Xiaomi Mi Mix 2: Διέρρευσε σε φόρμα προ-παραγγελίας από το Gearbest;

xiaomi mi mix 2 gearbest, Xiaomi Mi Mix 2: Διέρρευσε σε φόρμα προ-παραγγελίας από το Gearbest;

Το Xiaomi Mi Mix ήταν αδιαμφισβήτητα μια από τις συσκευές που κέντρισαν το ενδιαφέρον του τεχνολογικού κόσμου την περασμένη χρόνια. Όντας ένα από τα πρώτα smartphones με bezel-less design, το κινητό του Κινέζου κατασκευαστή έγινε ανάρπαστο, έστω και αν η διαθεσιμότητα του είναι (μέχρι και σήμερα) περιορισμένη.

Όσο ο καιρός περνάει όμως, οι φήμες πληθαίνουν για την κυκλοφορία ενός διαδόχου, ακόμα πιο ισχυρού και με την ίδια σχεδιαστική γραμμή.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, το ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest έριξε “λάδι στην φωτιά”, αναρτώντας φόρμες προ-παραγγελίας για το Xiaomi Mi Mix 2.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις εκδόσεις ανάμεσα στις οποίες καλούνται να διαλέξουν όσοι ενδιαφέρονται. Η βασική ενσωματώνει 128 GB αποθηκευτικού χώρου και 4 GB μνήμη RAM. Η επόμενη έκδοση έχει την ίδια χωρητικότητα αλλά 6 GB μνήμης συστήματος, με την ακριβότερη πρόταση να διαθέτει 256 GB ελεύθερα για τον χρήστη και 8 GB RAM. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η Xiaomi έχει επιλέξει τον Qualcomm Snapdragon 835 για την θέση του επεξεργαστή, ενώ GPU δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την Adreno 540. Η οθόνη υποτίθεται πως έχει μέγεθος 6.4 ίντσες ανάλυσης 1440×2540 pixels.

Αναφορικά με τις κάμερες, η κύρια στο πίσω μέρος είναι της τάξης των 19 Megapixel, ενώ ο εμπρόσθιος φακός “αισθάνεται” 13 MP. Σύμφωνα πάντα με το Gearbest, το Mi Mix 2 θα γίνει διαθέσιμο με προ-εγκατεστημένο το Android 7.1 Nougat, αλλά οι χρήστες θα αλληλεπιδρούν με την συσκευή μέσω του MIUI 9. Προφανώς υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα στην υπόθεση και αυτό είναι πως το Mi Mix 2 δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Xiaomi. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα πως είτε το Gearbest έχει πληροφορίες εκ των έσω και ο διάδοχος του Mi Mix θα επισημοποιηθεί σύντομα, είτε όλα τα παραπάνω είναι ένα τέχνασμα μάρκετινγκ του καταστήματος για να προσελκύσει υποψήφιους αγοραστές που θα περιμένουν αρκετό καιρό μέχρι να δουν την συσκευή στα χέρια τους.

Το σίγουρο είναι πως ένας αντικαταστάτης του καινοτόμου Mi Mix είναι καλοδεχούμενος από τον τεχνολογικό κόσμο. Η Xiaomi φαίνεται να έχει στα χέρια της ένα πολύ δυνατό χαρτί και αν το εκμεταλλευτεί σωστά, διαθέτοντας μαζικά το Mix 2 χωρίς ελλείψεις αποθέματος, θα είναι σε θέση να χτυπήσει όλους τους μεγάλους ανταγωνιστές. Πλέον μένει να δούμε πότε θα δίνει επίσημο το πολυαναμενόμενο νέο Mi Mix.

Xiaomi Mi Mix

xiaomi mi mix 2 gearbest, Xiaomi Mi Mix 2: Διέρρευσε σε φόρμα προ-παραγγελίας από το Gearbest;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Αν το φέρει και σε μια καλή τιμή, “θα καεί το πελουκουδ” που λένε και στο χωριόμ.

Neon

Δεν μου φαίνεται πολύ πρακτική τέτοια οθόνη αλλά οκ άμα αρέσει σε κάποιους :Ρ

Ioannis

σιγουρα πρακτικο δεν ειναι και σιγουρα το s8 πχ ειναι πολυ πιο πρακτικο απο αυτο το κινητο καθως και οι σενσορες και η καμερα απο την κατω πλευρα ειναι ενα θεμα συνηθειας και πιστευω πως θα ειναι πολυ δυσχρηστοι (αισθητηρας φωτεινοτητας και καμερα μιας και απο κατω θα εχεις τα χερια για να το χρησιμοποιεις) κατα τα αλλα σαν χαρκατηριστικα ακουγονται πολυ καλα ιδιως η εκδοση με τα 6gb μιας και αυτη με τα 8 τουλαχιστον σε θεμα κοστους δεν θα αξιζει καν ( να δωσεις εν καρο λεφτα για ενα κινεζικο κινητο με εγγυηση να μη σου τυχει και βγαλει βλαβη) και μια δευτερη ενσταση ειναι η ποιοτητα της οθονης που ελπιζω να εχει βελτιωθει σε σχεση με τα παλαιοτερα xiaomi που προσωπικα κατ εμε ηταν απαραδεκτη που ακομα και το s4 lte-a που εχω σαν 2η συσκευη και ειναι μοντελο του 13 εχει καλυτερη οθονη (και καμερα ασχετο) απο κατι xiaomi redmi note 4 κλπ. Αν εχει κανει καποια βηματα παντως στο θεμα οθονης και καμερας θα ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα συσκευη (γκατζετια βασικα) σε συνδιασμο με μια νορμαλ τιμη με βαση του οτι ειναι κινεζικο κινητο και οχι samsung – apple – lg κλπ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.