το Xiaomi Mi Max είναι το μεγαλύτερο smartphone που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα ο Κινέζος κατασκευαστής. Έρχεται με οθόνη 6.44 ιντσών 1080p, μεταλλική unibody κατασκευή, Snapdragon 650 μνήμη RAM 3GBM, χωρητικότητα 32GB και μπαταρία 4850mAh.