Smartphones

Xiaomi Mi Mix 2: Με οθόνη AMOLED και ακόμη πιο λεπτά bezel;

Το Xiaomi Mi Mix κατά γενική ομολογία είναι μια εντυπωσιακή συσκευή που ανοίγει τον δρόμο για τα μελλοντικά design της εταιρείας. Ήρθε με 83% screen-to-body ratio, ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι ετοιμάζεται και ο διάδοχος.

Το Xiaomi Mi Mix 2 πρόσφατα ακούστηκε ότι θα έρθει με καλύτερη αναλογία οθόνης-συσκευής, και το ποσοστό φημολογείται ότι θα φτάσει στο 91.3%.

Οι σημερινές πηγές κάνουν και πάλι λόγο για μεγαλύτερο ratio, αλλά χωρίς να αναφέρουν ποσοστό. Αναφέρουν όμως ότι αυτή τη φορά θα δούμε οθόνη AMOLED.

Ο Lei Jun, ιδρυτής της Xiaomi και CEO έχει δηλώσει πως η εταιρεία με την επόμενη έκδοση του Χiaomi Mi MIX στοχεύει σε ένα πραγματικά bezel-free μπροστινό panel. Εδώ έρχοντα να προστεθούν οι νέες φήμες που λένε ότι η AMOLED οθόνη θα έχει κυρτές πλευρές για να μεγιστοποιηθεί η ωφέλιμη περιοχή. Στην κάτω πλευρά θα υπάρχει ένα μικρό bezel για τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτή θα είναι μια ακόμη διαφορά από τον προκάτοχο, όπου ο αισθητήρας βρισκόταν στην πλάτη.

Πηγή

Σχόλια

  • Αρκεί να βρουν τρόπο να κάθεται στο χέρι το ίδιο καλά με τον Spiderman πάνω στους ουρανοξύστες.

  • Δε θελω να βλεπω κινητά με κορνίζα, μισώ της κορνίζες απο την εποχή του nokia 3210.
    Καθόμουν κ σκεφτόμουν τι μπορεί να τραβήξει απο το τελμα την καθημερινή διαβίωση του δυτικού πολιτισμού κ τελικά κατάλαβα ότι ήταν η αφαίρεση του πλαισίου απο τα smartphone.
    Εχω φτιάξει μια ομάδα με φίλους κ κυνηγαμε τους κατόχους sony κ απο φετος Huawei.

  • Ρε παιδιά τι σπάτε τα κεφάλια σας με τον αν πρέπει η δε πρέπει για της κορνίζες. Το θέμα με τα κινητά τηλέφωνα έχει εξαντληθεί. Τι άλλο μπορείς να αλλάξεις ποια σε τόσο μικρές διαστάσεις.
    Η παραμικρή αλλαγή σε ένα τηλέφωνο θα είναι και επανάσταση αφού δεν έχουν τίποτα άλλο να δώσουν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.