Xiaomi Mi Mix 2: Με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου

xiaomi mi mix 2 face recognition, Xiaomi Mi Mix 2: Με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου

Οι περισσότερες διαρροές αυτές τις μέρες μπορεί να αφορούν κυρίως στις ναυαρχίδες των Apple και Samsung, τα iPhone 8 και Samsung Galaxy Note 8, όμως μέσα στο επόμενο διάστημα περιμένουμε κι άλλα σημαντικά μοντέλα όπως το Xiaomi Mi Mix 2.

Η επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi Mix 2 αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο και οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει 3D αναγνώριση προσώπου.

Το screenshot από την lockscreen του Xiaomi Mi Mix 2 δείχνει το περίγραμμα ενός κεφαλιού και ο χρήστης καλείται να να κοιτάξει το κινητό για να το ξεκλειδώσει. Οι πληροφορίες από το Weibo λένε ότι το feature θα ενσωματωθεί στο MIUI 9 και θα έρθει στο Mix 2, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμα για όλα τα υπόλοιπα Xiaomi smartphones που θα πάρουν την τελευταία έκδοση του UI.

xiaomi mi mix 2 face recognition, Xiaomi Mi Mix 2: Με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου

Το Xiaomi Mi Mix 2 θα είναι ένα all-screen smartphone με ακόμη πιο λεπτά bezel από τον προκάτοχό του, με επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, οθόνη AMOLED, κάμερα 19 Megapixel και μπαταρία 4500mAh. Η τιμή του Xiaomi Mi Mix 2 έχει ακουστεί στα 748 δολάρια και ότι θα κυκλοφορήσει μέσα Σεπτεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kos

Πολύ καλο, σε λίγο καιρό θα εμφανιστούν και κλόνοι.

johny

αν και πραγματικα γουσταρω apple λογο λογισμικου και θελω να χτυπησω το 8ρι,ειμαι σε διλημμα βλεποντας αυτο εδω το τουμπανο και σε αυτη την τιμη σε συγκριση παντα με το iphone.

pitsi

το οτι συγκρίνεις το iPhone με το χιαομι γελανε και οι πετρες. όποιος διαθέτει 1000 και δεν τα κλαίει παιρνει apple…οι υπόλοιποι Ταϊβάν μεριά

bezilys

@pitsi υσχει

JD

Τα iphone είναι κινητά για άτομα άσχετα με την τεχνολογία καθώς κυκλοφορούν πολύ καλύτερα κινητά στα μισά λεφτά.

Nikopoup

Εμεις που διαθετουμε και δεν παιρνουμε?

kkostikoglou

Από τη στιγμή που υπάρχουν τα πάντα εκεί έξω η επιλογή μπορεί να είναι και με προσωπικά κρητηρια , εγώ προσωπικά έχω όλα τα iphone μέχρι τώρα , αλλά γουστάρω πραγματικά τα meizu λόγω λογισμικού ! Δεν θα έθετα ποτέ θέμα σύγκρισης , αν γουστάρω ενα τηλεφωνο και μπορώ να το αγοράσω έχει καλώς, αλλιώς πάω σε κάτι που μπορώ και τέλος. Φυσικά ο ανταγωνισμός μας συμφέρει όλους, φανταστείτε ένα κόσμο μόνο με bmw ή ferrari , εγώ που γουστάρω το παλιό σκαραβαίο μάλλον δεν θα είχα αποκτήσει ποτέ αυτοκίνητο!!

pitsi

προφανώς ο ανταγωνισμός ειναι προς συμφέρων του πελάτη απλώς υπάρχουν πολλα υπερτιμημένα κινητά λόγω ημερών που δεν αξίζει να τα αγοράσει κάποιος τουλάχιστον τον πρωτο καιρό που ακομα η τιμή ειναι στα ύψη

johny

pitsi..αρχικα μαθε να διαβαζεις.ειπα:σε αυτη την τιμη σε συγκριση παντα με το iphone.ποσο σιγουρος εισαι οτι θα εχει ενα χιλιαρικο το iphone?δευτερον με το κλαιει που γραφεις κλαις και συ τα λεφτα γι αυτο πρεπει να σου θυμισω οτι ειναι 250 ευρω η διαφορα.αν και πιστευω οτι θα χτυπαει περισσοτερο η τιμη του απο ενα χιλιαρικο.και τελος αν νομιζεις οτι η Xiaomi ειναι μαπα εισαι απλα ασχετος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.